Chelsea FC

Niko ne prenosi utakmicu protiv Not.Foresta. Predpostavljam da cemo pobediti,pa vidimo posle utakmice da proslavimo :-D...
By the way situacija Roman-Murinjo je sve gora. Izgleda da ce Murinjo otici na kraju sezone,a uprava upozorila igrace da treba da budu lojalni Romanu ,a ne treneru. Seronje.
Bas me nerviraju. Ako Zoze ode videce tek onda kakvi ce rezultati da budu.

Видиш да си се препознала, ја толико културе имам да се не свађам са старијим и непознатима. Тако да довиђења...

Lagano smo prosli. 3:0. Odlicno. Jel' igrao Teri?
Murinjo trvrdi da ostaje do 2010:
Mourinho said: "I don't have to be confident. I have a contract that runs until 2010, and that's a very important thing.

"I am manager today and until the end of the season and I believe I will be manager until 2010.
@sheva7 Fin je Tokan, nemoj da se raspravljate. Da vidis kakvi su Sherlock i Keeper.
@Tokan Ma kakvo dovidjenja? Ja se nadam da ces i dalje ovde komentarisati i da cemo se i dalje druziti :-D

NE MOGU DA VERUJEM!!!!
Chelsea agree terms with Real Madrid's Cannavaro

Chelsea have agreed a shock deal for Real Madrid veteran defender Fabio Cannavaro.

The Sunday Times says Chelsea has agreed in principle a salary of £3.4million with the Italy defender and has been told by Real Madrid's current administration that it will not stand in the way of a summer transfer.

The deal has been done without Jose Mourinho's involvement, the Blues boss blocked a summer move for the World Cup winning captain.

Cannavaro will be the first recruit of a "London Galactico" transfer policy that Roman Abramovich has long wanted to enforce at his club, but has seen stymied by Mourinho's reluctance to work with older, more storied players.
Glupi Rus i dalje trosi pare,a posle Murinja prozivaju za njegove idiotske investicije. Da sam na Murinjovom mestu ja bi vec pakovala torbe i otisla u neki klub gde bi me vise postovali. Roman radi sta mu se hoce, dovodi kog hoce bez predhodne konsultacije sa menadzerom. Da li je to normalno? Ja mislim da nije. Murinjo bi trebao da ode iz principa, samo mi je zao igraca koji budu ostali(Teri,Ceh,Frenki,Drogba..). A glupi Rus ima da vidi da bez Murinja Celzi je NISTA.

JekaiGeorge:
@sheva7 Fin je Tokan, nemoj da se raspravljate. Da vidis kakvi su Sherlock i Keeper.
Nadam se da cu ih upoznati. Inace, vidim da Tokan nije los, mozda je samo danas malo nervozan, ili nezna da se sali! :roll:
...ja sam bas miroljubiva osoba...cak mislim da se nisakim u zivotu nisam posvadjala...

JekaiGeorge:
NE MOGU DA VERUJEM!!!!
Chelsea agree terms with Real Madrid's Cannavaro

Chelsea have agreed a shock deal for Real Madrid veteran defender Fabio Cannavaro.

The Sunday Times says Chelsea has agreed in principle a salary of £3.4million with the Italy defender and has been told by Real Madrid's current administration that it will not stand in the way of a summer transfer.

The deal has been done without Jose Mourinho's involvement, the Blues boss blocked a summer move for the World Cup winning captain.

Cannavaro will be the first recruit of a "London Galactico" transfer policy that Roman Abramovich has long wanted to enforce at his club, but has seen stymied by Mourinho's reluctance to work with older, more storied players.
Glupi Rus i dalje trosi pare,a posle Murinja prozivaju za njegove idiotske investicije. Da sam na Murinjovom mestu ja bi vec pakovala torbe i otisla u neki klub gde bi me vise postovali. Roman radi sta mu se hoce, dovodi kog hoce bez predhodne konsultacije sa menadzerom. Da li je to normalno? Ja mislim da nije. Murinjo bi trebao da ode iz principa, samo mi je zao igraca koji budu ostali(Teri,Ceh,Frenki,Drogba..). A glupi Rus ima da vidi da bez Murinja Celzi je NISTA.
STRASNO! Ovaj Abramovic nije normalan...

Lana M.:
STRASNO! Ovaj Abramovic nije normalan...
Ne da nije normalan nego je potpuno lud. On o fudbalu zna isto koliko i ja o avionima i nije mi jasno sta pokusava da napravi od Celzija. Ovo ce definitivno biti pocetak kraja,a ako sam i sumnjala sad sam skoro ubedjena da ce Murinjo da ode na kraju sezone. On nije takav tip da moze da igra kako drugi sviraju i da ga nista drugo ne interesuje.

@ за женски свет, можда је дошло до нероспоразума, ја нисам за свађе и надам се да смо ту причу завршили :)
Што се Канавара тиче сумњам да ће се то реализовати, више верујем да је новинарска патка. Реал је просто луд ако да Канавара, мада ни он не бриљира, али ако он оде Реал ће се тек тад распасти, поготову одбрана која је и сада очајна. И све више верујем да у следећу сезону Челзи улази са новим тренером.

Tokan:
@ за женски свет, можда је дошло до нероспоразума, ја нисам за свађе и надам се да смо ту причу завршили :)
Што се Канавара тиче сумњам да ће се то реализовати, више верујем да је новинарска патка. Реал је просто луд ако да Канавара, мада ни он не бриљира, али ако он оде Реал ће се тек тад распасти, поготову одбрана која је и сада очајна. И све више верујем да у следећу сезону Челзи улази са новим тренером.
Ne ubrajaj mene medju taj zenski svet. Ja sam bila na tvojoj strani :-). A iskreno i ja mislim da ce Celzi u novu sezonu sa novim trenerom. Ali to ce biti samo lose po njih. a da sam ja na Murinjovom mestu otisla bi definitivno.

JekaiGeorge:
Da vidis kakvi su Sherlock i Keeper.

Sherlock se neće više vraćati. Banovan je! Međutim tu mu je "klon"
JekaiGeorge:
Da sam na Murinjovom mestu ja bi vec pakovala torbe i otisla u neki klub gde bi me vise postovali

Tu najmanje ima poštovanja. Plaćen si dobro(čim si pristao na ponudu), imaš pravo da ćutiš, ili da nađeš bolje(ako ima)(možda zvučim kao surovi kapitalista :lol: ). Traže se rezultati, pogotovo sa igračima kao što ih ima Čelzi.
Inače, mislim da Čelziju treba manje-više anoniman trener, jer velika imena ne vole da trpe kad im nadređeni komanduju.

Murinjo: Zelim da ostanem u Celziju do 2010

29.01. - Portugalac Zoze Murinjo tvrdi nece napustiti menadzersko mesto na klupi Celzija i da zeli da ostane u klubu do kraja ugovora koji istice 2010. godine, prenose ostrvski mediji.
"Postoje sanse i da sutra umrem. Nadam se da necu, ali zivot ne mozete kontrolisati, kao sto ne mozete kontrolisati fudbal. Ono sto ja mogu da kontrolisem su osecanja, moje srce, zelju i ovaj ugovor. Nisam potpisao ugovor sa Celzijem do 2010. godine da bih otisao 2007 ili 2008. Ocekujem da ga odradim do kraja," izjavio je Murinjo i dodao:
"Menadzer sam Celzija danas, do kraja sezone i nadam se do 2010. godine. U novinama citam da postoji 11 kandidata za moje mesto, ali to me ne dotice. Hladan sam, ali moram da kazem da zelim da ostanem u Celziju".

Back