Tokan
Aktivan član
- Poruka
- 1.246
Џаба вам и овај женски свет што долази...
Само што морам бити умеренији у својим постовима сад 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Из поштовања према старијој жени/девојци само ћу да се насмешим...sheva7:Мани се ти ћорава посла и иди тамо у своје одељак! CHELSEA!!!!!!
Ima, bre, mali da slusas starije! Jel to jasno?!Tokan:Из поштовања према старијој жени/девојци само ћу да се насмешим...
Nadam se da cu ih upoznati. Inace, vidim da Tokan nije los, mozda je samo danas malo nervozan, ili nezna da se sali!JekaiGeorge:@sheva7 Fin je Tokan, nemoj da se raspravljate. Da vidis kakvi su Sherlock i Keeper.
Bolje da ih ne upoznas. Pogotovo Keepera.sheva7:Nadam se da cu ih upoznati. Inace, vidim da Tokan nije los, mozda je samo danas malo nervozan, ili nezna da se sali!![]()
...ja sam bas miroljubiva osoba...cak mislim da se nisakim u zivotu nisam posvadjala...
STRASNO! Ovaj Abramovic nije normalan...JekaiGeorge:NE MOGU DA VERUJEM!!!!
Chelsea agree terms with Real Madrid's Cannavaro
Chelsea have agreed a shock deal for Real Madrid veteran defender Fabio Cannavaro.
The Sunday Times says Chelsea has agreed in principle a salary of £3.4million with the Italy defender and has been told by Real Madrid's current administration that it will not stand in the way of a summer transfer.
The deal has been done without Jose Mourinho's involvement, the Blues boss blocked a summer move for the World Cup winning captain.
Cannavaro will be the first recruit of a "London Galactico" transfer policy that Roman Abramovich has long wanted to enforce at his club, but has seen stymied by Mourinho's reluctance to work with older, more storied players.
Glupi Rus i dalje trosi pare,a posle Murinja prozivaju za njegove idiotske investicije. Da sam na Murinjovom mestu ja bi vec pakovala torbe i otisla u neki klub gde bi me vise postovali. Roman radi sta mu se hoce, dovodi kog hoce bez predhodne konsultacije sa menadzerom. Da li je to normalno? Ja mislim da nije. Murinjo bi trebao da ode iz principa, samo mi je zao igraca koji budu ostali(Teri,Ceh,Frenki,Drogba..). A glupi Rus ima da vidi da bez Murinja Celzi je NISTA.
Ne da nije normalan nego je potpuno lud. On o fudbalu zna isto koliko i ja o avionima i nije mi jasno sta pokusava da napravi od Celzija. Ovo ce definitivno biti pocetak kraja,a ako sam i sumnjala sad sam skoro ubedjena da ce Murinjo da ode na kraju sezone. On nije takav tip da moze da igra kako drugi sviraju i da ga nista drugo ne interesuje.Lana M.:STRASNO! Ovaj Abramovic nije normalan...
sheva7:Hi hi hi..........

Ne ubrajaj mene medju taj zenski svet. Ja sam bila na tvojoj strani :-). A iskreno i ja mislim da ce Celzi u novu sezonu sa novim trenerom. Ali to ce biti samo lose po njih. a da sam ja na Murinjovom mestu otisla bi definitivno.Tokan:@ за женски свет, можда је дошло до нероспоразума, ја нисам за свађе и надам се да смо ту причу завршили
Што се Канавара тиче сумњам да ће се то реализовати, више верујем да је новинарска патка. Реал је просто луд ако да Канавара, мада ни он не бриљира, али ако он оде Реал ће се тек тад распасти, поготову одбрана која је и сада очајна. И све више верујем да у следећу сезону Челзи улази са новим тренером.
JekaiGeorge:Da vidis kakvi su Sherlock i Keeper.
JekaiGeorge:Da sam na Murinjovom mestu ja bi vec pakovala torbe i otisla u neki klub gde bi me vise postovali
). Traže se rezultati, pogotovo sa igračima kao što ih ima Čelzi.Tokan:@ за женски свет, можда је дошло до нероспоразума, ја нисам за свађе и надам се да смо ту причу завршили![]()