Chelsea FC

JekaiGeorge:
Nisam cula za tu pesmicu. A na kraju svakog tvog posta vidim ono za Partizanovu upravu.
@Madonna Nisam cula da Sevu hoce Njukastl... Zanimljivo. Ja mislim da ako igde ode to ce biti Italija. Ne moze on da se uklopi u sistem igre na ostrvu.

eto sad znas pesmcu, pa mozes da je pevas u slobodno vreme, u ritmu:
nanananana nanana nanana nananna nananana :lol:

Sevcenko se vraca u Milan.

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Ne postoje reči kojima bi se opisala naša mržnja prema gamadi koja je uzurpirala NAŠ klub!
Stoko marš iz Partizana!

Jeko zahvali Murinju sto ga i dalje trpi, mada da nema Sheve pitanje je da li bi Drogba bio u zivotnoj formi, jer na Shevchenku se mora posvetiti puna koncentracija (velik je to igrac moze u bilo kom trenutku dati gol), sto Drogbi ostavlja puno prostora...

Sheva odavno igra mnogo posvecenije celoj ekipi,pogotovo od kada je dosao u Celzi igra dosta povucenije. igra jako korisno za celu ekipu i nije istina da je murinjo nezadovoljan.....i meni je krivo jer ne daje golove ali na neki nacin se sto se toga tice on odavno dokazao,tako da je i sam izjavio jos dok je bio i u milanu da mu je vaznije da asistira nego da da gol......a ti sto ga kritikuju............. pa nek se vrati on u Milan,ja cu biti najsrecniji.........a sto se drogbe tice sto nije igrao tako prosle sezone?

Walken:
Jeko zahvali Murinju sto ga i dalje trpi, mada da nema Sheve pitanje je da li bi Drogba bio u zivotnoj formi, jer na Shevchenku se mora posvetiti puna koncentracija (velik je to igrac moze u bilo kom trenutku dati gol), sto Drogbi ostavlja puno prostora...
U pravu si. Hvala Zozeu :-D . A tacno je da je koristan za tim. Koliko puta je Drogbi namestio gol. Ipak mislim da ima neceg u njemu cim ga Murinjo toliko dugo trpi. Videcemo kako ce se sve to zavrsiti.
pozz4all

E ljudi ja samo da se javim-ne brinite se tu sam ja samo imam malo vremena zbog ucenja a i malo radim ... :) Pratim i dalje Chelsea i bodrim bez obzira na to.Cestitam na dobrim igrama i nadam se da cemo uzeti bar jedan trofej ove godine :) Pozdrav za sve fanatike Chelsea-ja :)))))

Murinjo dao intervju. Izmedju ostalog evo sta je izjavio:
"I keep saying the same, after the game is when I go home and cannot sleep. The night after the game I just cannot sleep. I don't know. I don't know. I cannot sleep."

"Maybe one day a referee kills me! Maybe one day a referee kills me with a bad decision (he laughs), I don't know. It's the only thing that really makes me mad."

"My bad qualities are that I don't care about my image and because I don't care about my image, I don't care about the consequences of what I say and the consequences of what I do.

In the world of football, to have some percentage of being a hypocrite is a great quality. And I don't have one single percentage of being a hypocrite and I think that is a very bad quality in the football world."

So you would be a better manager if you were a hypocrite?
"Yes I think so because I would care about my image and I would do things to protect my image, I would do things to work my image.

I would control my speech in certain ways. I wouldn't say what I think all the time because when you say what you think, sometimes you get into trouble.

Instead of being a manager that a lot of people loves and a lot of people hate, I would be a manager that everybody loves."

Zar nije sladak? :-)

pozz4all

Arsenal ce da razbije usranog Romana, poluretardiranog Murinja, i onog crnog majmuna Drogbu!

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Ne postoje reči kojima bi se opisala naša mržnja prema gamadi koja je uzurpirala NAŠ klub!
Stoko marš iz Partizana!

Drogba je izvrstan i radi mnogo vise od Seve...i Seva moze da se vadi na Drogbu pa da daje golove ali to se ne desava uglavnom zato sto je sve promasivao ili su mu branili nemoguce stvari...zato do sada samo 6 golova a drogba 14(sva takmicenja su u pitanju)
oni koji namjestaju golove u Celziju su Lampard, Esijen a ne Seva!
Drogba je i prosle godine igrao odlicno ali se i povrijedjivao a igrana je i druga taktika tako da mu je sada lakse!

danas ocekujemo pobjedu protiv Arsenala...
Venger je rekao da nece igrati Galas, Rosicki, Anri, Loren odavno i Ture zbog suspenzije...
Lakse je povrijedjen Djuru ali bi trebao da igra sa Senderosom u zadnjoj liniji...
Celzi je kompletan!

Djuru i Senderos protiv Drogbe i Seve...ne bi trebalo da bude problema ali vidjecemo!

Pozdrav svima, pogotovo navijacima Celzija! ;-)

1:1! Essien zavuce golcinu, do jaja gol ali mi bilo zao, ocekivao sam pobedu Arsenala!

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Stoko marš iz Partizana!

@ Sherlock Ocekivao covek pobedu Arsenala a moj burazer koji je fanatik - Arsenalov navijac priznao da smo imali vise sanse za pobedu i da je dobro i ovako zavrseno.P.s.Nema poente navijati za nas fudbal i bilo koji nas tim-kada dodju na neki evropski nivo e onda mozda-to ti je moj savet.
Jos jedan podatak - 8 utakmica Arsenal nije dobio Chelsea. :) Svaka cast na remiju u svakom slucaju.Zao mi dve stative i jedna precka....ali bice bolje.Poz...

Ja sam ocekivao pobedu Arsenala zato sto gotivim Mancester, i vreme je da uzmu titulu.

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Stoko marš iz Partizana!

Sherlock:
Arsenal ce da razbije usranog Romana, poluretardiranog Murinja, i onog crnog majmuna Drogbu!

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Stoko marš iz Partizana!
Aha...Vidim. Bili smo 3 puta bolji od Arsenala, ali nismo imali srece.
Super igra Celzija i fantastican gol Esijena.
pozz svim navijacima Celzija.

CHELSEA4LIFE!!!!
TRUE BLUE!!!

JekaiGeorge:
Aha...Vidim. Bili smo 3 puta bolji od Arsenala, ali nismo imali srece.
Super igra Celzija i fantastican gol Esijena.
pozz svim navijacima Celzija.

CHELSEA4LIFE!!!!
TRUE BLUE!!!
Zato kad dodje Manchester United Celzi moze samo da se sagne.

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Stoko marš iz Partizana!

Back