Chelsea FC

@Alex Avatar ti je genijalan!:-D
Ja se i dalje nerviram oko ove situacije sa Murinjom. Izgleda da su se i novinari urotili protiv njega. Sad ga ritikuju zato sto se smejao dok je Seva bio na travi,a u stvari pogresno su razumeli. Naime, Zoze se smejao zato sto je u tom momentu rekao Klarku:"Ubice ga", jos i nije zavrsio recenicu a Seva je bio na travi. Zato se nasmejao,a naravno stupidni novinari su to protumacili na svoj nacin.

A evo sta je izjavio pre 5h:
"I think it is difficult to be a manager after me at any club, so I don't recommend it," he smiled.
Obozavam ga zbog njegove samouverenosti koja je prosto zarazna. Kad imas njega kao menadzera prosto poverujes da mozes sve, tako kazu i igraci. Obozavam ga.
@Alex Ipak mislim da mora da postoji neka doza postovanja. Ako je on menadzer tog tima on zna sta je i ko je dobar za tim. A ako Roman misli da kupuje kog hoce zasto ne bude sam menadzer?Ali ne moze. Za to treba mozak,a to je organ koji je njemu nedovoljno razvijen.
pozz4all

Mancini kaze da nije uopste razgovarao sa romanom ili sa rukovodstvom Celzija o mogucem prelasku. Uostalom, izjavio je da je sasvim zadovoljan u Interu i da nema nameru da menja klub.
Teri se igra ovog vikenda.Konacno.

iskreno... ne verujem da ce fabio da predje kod nas, ali ako predje... super! jel ste vi normalni?! lose bi nam bilo da nam dodje najbolji igrac sveta i to igrac odbrane... kako stvari stoje ja sam se cudila sto ne kupuju nikog, a bogami nije da nam ne treba (mada se polako vracamo)... :)
a sto se tice terija, nisam sigurna da je to dobra odluka... citala sam nekolicinu stranica o njemu i to nije za salu... jedna utakmica manje vise, bas je mogao da saceka jos nedelju dana... ne znam za druge, ali ja ga ne bih stavila na teren...

Ceh: Murinjo mora da ostane u Celsiju

30. 01. - Golman Celsija Petr Ceh izjavio je da Zoze Murinjo mora da ostane menadzer u londonskom klubu.
Prethodnih dana u britanskim medijima su se pojavile informacije da je vlasnik kluba Roman Abramovic nezadovoljan radom Murinja i da mu sprema otkaz na kraju sezone. Medjutim, javnu podrsku menadzeru Celsija dali su najbolji igraci londonskog kluba Dzon Teri, Didije Drogba i Frank Lampard.
"Cilj kluba mora da bude da zadrzi najbolje igrace i najboljeg menadzera, a Zose je najbolji. Nije u mojim rukama da odlucujem, ali svoj glas dajem Murinju. On je bio taj, koji mi je puno pomogao kada sam dosao u Celsi, verovao mi je i najzasluzniji je sto sam dosao tu gde sam sada", istakao je Ceh.

Samo da se vrati Terry on nam stub odbrane :) Nerviraju me ove razmirice i svadje - to ne valja za klub, moze doci do losih rezultata ili serije losih rezultata sto nikako ne bi voleo.Nadam se da ce naci kompromis.Pozdrav svim fanovima ... :)

rema:
Samo da se vrati Terry on nam stub odbrane :) Nerviraju me ove razmirice i svadje - to ne valja za klub, moze doci do losih rezultata ili serije losih rezultata sto nikako ne bi voleo.Nadam se da ce naci kompromis.Pozdrav svim fanovima ... :)
Totalno si u pravu. Sve ove razmirice jedino lose uticu na celokupan tim. To je apsolutno nepotrebno i jos gore to moze znacajno da utice na igrace.
Mozda bi bilo bolje da Terija jos malo ostave na klupi. Povreda nije nimalo bezazlena,ali predpostavljam da oni najbolje znaju. Meni je bas drago sto se konacno vraca.

sweetchick:
iskreno... ne verujem da ce fabio da predje kod nas, ali ako predje... super! jel ste vi normalni?! lose bi nam bilo da nam dodje najbolji igrac sveta i to igrac odbrane... kako stvari stoje ja sam se cudila sto ne kupuju nikog, a bogami nije da nam ne treba (mada se polako vracamo)... :)
a sto se tice terija, nisam sigurna da je to dobra odluka... citala sam nekolicinu stranica o njemu i to nije za salu... jedna utakmica manje vise, bas je mogao da saceka jos nedelju dana... ne znam za druge, ali ja ga ne bih stavila na teren...
Ne kazem da je Kanavaro los, ali on je titulu najbolji igrac sveta dobio samo zbog SP-a. Mi vec imamo najboljeg odbrambenog igraca na svetu,a osim toga Kanavaro je mator. Cinjenica je da nam trebaju odbrambeni igraci,ali Kanavaro ne vredi onolike pare koliko bi supljoglavi Roman dao za njega. Za te pare moze da dovede dva mlada perspektivna igraca. Pogledaj Arsenal, njih boli uvo, imaju samo takav mlad tim. Tako se to radi,a ne dovodjenje nekih skupih matoraca i to bez predhodne konsultacije sa menadzerom.

68Charger440+6:
Zar nije uvek tako bilo. Zidan je tamo 98, 99, nesecam se tacno, dobio samo zbog 2 gola u finalu protiv Brazila.
I to sto kazes. Uvek je tako bilo. Po mom misljenju to je totalno glupo. Bilo bi mnogo realnije da gledaju generalni ucinak (za klub i za reprezentaciju).
Bez obzira na sve to ja i dalje smatram da je Kanavaro malo mator i da ne treba trositi pare za njega. Mogu samo da zamislim koliko ce obestecenje platiti.

Back