ne,samo se raspitujem,vidim nema te... :smile:rema:Feces tu sam.Ti treba nesto ?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne,samo se raspitujem,vidim nema te... :smile:rema:Feces tu sam.Ti treba nesto ?![]()
Poz ....Lana M.:Naravno :wink:
Bas mi krivo sto u sredu necu moci da gledam utakmicu protiv Valensije,idem na ekskurziju.Ipak,navijam na daljinu i nadam se pobedi... :wink:
. Medjutim vidis pogodilo se da nisam bas mnogo lupila. Ipak je doticni bio pivar 
rema:Hehehe kada se samo setim-e da mi je da se vratim u srednju !!!!

Ma ne valja srednja. Eee da sam ja sada na zavrsnoj godini fax-a.rema:Hehehe kada se samo setim-e da mi je da se vratim u srednju !!!!

NIje Skot, nego Irac.Alex.L:Ginisova knjiga rekorda je dobila ime po Ginisu(ne znam ime), pivaru(čini mi se da je bio Škot), koji je došao na ideju da u neku knjigu upisuje razne rekorde(važne i nevažne).
Samardzica hahahahahahah, i muzicki ukus ti nije bas naboljiJekaiGeorge:Gde idete ne ex? MAdjarska? Ja sam bolesna i trenutno se mnogo nerciram zato sto sam htela da idem veceras u halu Cair da slusam Samardzica,a imam temperaturu.. :-(
Ali zato je tu dobri, stari internet... Samo sto ste svi sada u skoli pa nemam s' kim da se dopisujem ;-) .
@Sherlock Definitivno treba da razmislim malo bolje pre nego sto nesto lupim. Medjutim vidis pogodilo se da nisam bas mnogo lupila. Ipak je doticni bio pivar
@rema Sad ispade da se samo Feces brine za tebe? C,c,c,c :-D :-D

Sherlock:NIje Skot, nego Irac
Nije bas, Irci su mnooooogo vece pijandure.Alex.L:Škot, Irac... iste su to pijandure
Sad mi jos i muzicki ukus ne valja? C,c,c,c.... Sta li bi prokomentarisao kad bi ti rekla da mi je omiljeni pevac Cola?.Sherlock:Samardzica hahahahahahah, i muzicki ukus ti nije bas nabolji![]()
Kao sto ti rekoh, po pivu je dobila ime, gledala si Simpsonove sigurno, e znas ono njihovo pivo Duff, i Duff's book of world record, to je aluzija na Guinness.

Da si rekla da ti je omiljeni pevac Cola, prokomentarisao bih da sigurno imas problema sa sluhom.JekaiGeorge:Sad mi jos i muzicki ukus ne valja? C,c,c,c.... Sta li bi prokomentarisao kad bi ti rekla da mi je omiljeni pevac Cola?.
U pravu si za Irce...Oni kad se rode umesto mleka piju pivo.![]()
![]()
![]()

Brate meni je BS omiljena grupa, slobodno reci da sam car.Alex.L:Da si kojim slučajem rekla da ti je omiljena grupa Beogradski Sindikat, rekao bi ti da si carica :wink:

Pa jel imas problema sa sluhom????JekaiGeorge:Znala sam.
by the way omiljeni pevac mi jeste Cola.... :-D

Oces da ti poklonim moj avatar, samo u crnoj varijanti?JekaiGeorge:Ne svidja mi se bas nesto mnogo B.Sindikat,ali mi se zato izuzetno svidja tvoj novi avatar :-D.
Bas je dobar.
JekaiGeorge:Vidim da nisam jedina koja ne ide danas u skolu. Sta je sa tobom Madonna? Da nisi bolesna ili te pak boli neki predmet? :-D
v.v.ilic:Juce mi je poslao poruku i rekao da ti njegov broj imas. Pozdravio te je mnogo. Javi mu se kada stignes u Bg.![]()