Chelsea FC

GRIZZLY:
madonna ti si se opjanila... gdje si to cula?...
Javno je izjavio da nigdje ne ide sa Stemford Bridza...
@Charger naravno da nam ide u korist...mi brinemo prvo za svoju kucu pa tek onda za mancester

Murinjo: Odlazim iz Celsija!

12.1. - Menadzer Celsija Portugalac Zoze Murinjo potvrdio je da ce na kraju sezone napustiti taj londonski klub, ali nije mogao da potvrdi gde ce nastaviti trenersku karijeru, prenose engleski mediji.

"To je to. Odlazim na kraju sezone...ali jos ne znam gde", rekao je Murinjo.

Portugalac je navodno razocaran jer je uprava kluba odbacila njegov zahtev za angazovanjem novih igraca u januarskom prelaznom roku.

"Trazio sam da se pojacamo i nije moj izbor sto nikoga necemo angazovati u januaru. Klub nije moj, ja sam samo menadzer. Ocekujem da cu na kraju prelaznog roka raspolagati istim igracima kao i do sada", rekao je Murinjo.

Mediji tvrde da su milanski Inter i madridski Real jako zainteresovani za Murinja, koji je stigao u London u junu 2004. godine.

`opjanila` se mozda jesam,ali toliko ne!!!

Ja sam gotivio Celzi dok su u njemu bili Viali, Zola...
Sad je to klub koji mi je u najmanju ruku antipatican, sve zbog pijanog Rusa :lol: i Murinja. Murinjo odlazi, jos da ovaj proda klub i to je to. A do tada Manchester United rula.

Pozdrav ljudi! Konacno sam sredila ovu kantu od mog kompa i od danas ne napustam ovaj forum ni za jedan dan. Koji sam ja maler da mi se komp pokvari bas u ovom trenutku.
Sta da kazem... Ja mislim da ce Murinjo ipak ostati u Celziju mada je jos uvek sve neizvesno. Cula sam da je izjavio da ce momentalno otici iz kluba ako Roman otpusti Stiva Klarka ili bilo kog od njegovih pomocnika. Totalno je u pravu. Onaj glupi Rus moze da radi sta hoce ali izbor pomocnika ipak treba da ostavi njemu.
Ceh se vraca na teren, doduse sa kacigom,ali bitno je da se vraca :-)

Jos jednom, Pozdrav svima :-)
CHELSEA4EVER!!!!

hahaha e to bi bila ironija sudbine. Ma kakva ironija to bi bio sarkazam sudbine. :lol: :lol:
e onda bih malo razmislila, ali posto on nigde ne prelazi a kamoli u barsu necu ni da razmisljam o tome inace cu da padnem u depresiju. :lol:

Ocigledno je sva prica oko Murinja nastala da bi se Celzi uzdrmao...e pa nece moci(vracamo se pobjedama)
Inace, prica da ce Stiv Klark iz kluba je isto neistinita...
Jedino sto je Murinjo stvarno izjavio je da ne zna gdje sudbina moze da ga odvede ali sto se njega tice njemu je odlicno na Stemford Bridzu..."I think I will love Chelsea forever - I cannot separate my story from Chelsea's story." To je rekao Murinjo...Takodje ima ugovor do 2010. i jedini nacin da ode je da ga potjera Abramovic a za tim nema potrebe!
I Roben je dodao: 'We have a great manger, he is a great professional so all the speculation, I think he can handle it.
'We love to have him here at Chelsea. He knows that and he deserves the songs by the crowd.'
Takodje na posljednjoj utakmici protiv Vigana citav stadion je skandirao njegovo ime na pocetku meca sto se vidid iz prethodnog;-)
Nase novo pojacanje u zimskom prelaznom roku je Petr Ceh ;-)
Ocigledno je Abramovic kao i ja pod utiskom iste pjesme...``da li znas il naslucujes bar da se osjecas k`o car kad sve uradis sam`` Shkabo car!!! 8-) (nema pojacanja, oslanjamo se na svoje igrache) ! ! !

Pošto je nekoliko ljudi pitalo kako postati član fan kluba Chelsea,voleo bih da čujem predloge od svakog i da izaberemo najbolji
da već jednom pokrenemo fan klub u Srbiji...
Mislim da bi tako lakše dolazili i do karata i do svih ostalih stvari koje bi voleli da imamo,a nismo u mogućnosti da ih imamo...
Takođe,mislim da bi za početak trebali napraviti neke majice( chelsea srbija ili chelsea serbia) ili sl.,a kasnije videti za članarinu koliko da se daje,pa da se te pare daju da se izrade kvalitetni šalevi,duksevi,kačketi( takođe CFC srbija ili CFC serbia) i td.
I naravno,trebali bi imati članske karte...
Mislim da ovo nije loš predlog,ali kontam da ima još bolji...
Da vas čujem... 8-)

Opet me dugo nije bilo :-( . Ubija me ovaj komp.
Na radost svih navijaca Murinjo OSTAJE u Celziju. Piter Kenjon mu je dao punu podrsku kao i igraci, najvise Teri. Bas sam se istresirala kad su pocele da kruze svakve glasine. Procitala sam juce u blicu da je kao navodno Seva predlagao Romanu da otera Zozea i da su Sevu igraci prozvali cinkarosem. Ne verujem da je to uradio posle onolike podrske koju mu je Murinjo pruzio.
Sve u svemu vratio nam se kapiten sto me je najvise obradovalo. Mnogo nam je nedostajao. Drago mi je i Ceha samo steta sto ce morati da nosi kacigu 2god. ali kako je moglo da bude dobro je proso.
Sutra veliki derbi sa Liverpulom i nadam se pobedi. Sve u svemu to ce biti lepa utakmica za gledanje i pre svega ocekujem fer igru sto je najbitnije. NE trebaju nam vise povrede.
Pozdrav svima, posebno GRIZZLY-ju i Lani. :-)

Bicemo kompletni sutra. U stvari, samo ga nema Dzo Kol :-(. Bas mi zao za njega. Postoji mogucnost da vise nikada ne zaigra.
Inace verovali ili ne Seva je u prvih 11. Ne mogu da verujem da se Zoze i dalje kocka stavljajuci ga u tim. Medjutim, on najbolje zna and I trust him 8-)

LAMPARD: IT'S OUR CHANCE TO DO SOMETHING SPECIAL FOR THE SPECIAL ONE!
To je prava podrska menadzeru.

A inace danas u blicu osvanuo teks o navodnoj kupovini ronaldinja. Roman u pregovorima sa ronaldinjovim agentom jer navodno ronaldinjo nije srecan u barsi. Nudi 75mil. Toliko o smanjenom budzetu za transfer. Nadam se da nece da predje u Celzi. A onaj glupi Roman ce od Celzija da napravi Real Madrid.

Back