Chelsea FC

Nije da mi nije krivo, ali ne mogu a da ne kazem da je poraz sasvim zasluzen. Drogba se veceras ispromasivao kako nikada nije,a Roben i Geremi promasili penale... Nemam sta vise kazem. Svaka cast Cehu, kao i Teriju... Ceka nas LS sledece sezone,a za ovo mogu samo da citiram jednu izreku:"We pay for game we play." .
poz4all

nordic_warrior:
Liverpool je sprecio najveci samar u istoriji Evropskog fudbala i ponovo onesposobio skorojevice iz Londona da udju u finale. dok je nas vi necete videti trofej sa velikim usima :twisted:

post ti je ko da ga je Smiljanic pisao (ovo govorim u negativnom smislu)

inace mislim da je Murinjo izgresio u postavci u ovoj tekmi a pogotovo u izboru sutera penala
prosli su srcaniji
necu da vas vise ubijam u pojam i da se izivljavam
vise srece sledeci put

chim sam video da Robben shutira prvi, znao sam da promashuje. ne daje se klincu prvi penal... od Geremija nisam ochekivao. no bilo kako bilo, Chelsea je shansu prokockao u Londonu, kad se zadovoljio sa 1:0. Enfild je Enfild, tamo da nosish ne znam kakvu prednost, nije ti sigurna.

Cestitam fanovima Liverpula na pobedi i srecu u daljem takmicenju.Ovo sto nismo prosli je samo kazna koja je morala da nas stigne za mlake partije ove sezone i lose pokazanoj igri.U svakom slucaju mislim da dosta toga mora da se menja u timu ako misle da ostanu u vrhu engleskog fudbala kao i u evropskom takmicenju.

Iako mi nije drago što je Liverpul prošao, prošao je više nego zašluženo!. Čelzi je danas bio gori nego Liverpul u Londonu. Jedino je Drogba nešto pokušavao, i Esjen je bio maestralan u odbrani(svi oni njegovi blokovi šuteva), a ostali NULE. U Liverpulu su dobri bili Penant(koliko je samo mučio Kešlija, baš mi drago, pogotovo što je i Penant bio jedno vreme u Arsenalu), Maskerano(iako je na momente izgledao pogubljeno, uvek je bio tu da blokira šut) i naravno Reina zbog penala(mislim da ga je onaj šut Drogbe pogodio, a ne da ga je on odbranio). Džerard nije bio nešto preterano dobar danas, ali je bar dao penal, a ume on da ih promašuje vrlo često.

Keeper:
chim sam video da Robben shutira prvi, znao sam da promashuje. ne daje se klincu prvi penal

To je isto rekao i moj ujak.

A što se tiče Ševčenka, ne bi me čudilo da su te priče tačne! On je naučio u Milanu da bude glavni, da uvek igra u kakvoj god bio formi, jer je bio ljubimac navijača i najbolji igrač. Čim je prešao na ostvro gde se igra skroz drugačiji fudbal od daviteljskog žabarskog(mada Čelzi nije baš toliko daleko od takve igre) morao je da zna šta ga čeka, pogotovo što je napunio 30. I sad, naravno čim ne igra, odmah bude nervozan i svađa se.
90% sam siguran da Murinjo odlazi iz Čelzija, i zbog neosvajanja LŠ(trofeja koji mu je Rus odavno zacrtao), ali i zbog Ševčenka!!!

Alex.L:
A što se tiče Ševčenka, ne bi me čudilo da su te priče tačne! On je naučio u Milanu da bude glavni, da uvek igra u kakvoj god bio formi, jer je bio ljubimac navijača i najbolji igrač.

Tako mu i treba kad odlazi iz kluba u kojem je ljubimac navijaca, najbolji napadac, i u kojem nema konkurenciju i to u 30-oj godini zivota!

@ Alex L:
Dzherard je bio odlichan vecheras, igrao je za tim - asistirao, a u napadu se povlachio nazad da bi mogao da chisti sa Maskeranom eventualne kontre.

i Chelsea je odigrao mnogo bolje vecheras nego Liverpool u Londonu, koji osim jedne prilike nije uradio nishta.

Keeper:
i Chelsea je odigrao mnogo bolje vecheras nego Liverpool u Londonu, koji osim jedne prilike nije uradio nishta.

Ne vidim da je Čelzi dobio nešto time što je odigrao "mnogo bolje" nego Liverpul u Londonu :roll:
Šta, stvorili su šansu-dve više i dali čak jedan gol, i to sa penala :shock:

Keeper:
chim sam video da Robben shutira prvi, znao sam da promashuje. ne daje se klincu prvi penal... od Geremija nisam ochekivao. no bilo kako bilo, Chelsea je shansu prokockao u Londonu, kad se zadovoljio sa 1:0. Enfild je Enfild, tamo da nosish ne znam kakvu prednost, nije ti sigurna.
Isto sam i ja znala za Robena. Cak taj penal nisam mogla ni da gledam. A i za Dzeremija sam znala, neki osecaj u stomaku sta li je...Prvo je trebao Lamps da sutira,a posle svi ostali,ali sada je gotovo... Dobili smo sta smo zasluzili, igra je bila ocajna, Drogba je promasio ono sto je tesko promasiti i tada sam se bas iznervirala. Opet ne mogu a da se ne osvrnem na povrede, ne toliko ostale koliko Karvaljovu. On mnogo znaci odbrani,a Esijen bi mnogo znacio sredini. Medjutim u ovom trenutku povreda ne moze da bude opravdanje. Tesim se sto nismo izgubili u 120min. igre, jer je za penale potrebna i sreca. A da Celzi nema losu srecu ne bi imao nikakvu. A onakvom igrom i nije zasluzio da pobedi.

Sve u svemu nadam se boljoj igri sledece sezone,a Murinjo ostaje na klupi bez obzira na rezultate. Tu informaciju je potvrdio P.Kenjon na zvanicnom sajtu kao i u intervjuu na Chelsea TV. Moraju da se srede i unutrasnje razmirice. Ne mislim na Sevu (ne verujem da nije igrao zato sto nije hteo, to su gluposti) vec ovako uopsteno.

I da...Trei stvari koje me uvek oduseve kod Liverpula su: Rafa,Stivi i publika.

Ja nisam gledala utakmicu,jer su Flamingosi imali koncert.Stigla sam kuci i upalila TV bas u poslednjoj sekundi...i nisam mogla da poverujem...bas mi je krivo...samo je falilo da Chelsea prodje dalje i da mi to bude savrsen dan...ali,savrsenstvo ne postoji...:( :( :(

Jos jednom price o Shevi nisu istina!!!
icon_frown.gif

Contrary to media reports this morning, Andriy Shevchenko did not refuse to travel with the team to Liverpool.

He suffered an injury during training on Sunday and it was decided after training that he was not fit to play against Liverpool and therefore, like other injured players, did not travel.

(a evo sta je on rekao)

'I am really sorry to miss the match and can't be with the team to help and support them in what must be one of the most important games in Chelsea's history. I will remain in London and work hard on my rehabilitation to ensure I can make myself available as soon as possible.'
(sa oficijelnog sajta)

@sara gubili smo 1:0 i bili su penali, Robenu i Geremiju je odbranio, Lamps je dao a njima je sve uslo i to je to... :(

Aleks od leta u Celsiju

02.05. - Odbrambeni fudbaler PSV iz Ajdnhovena Brazilac Aleks kaze da je blizu prelaska u Englesku jer Celsi ubrzano radi na tome da mu obezbedi radnu dozvolu na Ostrvu, prenose holandski mediji.
Aleks je za holandski tim igrao zadnje tri godine samo zato sto Celsi u Engleskoj nije uspeo da izdejstvuje radnu dozvolu za njega. Covek, koji je golom u Londonu eliminisao Arsenal u cetvrtfinalu Lige sampiona, u nedelju je sa PSV postao prvak drzave.
"Sanse da napustim PSV na leto su ogromne. U ovom trenutku Celsi uzurbano radi da mi obezbedi radnu vizu za Englesku," izjavio je Aleks.

@sweetchick Logicno da nije istina. To su samo gluposti kao i sve price koje kruze. Ali te price ma koliko bile neistinite pocinju stvarno da me izludjuju,a kako li je tek ljudima koji su direktno umesani?

Sve u svemu, ide sledeca sezona, bice jos prilika i za Murinja i za plavce. Sta je bilo, bilo je. Idemo dalje.
CHELSEA4EVER!

Тешко ће Мурињо видети клупу Челзија следеће сезоне. Испали су заслужено, како је кренуло биће им ово лоша сезона.

Back