Klothius
Ističe se
- Poruka
- 2.109
AAAAAAAAAAA!!! Dodjemi bukvalno da zaplacem!! Ne mogu da poverujem!! Zar opet!?!? Tesko cu veceras zaspati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nordic_warrior:Liverpool je sprecio najveci samar u istoriji Evropskog fudbala i ponovo onesposobio skorojevice iz Londona da udju u finale. dok je nas vi necete videti trofej sa velikim usima![]()
Keeper:chim sam video da Robben shutira prvi, znao sam da promashuje. ne daje se klincu prvi penal
Alex.L:A što se tiče Ševčenka, ne bi me čudilo da su te priče tačne! On je naučio u Milanu da bude glavni, da uvek igra u kakvoj god bio formi, jer je bio ljubimac navijača i najbolji igrač.
ZzZzZz:Tako mu i treba kad odlazi iz kluba u kojem je ljubimac navijaca, najbolji napadac, i u kojem nema konkurenciju i to u 30-oj godini zivota!
Keeper:i Chelsea je odigrao mnogo bolje vecheras nego Liverpool u Londonu, koji osim jedne prilike nije uradio nishta.
Isto sam i ja znala za Robena. Cak taj penal nisam mogla ni da gledam. A i za Dzeremija sam znala, neki osecaj u stomaku sta li je...Prvo je trebao Lamps da sutira,a posle svi ostali,ali sada je gotovo... Dobili smo sta smo zasluzili, igra je bila ocajna, Drogba je promasio ono sto je tesko promasiti i tada sam se bas iznervirala. Opet ne mogu a da se ne osvrnem na povrede, ne toliko ostale koliko Karvaljovu. On mnogo znaci odbrani,a Esijen bi mnogo znacio sredini. Medjutim u ovom trenutku povreda ne moze da bude opravdanje. Tesim se sto nismo izgubili u 120min. igre, jer je za penale potrebna i sreca. A da Celzi nema losu srecu ne bi imao nikakvu. A onakvom igrom i nije zasluzio da pobedi.Keeper:chim sam video da Robben shutira prvi, znao sam da promashuje. ne daje se klincu prvi penal... od Geremija nisam ochekivao. no bilo kako bilo, Chelsea je shansu prokockao u Londonu, kad se zadovoljio sa 1:0. Enfild je Enfild, tamo da nosish ne znam kakvu prednost, nije ti sigurna.

Pogrešna formulacija. Vama, tj. Čelziju, je sve ušlo.sweetchick:@sara gubili smo 1:0 i bili su penali, Robenu i Geremiju je odbranio, Lamps je dao a njima je sve uslo i to je to...![]()