Sherlock
Domaćin
- Poruka
- 3.454
Ma kakva bre legenda! Ribice se loze na njega i to je to. kao sto je neko nekad rekao: "Sta je ****** stig'o Zdravko Colic"MadonnaGirl:@Sherlock ja stvarno ne znam sta fali Coli.Covek je legenda![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakva bre legenda! Ribice se loze na njega i to je to. kao sto je neko nekad rekao: "Sta je ****** stig'o Zdravko Colic"MadonnaGirl:@Sherlock ja stvarno ne znam sta fali Coli.Covek je legenda![]()

Sherlock:Ma kakva bre legenda! Ribice se loze na njega i to je to. kao sto je neko nekad rekao: "Sta je ****** stig'o Zdravko Colic"![]()
![]()
? ja skoro nista nase ne mogu da smislim... mozda par letnjih hitova i jos poneka od filma, neverne bebe, E.T., vampiri, mozda i valjak i kazaliste... uglavnom taj fazon... a od novijeg jedino flamingosi, i eventualno sasa kovacevic... (mislim da naslucujem reakciju 1) Beogradski Sindikat, velikim slovima ( za ostalo sto pises malim slovima me zabole, ali ovo mora veliko), i koliko si pesama cula od njih?? Mora da je "veliki broj", cim sebi dajes toliku slobodu da ih nazivas "shljb muzicarima".sweetchick:ma dajte ljudi... kakva vam je to shljb muzika...? beogradski sindikat :? ? cola? samardzic
? ja skoro nista nase ne mogu da smislim... mozda par letnjih hitova i jos poneka od filma, neverne bebe, E.T., vampiri, mozda i valjak i kazaliste... uglavnom taj fazon... a od novijeg jedino flamingosi, i eventualno sasa kovacevic... (mislim da naslucujem reakciju
)
veceras je tekma... huh... kladila sam se, ali opasno (ne u pare) znaci ako izgubimo lose mi se pise... :-(

Sherlock:Brate meni je BS omiljena grupa, slobodno reci da sam car.
Al sam se ispalio, nisam dobro procitao tvoj post
Respect. Ja ne slusam rok i metal, ali respect za tebe.Alex.L:Pa znam da ti je omiljena grupa(sudeći po tvojim prethodnim avatarima), zato sam to i rekao.
Ali nemoj da pomisliš da i volim tu muziku. Ja sam orijentisan na rok i metal :wink:

Sherlock:1) Beogradski Sindikat, velikim slovima ( za ostalo sto pises malim slovima me zabole, ali ovo mora veliko), i koliko si pesama cula od njih?? Mora da je "veliki broj", cim sebi dajes toliku slobodu da ih nazivas "shljb muzicarima".
2) Klasicna klinka koja se lozi na Flamingose i Sasu Kovacavica, a ne moze da smisli BS, mora biti da su te zadivili kvalitetni tekstovi i muzika, gore pomenutih fensi vrhunskih muzicara, koji ne znaju da sastave dve prostoprosirene recenice.
3) Nadam se da ce da izgubi Celzi, zato sto i h mrzim, i zato da bi ti izgubila opkladu.![]()
za nastavak pogledaj moj profilJekaiGeorge:@Sherlock Svidja mi se tvoj avatar,ali sam u tom postu komentarisala Alex-ov avatar :-D.Mada bi bilo lepo da mi poklonis isti kao tvoj samo u crnoj varijanti ili jos bolje u PLAVOJ! :-D
A da...Meni se svidja pesma B.Sindikata ona:"Sine oces kafu? Ma necu daj novine...(znas nastavak, da ne pisem... ;-) )

1.Nije njegova stvar, ne moze da omalovazava. Sledeci put secem prstice, kad se spomene BS u negativnom kontekstu.MadonnaGirl:1. Ako neko misli tako to je njegova stvar i kraj price.
2.Ja ne slusam mnogo domacu muziku.Najvise volim Him,ali to nije tema.A i smatram da Marchello ima bolje textove od BS,mada mi se svidjaju `Poroci Beograda`
3.Celzi nije izgubio,ali nije ni pobedio.Ko je sad dobio opkladu?
Inace smatram da je 1:1 sasvim pristojan rezultat