milanfan
Primećen član
- Poruka
- 757
jeko, pusti ih...super ti je pozadina :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ej dosta toga,moguce,mislim i tako,ako imas konkretne dokaze daj link,ako nemas nemoj da dezinformises narod... nani igra u unitedu od ove nadolazece sezone!Alex.L:Ne kažem ja da je zbog toga, već samo kažem da je moguće. Pre će biti da žele da on još malo igra nego da sedi na klupi.
ti se remo mnogo dobro znas pretvarati...i usput sve ozbiljno shvatas,dobro i ja shvatam ozbiljno neke stvari ali ti si mi dosta odmakao...rema:U sta se pretvorila ova tema ?!!!! Kada balavci komentarisu bez pardona pljujuci tim zbog kog je i ova tema otvorena.Stvarno cu da razmislim da li cu cesci biti na ovom forumu-ipak su i ovde dosli oni s kojima stvarno ne zelim da komentarisem klub za koji navijam.Pozdrav svim ostalim tolerantnim ljudima koji nisu izgubili ono najbitnije - to je vaspitanje i slusanje drugih.

On u Celziju moze samo da popase klupu rezervnog tima.MadonnaGirl:Celsi zainteresovan za Pantelica?
07. 06. - Celnici londonskog Celsija zainteresovani za napadaca Herte i reprezentacije Srbije Marka Pantelica, prenose engleski mediji.
Menadzer Celsija Zoze Murinjo spreman je da ponudi berlinskom klubu oko cetiri miliona evra za srpskog reprezentativca.
Pantelic (28) je u Bundesligi odigrao 60 utamica i postigao 25 golova.
Mislim da bi bilo super da Pantelic potpise za Chelsea.
A nije promenio nick zato sto mu je dosadno, nego zato sto je banovan

Dzmrndzavi:1.)tako blizu a tako daleko!
2.)esien i ovako i onako igra na poziciji zadnjeg veznog prinundno igra stopera,a ako se alex ili jos koji igrac iz odbrambene linije povrede,opet ce on ni kriv ni duzan tamo da se gura...
3.)jadna mi je ta ekipa koja se uigrava 4 godine i osvaja trofeje a jos se "nije uigrala"
4.)trofej premier lige vam je oduzeo manchester i njegovi igraci,ne vadi se,ne tesi se i ne leci komlekse...
5.)mogao bi webmaster ovog foruma da malo popravi to citiranje,da kad uzme covek jedan deo teskta da mu samo to i citira a ne ceo tekst,glupo i zamorno je brisati i sve ici iz pocetka,pa onda opet kod druge stvari,jovo na novo...