Chelsea FC

ztag7t.jpg

Fudbaler za kojeg mi nikada neće biti jasno zašto smo ga dovodili da bismo ga pustili posle samo jedne i to dosta solidne sezone...
Gledao sam na njega kao na naslednika Balaka :sad2:

Elem, nikada mu neću zaboraviti gol protiv Benfike na Bridžu... :worth:

Dobre vesti stizu iz Londona, Ceh, Teri, Azar i Eto su odradili trening pred utakmicu sa Atletikom.
Sjajno!

Izgubismo... :sad2: Sve u svemu - cestitke Atletiku, bili su bolji - vise su se borili, vise su zeleli to finale. Nasa igra je bila katastrofa, skoro neprepoznatljivo...Eto zasto pricam da vise ne moze da se igra na kalkulisanje X u gostima, 1 kod kuce...

'ebiga :sad2:
Presudan momenat meča jeste onaj prvi gol Atletika... MNOGO naivan i GLUP gol.
Pored 2-3 igrača u šesnaestercu da onako prođe lopta... Nedopustivo!
I tu smo morali da napadnemo i da se otvorimo i to nas je koštalo u nastavku... a i onaj penal :roll:

U svakom slučaju, veliki uspeh za našu mladu ekipu.
Sledeće godine sa Matićem, Salahom, PRAVIM napadačem i nadam se Kurtoom na golu, osvajamo trofej :D

Mozda i zavrsimo sezonu bez osvojenog trofeja, medjutim - ovo je tek prva sezona pod Murinjom - imamo dosta mladih igraca, nadam se da ce sledece biti bolje - tim ce biti uigraniji. Izgleda da se Kosta skoro pa sigurno seli kod nas, sto je odlicno...

Vraćen šamar ;)
Aludirao sam na Murinjov pohod na sve trofeje a isp*šio na svim frontovima.
Verovatno da je Abramovič mislio da je dovoljno da se Murinjo samo pojavi na terenu i trijumfi će dolaziti sami od sebe!?

Bogme Liverpul je sinoć popio pravi šamar što se tiče borbe za titulu :D

Elem, pobediš Liverpul i Sity i kod kuće i na strani i opet budeš treći... koja glupost :D

Al' nema veze ne osećam nikakav žal za ovu sezonu što ostajemo bez trofeja... Ono, bolje igrati polufinale LŠ nego osvojiti LE :D

Sledeća sezona je naša! :D

Vraćen šamar ;)
Aludirao sam na Murinjov pohod na sve trofeje a isp*šio na svim frontovima.
Verovatno da je Abramovič mislio da je dovoljno da se Murinjo samo pojavi na terenu i trijumfi će dolaziti sami od sebe!?

Ja samo znam da je Murinjo na pocetku sezone rekao da ne treba ocekivati trofeje ove sezone, nego sledece, kad sastavi tim kakav on zeli ;)

Back