Lana M.
Aktivan član
- Poruka
- 1.296
Ja nisam mogla da gledam utakmicu,i kad sam cula kako smo igrali nije mi bas krivo.Ne verujem da su price o Sevcenku tacneSta se desilo,desilo se.Bice bolje sledece sezone...Pozzz 4 all
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JekaiGeorge:----TRAGEDIJA----
Nedugo po zavrsetku meca u Liverpulu, nestao je sluzbeni helihopter Celzija sa petoro ljudi. U njemu su bili pocasni potpredsednik kluba Filip Karter, pilot Stiven Holdin, KArterov sin i izvesni Dzonatan Valer. Policija je juce popodne pronasla olupinu u sumi u Kembridzsajru, kolimetar ipo daleko od vile gde je KArter ziveo. Iako nije zvanicno potvrdjeno strahuje se da su svi putnici poginuli. Celzi je slicna tragedija zadesila 1996. kada je na isti nacin poginuo direktor Metju Harding sa jos cetiri lica vracajuci se helihopterom sa kup meca u Boltonu.
Uzas...
Alex.L:Ja ne bih bio toliko siguran da su to laži što piše u novinama. Mislim da se vi devojke samo tešite. Ne kažem da je istina, ali gde ima dima, ima i vatre!!! Zar mislite da bi na sajtu Čelzija pisalo: "Ševčenko nije otputovao u Liverpul jer se posvađao sa Murinjom i saigračima" ....
ma ima mnogo slabosti,bre! kolko se god on trudio svojom arogancijom i bezobraznoscu to da sakrije,vise mu ne uspeva,supalj je i on ko svajcarac...JekaiGeorge:A zasto nije medju prvih 10? Ja bas mislim da jeste.
JekaiGeorge:Terija necu ni da pominjem zato sto ce za koju nedelju da potpse devetogodisnji (<---citajte) ugovor sa klubom
)
Nazalost nema dres Hjuza. A i da ima ja volim Terija, pa taj dres i trazim. A nasi glupaci imaju samo Drogbu i Frenkija. Bas sam se iznervirala. Ali bas... Zasto mislis da Terijevim dresom necu dobiti simpatije muskog dela publike? Teri je bas fin i retko ko ga ne voli (bilo musko ili zensko).Feces:aaaa...ak vec oces da narucujes sa njihovog sajta uzmi dres od marka hjuza,time ces pokazati,da nisi odjucerasnji navijac chelzija(iako jesi) i time ces pokazati da ti je manchester zapravo klub na drugom mestu posle chelzija,kako vec pricas... a samim tim sa tim dresom ces dobiti mnogo vise postovanja i simpatija muskog dela publike...![]()
) tako los.Jeeeeeeeeeeekoo...JekaiGeorge:@sweetchick Na kraju cu da dodjem u bg da kupim najveci deciji broj koji imaju (bice valjda malo uzi :-) ). Mogu taman da iskoristim priliku kad dolazim 23. juna . Jeste da je daleko,ali ako ne nadjem... Nema mi druge.
A Teriju sutra sigurno nece biti svejedno, mnogo mi bilo zao kad je posle one izgubljene utakmice protiv Liverpula zagrli Murinja. :smajlikomesuzeoci: