Chelsea FC

ma dajte ljudi... kakva vam je to shljb muzika...? beogradski sindikat :? ? cola :confused: ? samardzic :evil: ? ja skoro nista nase ne mogu da smislim... mozda par letnjih hitova i jos poneka od filma, neverne bebe, E.T., vampiri, mozda i valjak i kazaliste... uglavnom taj fazon... a od novijeg jedino flamingosi, i eventualno sasa kovacevic... (mislim da naslucujem reakciju ;) )

veceras je tekma... huh... kladila sam se, ali opasno (ne u pare) znaci ako izgubimo lose mi se pise... :-(

sweetchick:
ma dajte ljudi... kakva vam je to shljb muzika...? beogradski sindikat :? ? cola :confused: ? samardzic :evil: ? ja skoro nista nase ne mogu da smislim... mozda par letnjih hitova i jos poneka od filma, neverne bebe, E.T., vampiri, mozda i valjak i kazaliste... uglavnom taj fazon... a od novijeg jedino flamingosi, i eventualno sasa kovacevic... (mislim da naslucujem reakciju ;) )

veceras je tekma... huh... kladila sam se, ali opasno (ne u pare) znaci ako izgubimo lose mi se pise... :-(
1) Beogradski Sindikat, velikim slovima ( za ostalo sto pises malim slovima me zabole, ali ovo mora veliko), i koliko si pesama cula od njih?? Mora da je "veliki broj", cim sebi dajes toliku slobodu da ih nazivas "shljb muzicarima".
2) Klasicna klinka koja se lozi na Flamingose i Sasu Kovacavica, a ne moze da smisli BS, mora biti da su te zadivili kvalitetni tekstovi i muzika, gore pomenutih fensi vrhunskih muzicara, koji ne znaju da sastave dve prostoprosirene recenice.
3) Nadam se da ce da izgubi Celzi, zato sto i h mrzim, i zato da bi ti izgubila opkladu. :lol:

Sherlock:
Brate meni je BS omiljena grupa, slobodno reci da sam car.

Al sam se ispalio, nisam dobro procitao tvoj post

Pa znam da ti je omiljena grupa(sudeći po tvojim prethodnim avatarima), zato sam to i rekao.

Ali nemoj da pomisliš da i volim tu muziku. Ja sam orijentisan na rok i metal :wink:

1:1 ok - videh samo sanse-jer su prenosili Man UTD (nisam znao da ce tu tekmu prenositi).Imali smo podosta sansi al nema veze ... navijamo i dalje - nadam se da cemo uspeti da damo gol u gostima i tako izborimo dalji plasman-mada cuh da je Valensija i protiv Intera odigrala kuci varijantu bunkera-tako da ce to biti sigurno jako tezak posao.GOOOOOO CHELSEA !!! :)

1:1. Solidno. Ipak Valensija ima malu prednost,ali mislim da ako se potrudimo mozemo da pobedimo.
@Madonna Hvala na podrsci. Vidim niko ne voli Colu,osim mene i tebe. ;-)
@Sherlock Svidja mi se tvoj avatar,ali sam u tom postu komentarisala Alex-ov avatar :-D.Mada bi bilo lepo da mi poklonis isti kao tvoj samo u crnoj varijanti ili jos bolje u PLAVOJ! :-D
A da...Meni se svidja pesma B.Sindikata ona:"Sine oces kafu? Ma necu daj novine...(znas nastavak, da ne pisem... ;-) )

@Alex SAvrsen ti je avatar.

@Bela_Anđelka Vidim imamo jos jednu navijacicu :-D. Definitivno nas je vise od muskaraca.

Sherlock:
1) Beogradski Sindikat, velikim slovima ( za ostalo sto pises malim slovima me zabole, ali ovo mora veliko), i koliko si pesama cula od njih?? Mora da je "veliki broj", cim sebi dajes toliku slobodu da ih nazivas "shljb muzicarima".
2) Klasicna klinka koja se lozi na Flamingose i Sasu Kovacavica, a ne moze da smisli BS, mora biti da su te zadivili kvalitetni tekstovi i muzika, gore pomenutih fensi vrhunskih muzicara, koji ne znaju da sastave dve prostoprosirene recenice.
3) Nadam se da ce da izgubi Celzi, zato sto i h mrzim, i zato da bi ti izgubila opkladu. :lol:

1. Ako neko misli tako to je njegova stvar i kraj price.
2.Ja ne slusam mnogo domacu muziku.Najvise volim Him,ali to nije tema.A i smatram da Marchello ima bolje textove od BS,mada mi se svidjaju `Poroci Beograda`
3.Celzi nije izgubio,ali nije ni pobedio.Ko je sad dobio opkladu? :D

Inace smatram da je 1:1 sasvim pristojan rezultat

@tema
Drogba: Nismo pod pritiskom pred mec u Valensiji

05.04. - Strelac jedinog pogotka za Celsi u prvom mecu cetvrtfinala Lige sampiona protiv Valensije, Didije Drogba smatra da njegov tim nije pod pritiskom pred put u Spaniju, prenose ostrvski mediji.
Desetkovana Valensija uspela je da odoli najskupljem timu na planeti i odigra 1:1 na "Stanford bridzu".
"Bilo je tesko. Spanci su igrali dobro, ali jos bolje je to sto nismo panicili. Znali smo da ce nam se ukazati bar jedna sansa. Vazno je da smo se 'vratili u igru' i verujemo da mozemo da racunamo na prolaz u sledece kolo. Necemo biti pod pritiskom u Spaniji. Pod presijom smo bili sinoc, kada smo primili gol i kada smo po svaku cenu morali da izjednacimo. Naravno da je 1:1 daleko od dobrog rezultata, ali mislim da mozemo da uradimo nesto kako bi to ispravili u Valensiji. Silva je postigao nevidjen gol, ali smo posle toga pokazali karakter i izjednacili. U fudbalu se nikad ne zna," izjavio je najbolji strelac Premijer lige.

JekaiGeorge:
@Sherlock Svidja mi se tvoj avatar,ali sam u tom postu komentarisala Alex-ov avatar :-D.Mada bi bilo lepo da mi poklonis isti kao tvoj samo u crnoj varijanti ili jos bolje u PLAVOJ! :-D
A da...Meni se svidja pesma B.Sindikata ona:"Sine oces kafu? Ma necu daj novine...(znas nastavak, da ne pisem... ;-) )
za nastavak pogledaj moj profil :lol:
ma dacu ti avatar u crnoj kombinaciji

MadonnaGirl:
1. Ako neko misli tako to je njegova stvar i kraj price.
2.Ja ne slusam mnogo domacu muziku.Najvise volim Him,ali to nije tema.A i smatram da Marchello ima bolje textove od BS,mada mi se svidjaju `Poroci Beograda`
3.Celzi nije izgubio,ali nije ni pobedio.Ko je sad dobio opkladu? :D

Inace smatram da je 1:1 sasvim pristojan rezultat
1.Nije njegova stvar, ne moze da omalovazava. Sledeci put secem prstice, kad se spomene BS u negativnom kontekstu.
2. Cula si 2 pesme od Marcela i jednu od Sindikata, i znas ko ima bolje tekstove. Ajde pokri se usima i ne pricaj o necemu sto niti volis niti slusas.
3. Sa ovim rezultatom moze se smatrati da je Celzi ispao.

Back