Chelsea FC

Barselona odustala od Lamparda

4.6.- Vezni fudbaler Celsija i engleske reprezentacije Frenk Lampard nije na listi zelja fudbalskog kluba Barselona i nece pojacati taj katalonski tim ovoga leta, tvrdi sportski direktor Ciki Begiristajn.

Lampard (28) nije uspeo da postigne dogovor sa Celsijem o potpisivanju novog ugovora, zbog cega se ocekivalo da ce on preci u Barselonu, koja mu je pre izvesnog vremena ponudila visegodisnji ugovor.

"Mislim da je Lampard izvanredan igrac, ali kada pogledate nas tim, videcete da smo zaista dobro pokriveni na sredini terena. Imamo igrace kao sto su Deko, Cavi i Iniesta s kojima smo u ovom trenutku veoma zadovoljni. Zato u Barseloni nema mesta za jos jednog igraca takvog tipa", kaze Begiristajn.

Mediji, ipak, spekulisu da je Lampard naljutio celnike Barselone, koji su mu se vise puta obracali s konkretnom ponudom. Oni su mu, cak, dali rok dok do 19. maja da se izjasni zeli li da predje u Spaniju ili ne, na sta on, kako se pretpostavlja, nije konkretno odgovorio.

Alex.L:
Ne kažem ja da je zbog toga, već samo kažem da je moguće. Pre će biti da žele da on još malo igra nego da sedi na klupi.
ej dosta toga,moguce,mislim i tako,ako imas konkretne dokaze daj link,ako nemas nemoj da dezinformises narod... nani igra u unitedu od ove nadolazece sezone!

U sta se pretvorila ova tema ?!!!! Kada balavci komentarisu bez pardona pljujuci tim zbog kog je i ova tema otvorena.Stvarno cu da razmislim da li cu cesci biti na ovom forumu-ipak su i ovde dosli oni s kojima stvarno ne zelim da komentarisem klub za koji navijam.Pozdrav svim ostalim tolerantnim ljudima koji nisu izgubili ono najbitnije - to je vaspitanje i slusanje drugih.

bravo rema... reci im...
eusa_clap.gif

Celsi zainteresovan za Pantelica?

07. 06. - Celnici londonskog Celsija zainteresovani za napadaca Herte i reprezentacije Srbije Marka Pantelica, prenose engleski mediji.
Menadzer Celsija Zoze Murinjo spreman je da ponudi berlinskom klubu oko cetiri miliona evra za srpskog reprezentativca.
Pantelic (28) je u Bundesligi odigrao 60 utamica i postigao 25 golova.

Mislim da bi bilo super da Pantelic potpise za Chelsea.

rema:
U sta se pretvorila ova tema ?!!!! Kada balavci komentarisu bez pardona pljujuci tim zbog kog je i ova tema otvorena.Stvarno cu da razmislim da li cu cesci biti na ovom forumu-ipak su i ovde dosli oni s kojima stvarno ne zelim da komentarisem klub za koji navijam.Pozdrav svim ostalim tolerantnim ljudima koji nisu izgubili ono najbitnije - to je vaspitanje i slusanje drugih.
ti se remo mnogo dobro znas pretvarati...i usput sve ozbiljno shvatas,dobro i ja shvatam ozbiljno neke stvari ali ti si mi dosta odmakao...
btw rodjen si 85-6 i sad si veliki decko,puj ***** ti sitno zito...

Nisam 85-6 a to kako se ti ponasas je sve samo ne tolerancija i normalan razgovor.Svi mi ovde imamo svoje stavove al ja nisam od onih koji ce po svaku cenu da nekom gura svoj stav i bude tvrdoglav ne prihvatajuci nicije misljenje osim svog-osim toga ovo je tema o Chelsea-ju pa ovde bi trebalo najvise da bude pozitivnog na racun tog kluba-ako hoces idi na Liverpul,Man UTD il Arsenal il koji god hoces drugi podforum pa tamo pljuj.Nemam ja nista protiv da i to ovde radis uostalom al bar se malo i ponekad kontrolisi.P.s.Zapamti tvoje misljenje o Chelsea-ju kao klubu nece poljuljati misljenja svih drugih koji ovaj klub vole i cene tako da slobodno da vidimo koliko ce se tvoj trud isplatiti ....

MadonnaGirl:
Celsi zainteresovan za Pantelica?

07. 06. - Celnici londonskog Celsija zainteresovani za napadaca Herte i reprezentacije Srbije Marka Pantelica, prenose engleski mediji.
Menadzer Celsija Zoze Murinjo spreman je da ponudi berlinskom klubu oko cetiri miliona evra za srpskog reprezentativca.
Pantelic (28) je u Bundesligi odigrao 60 utamica i postigao 25 golova.

Mislim da bi bilo super da Pantelic potpise za Chelsea.
On u Celziju moze samo da popase klupu rezervnog tima.

Dzmrndzavi:
1.)tako blizu a tako daleko!
2.)esien i ovako i onako igra na poziciji zadnjeg veznog prinundno igra stopera,a ako se alex ili jos koji igrac iz odbrambene linije povrede,opet ce on ni kriv ni duzan tamo da se gura...
3.)jadna mi je ta ekipa koja se uigrava 4 godine i osvaja trofeje a jos se "nije uigrala"
4.)trofej premier lige vam je oduzeo manchester i njegovi igraci,ne vadi se,ne tesi se i ne leci komlekse...
5.)mogao bi webmaster ovog foruma da malo popravi to citiranje,da kad uzme covek jedan deo teskta da mu samo to i citira a ne ceo tekst,glupo i zamorno je brisati i sve ici iz pocetka,pa onda opet kod druge stvari,jovo na novo...

esijenu nije primarna pozicija zadnji vezni...
koliko mogu da primjetim...a vec godinama ne propustam nijednu utakmicu Celzija...nemamo jos desnog beka koji je standardan...Balak i Sevcenko jos nijesu pravi... o Bulahruzu da ne pricamo...a Son Rajt Filips se tek uigrava...a Kalu igra najbolje kad udje na 15 minuta
Mancester nam je oduzeo titulu ali prvenstveno povrede.....

Back