Chelsea FC

Lana M.:
Naravno :wink:
Bas mi krivo sto u sredu necu moci da gledam utakmicu protiv Valensije,idem na ekskurziju.Ipak,navijam na daljinu i nadam se pobedi... :wink:

Gde idete ne ex? MAdjarska? Ja sam bolesna i trenutno se mnogo nerciram zato sto sam htela da idem veceras u halu Cair da slusam Samardzica,a imam temperaturu.. :-(
Ali zato je tu dobri, stari internet... Samo sto ste svi sada u skoli pa nemam s' kim da se dopisujem ;-) .

@Sherlock Definitivno treba da razmislim malo bolje pre nego sto nesto lupim :lol: . Medjutim vidis pogodilo se da nisam bas mnogo lupila. Ipak je doticni bio pivar :lol:

@rema Sad ispade da se samo Feces brine za tebe? C,c,c,c :-D :-D

JekaiGeorge:
Gde idete ne ex? MAdjarska? Ja sam bolesna i trenutno se mnogo nerciram zato sto sam htela da idem veceras u halu Cair da slusam Samardzica,a imam temperaturu.. :-(
Ali zato je tu dobri, stari internet... Samo sto ste svi sada u skoli pa nemam s' kim da se dopisujem ;-) .

@Sherlock Definitivno treba da razmislim malo bolje pre nego sto nesto lupim :lol: . Medjutim vidis pogodilo se da nisam bas mnogo lupila. Ipak je doticni bio pivar :lol:

@rema Sad ispade da se samo Feces brine za tebe? C,c,c,c :-D :-D
Samardzica hahahahahahah, i muzicki ukus ti nije bas nabolji :lol: :lol:
Kao sto ti rekoh, po pivu je dobila ime, gledala si Simpsonove sigurno, e znas ono njihovo pivo Duff, i Duff's book of world record, to je aluzija na Guinness.

Sherlock:
Samardzica hahahahahahah, i muzicki ukus ti nije bas nabolji :lol: :lol:
Kao sto ti rekoh, po pivu je dobila ime, gledala si Simpsonove sigurno, e znas ono njihovo pivo Duff, i Duff's book of world record, to je aluzija na Guinness.
Sad mi jos i muzicki ukus ne valja? C,c,c,c.... Sta li bi prokomentarisao kad bi ti rekla da mi je omiljeni pevac Cola?.
U pravu si za Irce...Oni kad se rode umesto mleka piju pivo. :lol: :lol: :lol:

JekaiGeorge:
Sad mi jos i muzicki ukus ne valja? C,c,c,c.... Sta li bi prokomentarisao kad bi ti rekla da mi je omiljeni pevac Cola?.
U pravu si za Irce...Oni kad se rode umesto mleka piju pivo. :lol: :lol: :lol:
Da si rekla da ti je omiljeni pevac Cola, prokomentarisao bih da sigurno imas problema sa sluhom. :lol: :lol:

JekaiGeorge:
Vidim da nisam jedina koja ne ide danas u skolu. Sta je sa tobom Madonna? Da nisi bolesna ili te pak boli neki predmet? :-D

Hehe,i jedno i drugo,ali pre ce biti da me je mrzelo da hodam 200m....:D
@Sherlock ja stvarno ne znam sta fali Coli.Covek je legenda :D
@Ilic imam ja njegov br. ali niti imam kred. niti imam vremena...sad kad odem na raspust,ako me ne preduhitri pa ode u Evropu,probacu da ga zvrcnem...a i na exkurziji svracamo u Bg,pa se mozda i vidimo...;)

Back