Chelsea FC

Pozdrav svima i cestitam rodjendan.U guzvi sam ovih dana posto radim tek sada evo stigoh da napisem post.Cestitam i nama na pobedi(ma) :) Samo napred plavi ! CHELSEA FOREVER !!!!

Evo svoj 800-ti post posvecujem ovoj temi. :-D
@rema thanks ..
Izgleda da smo svi u guzvi ovih dana. Ja se uskoro selim pa uzasan lom. :-)
Bitno je da smo trenutno u odlicnoj formi. Pobeda za pobedom... NAdam se da cemo tako da nastavimo.
Inace dekica i Murinjo se opet prepucavaju preko stampe. Kako me nerviraju kad se svadjaju a meni su oboje dragi. ;-)

MadonnaGirl:
extra ti je avatar.I pitam se odakle ih nalazite,posto me i ovaj Jekin bas odusevio.........sad cu i ja da pronadjem nekog fudbalera...........:) pozz
Malo sam guglala i nasla ovu slicicu i bila je velicine 110X110 . JA je malo smanjila i dobila avatar. I meni se bas svidja (slika, za Murinja vec znate :-D)... A avatar milanfan
je savrsen. I tvoji mi se avatari svidjaju,a bilo bi bas dobro kad bi i ti pronasla svog fudbalera :-)
pozz

izvinjavam se sto kasnim....
evo ja cu da kazem nesto u vezi teme:
navijam za celzi vec dugo vremena , bez obzira na njihove uspjehe i ne uspjehe. Nervira me sto svi sada navijaju za Barselonu, samo sto se odjednom proslavila. Omiljeni igrac Celzija mi je Klod Makelele , iako se ne istice mnogo niti daje golove...ne volim Sevcenka mnogo, ne znam tek je sada dosao u Celzi...Voljela sam i Gudjonsena ali je presao u Barselonu....i Dafa....mada je i on presao negdje ne znam tacno gdje...

sarabubasara:
izvinjavam se sto kasnim....
evo ja cu da kazem nesto u vezi teme:
navijam za celzi vec dugo vremena , bez obzira na njihove uspjehe i ne uspjehe. Nervira me sto svi sada navijaju za Barselonu, samo sto se odjednom proslavila. Omiljeni igrac Celzija mi je Klod Makelele , iako se ne istice mnogo niti daje golove...ne volim Sevcenka mnogo, ne znam tek je sada dosao u Celzi...Voljela sam i Gudjonsena ali je presao u Barselonu....i Dafa....mada je i on presao negdje ne znam tacno gdje...
Pa nije Barsa odjednom se proslavila :shock: kazes da vec dugo navijas za Celzi, garant otkako ih kupio ona lopina od Abramovica :lol: :lol: :lol:

Murinjo zamerio navijacima sto su mnogo tihi i sto se ponasaju kao da su u pozoristu a ne na fudbalskoj utakmici. Posto dolazi hladno vreme predlozio im je da cupkaju i pevaju i tako se zagreju :-D

JekaiGeorge:
Murinjo zamerio navijacima sto su mnogo tihi i sto se ponasaju kao da su u pozoristu a ne na fudbalskoj utakmici. Posto dolazi hladno vreme predlozio im je da cupkaju i pevaju i tako se zagreju :-D

Ako, ako, zvaće i vaš stadion biblioteka.

P.S. Highbury su svojevremeno, protivnici zvali Library, jer su navijači bili tihi kao da su u biblioteci(to je bilo u sezoni kada je Arsenal odigrao Premiership bez poraza,bili svi ljubomorni, nisu imali načina da nam naude, pa rešili tako probaju tako) :lol::lol::lol:

MadonnaGirl:
extra ti je avatar.I pitam se odakle ih nalazite,posto me i ovaj Jekin bas odusevio.........sad cu i ja da pronadjem nekog fudbalera...........:) pozz
hvala....umanjim neku sliku ili uzmem avatar od nekog sa milanovog foruma..kao sto je ovaj sad ...i sta bi sa tvojim fudbalerom...mada i ovi tvoji su mnogo lepi ali nijednom nisi imala neki vezan za fudbal...

Ja mislim da su ipak Portsmouth-ovi navijači najbučniji.
mada ne treba zanemariti ni Liverpool-ov Kop,kada taj klub igra dobro...
Sve u svemu,krivo mi je što se na stadionima sedi i maltene se uopšte ne navija... :-(

Nije bas da ne navijaju ali malo vise motivacije ne bi skodilo. Ipak se i fudbaleri osecaju bolje kad cuju podrsku.
Izgleda da se ona situacija sa Obi Mikelom sredjuje. javno se izvinio Murinju i izjavio da mu je zao sto se sve tako odigralo. Nadam se da ce to da se sredi jer je decko stvarno dobar.

Drugari,svratite do najbliže kladionice i gledajte Šampione...

ART Sport 3
Canal+ Deporte 1
Canal+ Sport 1 (Pol)
Canal+ Sport 2 (D/F/N/S)
Diema Extra
DigitAlb Premium 3
Lider TV
MegaSport
Premiere Sport Portal
Sky Calcio 13
Sky Sport Italia 3
Sport TV1