Chelsea FC

cuo sam sevojno zainteresovano za njegove usluge,kaze menadzer sona filipsa,celzi ima neke neizmirene dugove prema tom klubu,jer je johan durvinic,legenda plavaca iz 19-og veka ostao kratkih rukava,kad je pocela bitka za britaniju,pa samim tim nije dobio novaca za zadnju godinu ugovora...
pa da ne bi bilo nikakve zle krvi medju njima,jose abramovic se odlucio na ovako human podvig,da dopusti sonu rajtu filipsu,da predje u redove srpskoligasa. cena je nebitna kaze menadzer filipsa,svejedno ce je platiti ratni vojni invalidi iz balkanskog rata...

Feces:
cuo sam sevojno zainteresovano za njegove usluge,kaze menadzer sona filipsa,celzi ima neke neizmirene dugove prema tom klubu,jer je johan durvinic,legenda plavaca iz 19-og veka ostao kratkih rukava,kad je pocela bitka za britaniju,pa samim tim nije dobio novaca za zadnju godinu ugovora...
pa da ne bi bilo nikakve zle krvi medju njima,jose abramovic se odlucio na ovako human podvig,da dopusti sonu rajtu filipsu,da predje u redove srpskoligasa. cena je nebitna kaze menadzer filipsa,svejedno ce je platiti ratni vojni invalidi iz balkanskog rata...

:lol: :lol: :lol:

Kinjon: Necemo oterati Murinja

21.04. - Izvrsni direktor fudbalskog kluba Celsija Piter Kinjon okoncao je spekulacije u vezi sa menadzerom Zozeom Murinjom, recima da Portugalac sigurno nece napustiti "Stanford bridz" na kraju sezone, prenose ostrvski mediji.
U toku verbalnog nesporazuma izmedju Murinja i vlasnika "plavaca" Romana Abramovica, svetski mediji su nabrojali i imenovali cak 14 kandidata za trenera Celsija naredne sezone.
"Zoze ima ugovor sa nama do 2010. godine i zeli da ostane do kraja. Podrzavamo njegove napore i zahvalni smo mu na do sada uradjenom poslu. Sta god da je pisano i koliko god se kandidata pojavljivalo, ja mogu da kazem da mi nismo trazili njegovu zamenu.
Zelim da te stvari ostavimo iza nas. Nadam se da ce posle ovoga spekulacije prestati. Svu nasu energiju usmeravamo na osvajanje trofeja," izjavio je Kinjon.

Zato sto je "sacuvaj me Boze" tema, a za orbit-a to sto smo osvajali premier dve godine zaredom i sto smo uvek u zavrsnici LS i jos pored toga osvajali kupove verovatno ne znaci da je tim dobar.Mozda ti imas druga merila.

I dalje nereseno i totalno bedna igra. Balak se povredio, maler... Ne verujem da cemo da pobedimo ako nastave ovako da igraju. Nekako su bezvoljni. A glupi sudija nije svirao cist penal u prvom poluvremenu. Ne mogu da verujem da je toliko corav. Sta treba da igraju odbojku u 11m pa da on primeti da je igrac rukom udario loptu.Bezveze...

@orbit Celzi je najbolji vec dve godine. Ne znam za ovu, Mancester je sjajan, ali kako god se zavrsila sezona bice ako ne najbolji onda drugi najbolji tim na ostrvu.

@milanfan Totalno si u pravu. AKo smo ikada imali priliku onda je to ova. Krivo mi je ne zato sto nismo pobedili nego zato sto se nisu ni trudili da pobede. Tokom cele utakmice igrali su bezvoljno kao da su prvi na tabeli sa 10 boda razlike od sledeceg tima. Ne znam sta im je...

neopisivo mi je drago što će najogavniji klub današnjice, predvodjen najogavnijim trenerom današnjice ostati bez titule. šteta što newcastle nije dobio utakmicu, pošto chelsea igrom defiitivno nije zaslužio remi.

sad još samo da ih rafa presliša u polufinalu lige šampiona, i da ih manchester ponizi u poslednjem kolu prvenstva...

Elvin:
neopisivo mi je drago što će najogavniji klub današnjice, predvodjen najogavnijim trenerom današnjice ostati bez titule. šteta što newcastle nije dobio utakmicu, pošto chelsea igrom defiitivno nije zaslužio remi.

sad još samo da ih rafa presliša u polufinalu lige šampiona, i da ih manchester ponizi u poslednjem kolu prvenstva...
I samo jos da se ti probudis...

JekaiGeorge:
@milanfan Totalno si u pravu. AKo smo ikada imali priliku onda je to ova. Krivo mi je ne zato sto nismo pobedili nego zato sto se nisu ni trudili da pobede. Tokom cele utakmice igrali su bezvoljno kao da su prvi na tabeli sa 10 boda razlike od sledeceg tima. Ne znam sta im je...

zasto su igrali lose?
zato sto se Balak povredio zato sto igrate tesku igru bez domisljatosti, engleski italijani
prvi put mi je bila zanimljivija italijanska utakmica Lacio - Fiorentina od engleske
nek se stidi Murinjo zato sto je ugusio sve sto valja u fudbalu
ako osvojite titulu ili LS to je konacan poraz za fudbal

Crni lepotan se javlja.Da da Murinjo je unistio klub a svi ga strani treneri hvalili kao jednog od najboljih strucnjaka.Svako ima los dan ili nebitno sezonu-nije uvek trener kriv-po meni su vise sami igraci pokazali nevoljnost i nepripremljenost za jurenje rezultata.
Jel znate sta - beste na vase podforume-teme pa tamo postujte mrznju prema ovom klubu a nas ostavite na miru da navijamo ovde.Ja nisam pljuvao ni Liverpul a ni druge klubove,mada opet mozda je to samo stvar vaspitanja.

Jose Mourinho will have to agree to four strict rules laid down by Roman Abramovich if he wants to stay as Chelsea manager and they are:
Work on all football matters with Frank Arnesen
Maintain a lower media profile
Never criticise the board or club policy
Start producing entertain football

Malo pre našao na nekom sajtu. Ne znam zašto, ali mislim da Murinjo ne može da ispuni 2. i 4. uslov, pogotovo 4.

Back