Chelsea FC

Ja nisam mogla da gledam utakmicu,i kad sam cula kako smo igrali nije mi bas krivo.Ne verujem da su price o Sevcenku tacneSta se desilo,desilo se.Bice bolje sledece sezone...Pozzz 4 all

Ja ne bih bio toliko siguran da su to laži što piše u novinama. Mislim da se vi devojke samo tešite. Ne kažem da je istina, ali gde ima dima, ima i vatre!!! Zar mislite da bi na sajtu Čelzija pisalo: "Ševčenko nije otputovao u Liverpul jer se posvađao sa Murinjom i saigračima" ili Murinjo odlazi na kraju sezone, navijači nemojte se nadati suprotnome" itd.
Uostalom, ako ode Murinjo na kraju sezone, zna ćemo da su sve ove priče bile tačne. A šanse su velike da će otići. Abramović toliko želi titulu LŠ, nema je već tri sezone, a ako izgubite titulu(skoro izvesno, pogotovo sada kada vas pobedimo u nedelju) i FA kup, imaćete samo "veoma značajnu" titulu Karling kupa. Rus(dugačko mi da pišem ime) želi lepršavu igru(poput Arsenalove i Mančesterove), a Murinjo mu servira potpuno suprotnu već tri godine, Rus neće da daje više para, dok Murinjo ne zna šta će bez njih itd....

dosta zute stampe-svi ste delimicno u pravu ali sacekajte zavrsetak prelaznog roka-tada ce se sve definitivno saznati.Bespotrebno je komentarisati ovaj ili onaj novinar napisao ili rekao itd.pozdrav za sve fanove jos jednom!Nemojte da klonete duhom - NAPRED PLAVCI !!! ;)

Ceh je odlicno citao i branio penale. Ne mozes da zaboravis da je imao ozbiljnu povredu glave i da ma koliko on dobar bio to je ostavilo posledice. Isto kao sto kazu da Dida nije isti posle one utakmice na kojoj ga je pogodila baklja.
Ceh je pre povrede bio najbolji golman na svetu.

----TRAGEDIJA----

Nedugo po zavrsetku meca u Liverpulu, nestao je sluzbeni helihopter Celzija sa petoro ljudi. U njemu su bili pocasni potpredsednik kluba Filip Karter, pilot Stiven Holdin, KArterov sin i izvesni Dzonatan Valer. Policija je juce popodne pronasla olupinu u sumi u Kembridzsajru, kolimetar ipo daleko od vile gde je KArter ziveo. Iako nije zvanicno potvrdjeno strahuje se da su svi putnici poginuli. Celzi je slicna tragedija zadesila 1996. kada je na isti nacin poginuo direktor Metju Harding sa jos cetiri lica vracajuci se helihopterom sa kup meca u Boltonu.

Uzas... :-(

JekaiGeorge:
----TRAGEDIJA----

Nedugo po zavrsetku meca u Liverpulu, nestao je sluzbeni helihopter Celzija sa petoro ljudi. U njemu su bili pocasni potpredsednik kluba Filip Karter, pilot Stiven Holdin, KArterov sin i izvesni Dzonatan Valer. Policija je juce popodne pronasla olupinu u sumi u Kembridzsajru, kolimetar ipo daleko od vile gde je KArter ziveo. Iako nije zvanicno potvrdjeno strahuje se da su svi putnici poginuli. Celzi je slicna tragedija zadesila 1996. kada je na isti nacin poginuo direktor Metju Harding sa jos cetiri lica vracajuci se helihopterom sa kup meca u Boltonu.

Uzas...

Taj Karterov sin je imao 17 godina.

Ne bi više trebali da putuju helikopterom!

Alex.L:
Ja ne bih bio toliko siguran da su to laži što piše u novinama. Mislim da se vi devojke samo tešite. Ne kažem da je istina, ali gde ima dima, ima i vatre!!! Zar mislite da bi na sajtu Čelzija pisalo: "Ševčenko nije otputovao u Liverpul jer se posvađao sa Murinjom i saigračima" ....

Pa bio je na utakmici! Moz' misliti...sta sad...
Cujem da je dobio ponudu za Barsu?!

JekaiGeorge:
A zasto nije medju prvih 10? Ja bas mislim da jeste.
ma ima mnogo slabosti,bre! kolko se god on trudio svojom arogancijom i bezobraznoscu to da sakrije,vise mu ne uspeva,supalj je i on ko svajcarac...

cak stavise,mislim da ne postoji najbolji trener,svi su tu negde,ne kazem da je ferguson bolji od murinja,tu su negde,ako nije deda i losiji,ovaj je bolji u nekim segmentima ovaj u drugim,pa se samim tim,ne moze doci do konacnog zakljucka,o "odlicnom treneru"jer takav se jos nije rodio...

Barsa planira 'čišćenje' Čelsija
Reuters
Reuters

Barselona planira da ’počisti’ Čelsi kupovinom njegovog kvarteta Frenk Lampard, Džon Teri, Arjen Roben i Mikael Esjen, piše katalonska štampa. Lokalni sportski magazin tvrdi da je osnova Murinjovih ’Plavaca’ frustrirana konstantnim neuspesima u Evropi i da traži novi izazov.

O Lampardovom odlasku se dugo pričalo, pogotovo što reprezentativac Engleske uči španski jezik zbog svoje verenice Elen Rives, koja je iz Barselone, a igrač će biti dostupan po nižoj ceni na kraju sezone, kada mu ugovor više ne bude bio zaštićen.

Kapiten reprezentacije Engleske Džon Teri bio bi idealno pojačanje za Frenka Rajkarda, koji želi da učvrsti odbranu, pošto letošnje pojačanje Lilijan Tiram u tome nije uspeo. Teri je takođe za sada stopirao pregovore sa svojim klubom, pošto su zvaničnici Čelsija odbili da mu ponude doživotni ugovor koji je igrač tražio i kojim bi postao najplaćeniji fudbaler na svetu.

Roben nije uspeo da održi formu koju je imao kada je došao na Stamford Bridž, uglavnom zbog serije povreda koje su ga pratile. Holanđanin je bio povezivan sa više klubova, uključujući i Real Madrid, Bajern Minhen, pa čak i Totenhem. Roben bi u Barseloni bio najverovatnije samo ’običan’ igrač, pošto katalonci već imaju sjajne napadače u timu, mada bi slabija fizička priroda Primere mogla da utiče na to da Holanđanin ponovo zaigra na nivou od pre dve godine, kada je bio jedan od najopasnijih igrača u Premijer ligi.

Od svih navedenih igrača, Mikael Esjen ima najmanje šanse da napusti klub. Pored Didijea Drogbe, zvezda iz Gane je bio najbolji igrač Čelsija ove sezone, kako igrama u odbrani, tako i igrama na svojoj prirodnoj poziciji centralnog veznog igrača. U Čelsiju je tek dve sezone i njegova cena je porasla od 2005. kada je prešao u londonski klub iz Liona za sumu od 37 miliona evra.

Barselona je takođe zainteresovana za defanzivca Saragose Gabrijela Milina, veznog igrača Liverpula Ćabija Alonsa, Kolo Turea iz Arsenala, kao i za centarfora Mančester Junajteda Đuzepea Rosija, koji je trenutno na pozajmici u Parmi.

Barsa moze samo da sanja o Frenkiju i Esijenu. Terija necu ni da pominjem zato sto ce za koju nedelju da potpse devetogodisnji (<---citajte) ugovor sa klubom. Ne znam za Robena ni za Sevu. Za Robena sam odavno cula da se interesuju,a za Sevu nedavno. Ni jedan ni drugi nista ne potvrdjuju niti demantuju. Ne znam...
Licno ne bih volela da Roben ode, bez obzira na mnogobrojne povrede on je dobar igrac i mnogo znaci Celziju. Sa druge strane mozda je za Sevu bolje da ode (mozda bi mu vise lezao barsin stil igre) a ako se od tog novca dovede Vilja (vec se dugo suska da dolazi) onda je to odlicna investicija.

Vraca se i Alex iz PSV-a, a i Krespo koga Murinjo ne pusta da ostane u Interu. Da budem iskrena neka rade sta hoce samo neka ostanu Teri,Frenki,Ceh i Drogba. To su moji najomiljeniji igraci u Celziju, a kada bi morala da biram samo jednog koji bi ostao zna se koga bi izabrala. Jedan je Dzon Teri.

Lampard, Teri, Esjen, Roben, Ture, Alonso, Rosi(pola Premijer lige) + Milito(mislim da je u tekstu greška, da se ne zove Milino)
Od svi ovih iz engleske lige možda samo Lampard i Rosi odu. Možda je prevelika slučajnost da je Lampardu verenica iz Barselone, da uči španski, da izjavljuje kako je Barsa velik klub(preneo mu Gudjonsen utiske), ugovor mu polako ističe... Rosi je mladi igrač, i ne znam da li ima mesta za njega u Mančesteru.Možda kad ode Solskjer(ili Solšer, kako ko voli).
Što se tiče ovih ostalih... i ja bih želeo da imam 100 miliona evra, ali teško da ću u celom životu videti veću sumu od 25.000 evra.
Što se tiče ovog lika iz Saragose, ne znam kakva je tamo situacija, pa ne znam da li ide ili ne u Barsu.

JekaiGeorge:
Terija necu ni da pominjem zato sto ce za koju nedelju da potpse devetogodisnji (<---citajte) ugovor sa klubom

Neće to biti još skoro. Čelzi mu ne da je duži ugovor od 5 godina, a Teri je i zatražio da mu se u ugovor stavi klauzula po kojoj bi po isteku devetogodišnjeg ugovora ima pravo da vodi ekipu, odnosno da bude menadžer. Upravi se to očigledno ne dopada, pa su pregovori stopirani!

Nemate pojma kako sam se danas iznervirala. Krenem sa namerom da kupim Terijev dres, kad ono imaju samo Drogbu i Frenkija (nije da ih ne volim ali zapela sam za Terija) i nemaju strukirane nego samo muske. Ako je neko iz Nisa bila bi mu zahvalna da mi pruzi bilo kakvu informaciju gde mogu da kupim dres koji trazim. Ako nista ne nadjem moracu da narucim sa njihovog sajta.

aaaa...ak vec oces da narucujes sa njihovog sajta uzmi dres od marka hjuza,time ces pokazati,da nisi odjucerasnji navijac chelzija(iako jesi) i time ces pokazati da ti je manchester zapravo klub na drugom mestu posle chelzija,kako vec pricas... a samim tim sa tim dresom ces dobiti mnogo vise postovanja i simpatija muskog dela publike... :)

Feces:
aaaa...ak vec oces da narucujes sa njihovog sajta uzmi dres od marka hjuza,time ces pokazati,da nisi odjucerasnji navijac chelzija(iako jesi) i time ces pokazati da ti je manchester zapravo klub na drugom mestu posle chelzija,kako vec pricas... a samim tim sa tim dresom ces dobiti mnogo vise postovanja i simpatija muskog dela publike... :)
Nazalost nema dres Hjuza. A i da ima ja volim Terija, pa taj dres i trazim. A nasi glupaci imaju samo Drogbu i Frenkija. Bas sam se iznervirala. Ali bas... Zasto mislis da Terijevim dresom necu dobiti simpatije muskog dela publike? Teri je bas fin i retko ko ga ne voli (bilo musko ili zensko).

Wenger gives Jose vote of symphathy

If Chelsea lose their Premiership title at Arsenal on Sunday Jose Mourinho will be able to look to the opposing bench for an unlikely shoulder to cry on.

Mourinho might be in need of some sympathy if Chelsea's dismal week ends with Arsenal dealing a fatal blow to their slender hopes of overhauling leaders Manchester United.

United can extend their advantage over Chelsea to eight points by beating Manchester City on Saturday but, regardless of that result, Mourinho's side need to win against Arsenal to keep the title race alive.

There is no love lost between the two London clubs and, after being on the receiving end of Mourinho's acerbic tongue several times, it would be no surprise if Gunners manager Arsene Wenger was relishing the chance to kick Chelsea while they are down.

But Wenger insists he can relate to Mourinho's misery after a traumatic five days that saw Chelsea lose more ground to United and then suffer a heartbreaking Champions League semifinal exit against Liverpool.

After all, Wenger saw Arsenal's season disintergrate within two weeks as they lost the League Cup final to Chelsea and then crashed out of the FA Cup and Champions League.

"They are certainly disappointed because it's a terrible blow to go out of the Champions League," Wenger said. "The feeling that you are on a high and living in a world with a lot of expectations suddenly goes and it's a very big blow.

"I do have sympathy for them. Players are players and you always understand how painful it is to go out of the competitions - that applies to players, coaches or whoever."

Wenger believes Mourinho will find it hard to lift his players after the massive blow of effectively conceding two trophies in such a short space of time.

"In the League Cup final we could have scored the second goal but we didn't," he said. "The effect of that was terrible. From that game, we lost Emmanuel Adebayor and Kolo Toure to suspension, we went out of the FA Cup three days later and then we were under tremendous pressure against PSV Eindhoven and in one minute it was over.

"We played our whole season in that one game and it was terrible for us. It is impossible to say how long it will take Chelsea to recover.

Vidite, nije Arsi (tako mu ja tepam :lol: ) tako los.

A sto se tice sutrasnje utakmice, ne znam... Naravno da zelim pobedu,ako i svi uostalom,ali ne znam... Igraci su umorni i sigurno im je moral na niskom nivou,a sanse su sve manje i manje za osvajanje trofeja... Jbg.

@sweetchick Na kraju cu da dodjem u bg da kupim najveci deciji broj koji imaju (bice valjda malo uzi :-) ). Mogu taman da iskoristim priliku kad dolazim 23. juna . Jeste da je daleko,ali ako ne nadjem... Nema mi druge.
A Teriju sutra sigurno nece biti svejedno, mnogo mi bilo zao kad je posle one izgubljene utakmice protiv Liverpula zagrli Murinja. :smajlikomesuzeoci:

JekaiGeorge:
@sweetchick Na kraju cu da dodjem u bg da kupim najveci deciji broj koji imaju (bice valjda malo uzi :-) ). Mogu taman da iskoristim priliku kad dolazim 23. juna . Jeste da je daleko,ali ako ne nadjem... Nema mi druge.
A Teriju sutra sigurno nece biti svejedno, mnogo mi bilo zao kad je posle one izgubljene utakmice protiv Liverpula zagrli Murinja. :smajlikomesuzeoci:
Jeeeeeeeeeeekoo... :(
p.s. kad budes dolazila u bg javi se da se nadjemo.... :wink:

Back