Murinjo ne zeli da na kraju ispadne lazov
15.04. - Menadzer fudbalskog kluba Celsi Zoze Murinjo pozvao je upravu sa "Stanford bridza" da okonca neizvesnot i kaze mu da li na njega racuna i naredne sezone.
Portugalac je otkrio da je svojim sefovima sinoc rekao da zeli da ostane u Celsiju, ali da ne zna da li oni njega imaju u planovima za narednu sezonu.
"Rekao sam Piteru Kenjonu da zelim da ostanem u klubu, da necu da pregovaram ni sa jednim drugim timom i da sam zabranio svom agentu Horheu Mendesu kontakte sa ostalim klubovima. On mi je na to rekao `fantasticno, zaista sam srecan zbog tvoje odluke`. Mislim da sam dobro postupio sto sam im se obratio, jer zelim da znam na cemu sam, prema sebi, a i prema navijacima i igracima. Ne zelim na kraju sezone da dodjem u situaciju da kazem `Zbogom, odoh ja`. Pa sta ce navijaci posle toga misliti o meni. Pa naravno da ce misliti da sam veliki lazov. To ne zelim i hocu da ispred mene bude sve cisto. Tako iz kluba posle nece moci da kazu da je Zoze Murinjo lazov," kazao je Portugalac.
Inace trenutno je 1:1 Blekburn je bio dosta ofanzivan,a i Drogba je izasao iz igre...