Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
:-D :-DLana M.:Fantasticna igra i sjajna pobeda(kao rodendanski poklon Jeki :wink: :wink: ).POZZZ 4 all...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:-D :-DLana M.:Fantasticna igra i sjajna pobeda(kao rodendanski poklon Jeki :wink: :wink: ).POZZZ 4 all...
Samo napred plavi ! CHELSEA FOREVER !!!!
milanfan:izvini ja juce nisam bila na forumu, pa malo kasnim..
SRECAN TI RODJENDAAAAAAAN!!! :-D :-D :-D :-D
pozzLana M.:To je bas lepo od tebe :wink: :wink:
I cestitam na jos jednoj pobedi............Malo sam guglala i nasla ovu slicicu i bila je velicine 110X110 . JA je malo smanjila i dobila avatar. I meni se bas svidja (slika, za Murinja vec znate :-D)... A avatar milanfanMadonnaGirl:extra ti je avatar.I pitam se odakle ih nalazite,posto me i ovaj Jekin bas odusevio.........sad cu i ja da pronadjem nekog fudbalera...........pozz
u Newcastle za 5 miliona funti...Kako se on piše u originalu?sarabubasara:zaboravih...volim i Ceha.Dobio je covjek frakturu lobanje....
Pa nije Barsa odjednom se proslavila :shock: kazes da vec dugo navijas za Celzi, garant otkako ih kupio ona lopina od Abramovicasarabubasara:izvinjavam se sto kasnim....
evo ja cu da kazem nesto u vezi teme:
navijam za celzi vec dugo vremena , bez obzira na njihove uspjehe i ne uspjehe. Nervira me sto svi sada navijaju za Barselonu, samo sto se odjednom proslavila. Omiljeni igrac Celzija mi je Klod Makelele , iako se ne istice mnogo niti daje golove...ne volim Sevcenka mnogo, ne znam tek je sada dosao u Celzi...Voljela sam i Gudjonsena ali je presao u Barselonu....i Dafa....mada je i on presao negdje ne znam tacno gdje...

Skonto sam ja nju sta je ona htela da kaze samo sto nije tako napisalaJekaiGeorge:Pa normalno da se nije skoro proslavila ali postala je extra popularna prosle sezone. Dobila jos ko zna koliko navijaca. To je htela da kaze.
a i cini mi se da ona vise mrzi Barsu nego sto voli CelziJekaiGeorge:Murinjo zamerio navijacima sto su mnogo tihi i sto se ponasaju kao da su u pozoristu a ne na fudbalskoj utakmici. Posto dolazi hladno vreme predlozio im je da cupkaju i pevaju i tako se zagreju :-D

hvala....umanjim neku sliku ili uzmem avatar od nekog sa milanovog foruma..kao sto je ovaj sad ...i sta bi sa tvojim fudbalerom...mada i ovi tvoji su mnogo lepi ali nijednom nisi imala neki vezan za fudbal...MadonnaGirl:extra ti je avatar.I pitam se odakle ih nalazite,posto me i ovaj Jekin bas odusevio.........sad cu i ja da pronadjem nekog fudbalera...........pozz