Chelsea FC

Ljudi imate koliko znam i druge teme pa tamo ostavljajte te komentare da ne bi otisli u offtopic i zavrsili s vredjanjem zbog Zvezde ili Partizana (da se razumemo ne navijam ni za jedne ni za druge).Ovde je prvenstveno komentarisano i raspravljano o Chelsea-ju i engleskom fudbalu uopste.Hvala na razumevanju ;)

Yebeš tim čija skupocena odbrana zavisi od jednog igrača, ko god on bio!!! Ako sutra bude igrao rovit,može samo da povredu još više syebe, ako ga neki naš klinac potkači nezgodno (ne kažem da to poželjkujem).

Teri ipak ne igra danas. Ne igra ni Bularus sto znaci da imamo samo jednog pravog shtopera. Esijen ce na DC sto nije njegova prirodna pozicija i to ne valja. Ne igra ni Balak, a vraca se Esli Kol.

@Alex.L Ne zavisi samo od njega ali ipak Teri je Teri. Kad njega nema u timu kao da je i moral tima nizi. Prosto Celzi bez Terija kao i da nije Celzi. A u pravu si za povredu. Verovatno ga zato Murinjo i nije pustio da igra. Ionako ovaj kup nije prioritet. Osvojimo ga-odlicno, Ne osvojimo- nista ne mari.

Ali to ne znac da necu da navijam da osvojimo :-D
Chelsea-Smiley-1.jpg

izvinite navijaci chelsea,ali mislim da chelsea danas nece pobediti.sa samo 1 stoperom chelsea da igra?????? i pobedi??? to nece ici.i to jos protiv arsenala...pa niste pobedili fulham i reading bez terryja kako ce te sada arsenal? opasno je kad ekipa zavisi od stopera.i tek od onog stopere koji se cesto povredjuje!!! primetio sa da vam se i robben cesto povredjuje...80% sam siguran da arsenal dobija.iako je na kladionicama pobed arsenala preduvana... pa ko bude bolji nek pobedi... pozdrav!

Yugovic:
izvinite navijaci chelsea,ali mislim da chelsea danas nece pobediti.sa samo 1 stoperom chelsea da igra?????? i pobedi??? to nece ici.i to jos protiv arsenala...pa niste pobedili fulham i reading bez terryja kako ce te sada arsenal? opasno je kad ekipa zavisi od stopera.i tek od onog stopere koji se cesto povredjuje!!! primetio sa da vam se i robben cesto povredjuje...80% sam siguran da arsenal dobija.iako je na kladionicama pobed arsenala preduvana... pa ko bude bolji nek pobedi... pozdrav!
Искрено се надам победи и то са једним штопером! А Арсенал и невидим као толико бољи тим!!!

Roman ne zeli Murinja, navijaci i igraci uz Portugalca

25.02. - Vlasnik fudbalskog kluba Celzija Roman Abramovic ne zeli posle kraja ove sezone da podrzi svog menadzera Portugalca Zozea Murinja, prenose ostrvski mediji.
Ostrvski mediji pisu da je Abramovic obavio trosatne razgovore sa navijacima i pretplatnicima godisnjih karata londonskog kluba posle remija sa Portom (1:1) u prvom mecu 1/8 finala Lige sampiona.
"Svi smo zeleli da cujemo da Murinjo ostaje, ali smo ostali uskraceni za to. To nas je uverilo da Murinjo posle ove sezone sigurno odlazi," kazao je jedan od razocaranih navijaca koji je prisustvovao sastanku.
Navijaci zele da Murinjo ostane, ali i kapiten "plavaca" Dzon Teri, koji je izjavio da ne bi mogao da igra a da ga trenira neki drugi covek osim Portugalca.
"Svi smo slozni u zelji da Murinjo ostane. Ako treba, nas sest sedam prvotimaca ce otici kod ljudi iz uprave i kazati im sta mislimo. Spremni smo na to," izjavi je Teri.

Cestitam NAMA ! Yugovic verovatno umire od nerviranja.Utakmica je bila puna skandala da tako kazem-mislim da ovaj pehar nije vredan onakvog povredjivanja-sto se tice kartona svi koji su ucestvovali u tuci su i dobili sta su zasluzili-i igraci Chelsea-ja i igraci Arsenala.Kvalitet igre je bio pola-pola znaci oba tima su pokazala po nesto.Mladi Walcot je perspektivan igrac,ima dosta dobrih i kvalitetnih osobina.Drogba je opet dokazao da je iskusan u velikim mecevima.

razocarala sam se onim sukobom pred sam kraj...
stvarno im to nije trebalo.......mogli su da sacekaju taj neki minut do kraja
sto se tice terija,dobio je opasan udarac,i strasno me zanima sta ce biti s njim.Iskreno se nadam da nece ostaviti neke vece posledice........
U svakom slucaju,Chelsea ima trofej!!!
POBEDA!!!

je*em ti i pehar, i drogbu i shevchenka i mourinja i chelzi i svi mars u p...m... :cry:

kad ce vise ovo da prekine...?!?!?! jel hoce da ga sahrane... jel to hoce?!?!?!? :cry:

ja sam nacisto odlepila... :cry: cela se tresem i na svaki minut proveravam sve sajtove koji mi padnu na pamet da vidim dal ce nesto da objave... ako neko nesto sazna neka obavezno kaze... molim vas... a glava me jako boli i upsarin sa m popila ali ne vredi... skroz sam posandrcala a tek kad sam videla usporene snimke nisam mogla da disem... da mi nije deki bio tu ko zna mozda bih i napad dobila.... :cry:

Back