HYPE
Domaćin
- Poruka
- 4.617
U drugoj brzini... nije ni bilo potrebe zbog crvenog doduse, ali sto sam procitao da kaze jedan navijac Arsenala "Celsi igra protiv Barse sa igracem manje i prodje, mi igramo sa igracem manje i dobijemo 6 komada..."
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U drugoj brzini... nije ni bilo potrebe zbog crvenog doduse, ali sto sam procitao da kaze jedan navijac Arsenala "Celsi igra protiv Barse sa igracem manje i prodje, mi igramo sa igracem manje i dobijemo 6 komada..."
Činjenica![]()
Ja ne pamtim kada je Čelzi poslednji put izgubio sa više od 3 gola razlike...
Eto recimo kada nam je Klatenburg prošle sezone protiv Junajteda isključio 2 igrača, izgubili smo jedva 3:2.
Barsa, Real, Junajted, Siti, Arsenal, Liverpul, Inter, Milan, Juventus, Bajern... Svi su u proteklih nekoliko godina pukli sa više od 3 gola razlike(neki i mnogo više)... ali ne i Čelzi![]()
Slažem se u potpunosti. Jedna od najvećih krađa u istoriji PLInace ta utakmica o kojoj pricas je bila cist bezobrazluk sa sudijske tacke gledista, prvo je, umesto da dodeli crveni Evansu jer je pokosio Toresa kao zadnji igrac odbrane, Toresu dao drugi zuti zbog navodnog simuliranja, a potom je i Cicarito pobednicki gol postigao iz ofsajda. Ivanovicev crveni je bio posten, zadnji igrac je bio i gotovo... ali umesto da Junajted zavrsi sa igracem manje (Evansom), Tores je dobio drugi zuti. Ta odluka je promenila citav tok meca jer smo u tom trenutku sa 0-2 dosli na 2-2 i imali momentum za pobedu. Na kraju cu otici toliko daleko da kazem da je ta utakmica mozda odlucila i prvenstvo jer smo tad bili prvi na tabeli sa 4 boda ispred Junajteda, i umesto da bude 7, oni su prisli na bod, naravno kasnije je usledila serija losih rezultata, Di Mateo je otpusten, a Junajted je lagano uzeo prvenstvo.
Nego na kojoj utakmici je izbio onaj "skandal" između Klatenburga i Džon Obi Mikela... je 'l ta beše'![]()
Eh koliko je titula trebao da osvoji Čelsi a ne Junajted. Praktično sve još od 90ih.
Ali šta ćeš, sudije...
Osvojiće Murinjo par trofeja, no ne verujem da će se zadržati duže od 3-4 godine ... Di Mateo mu je ispuno san o LŠ, pa je dobio korpu odmah nakon toga, tako da će i Murinjo ako je opet ne donese za par godina, čisto jer ima veći kredibilitet ...Sta da se radi nema veze, sad krece nasa era pod Murinjom![]()
Osvojiće Murinjo par trofeja, no ne verujem da će se zadržati duže od 3-4 godine ... Di Mateo mu je ispuno san o LŠ, pa je dobio korpu odmah nakon toga, tako da će i Murinjo ako je opet ne donese za par godina, čisto jer ima veći kredibilitet ...
Mada me ne bi čudilo da i sa rezultatima dobije nogu, ako npr. Guardiola bude realna opcija za klupu ČelsijaTo sigurno. Bez rezultata nista.
Mada me ne bi čudilo da i sa rezultatima dobije nogu, ako npr. Guardiola bude realna opcija za klupu Čelsija...
Premoćno!Prvi komplet za sledecu sezonu
![]()
Bolje da menjaju prvog napadača nego prvi komplet ...
Ako je verovati novinama, izgleda da Costa dolazi na leto...Sto je odlicno! Skoro nisam bila onako srecna kao nakon utakmice protiv PSG-a..4 najbolja u Evropi covece... za ovu mladu ekipu ogroman uspeh. A bice sve bolji kako godine budu prolazile. Sledece sezone sa krstenim napadacem bice vatrometa...
Ako je verovati novinama, izgleda da Costa dolazi na leto...Sto je odlicno! Skoro nisam bila onako srecna kao nakon utakmice protiv PSG-a..Sve je u rukama Liverpula, ali ako ih pobedimo na Enfildu, sve je moguce. Cenim da Siti mora bar jednu da remizira, mirise mi da ce to biti Everton, oni se bore za svaki bod koji bi ih odveo na mesto koje vodi u kvalifikacije za LS, tako da ocekujem da ne izgube. Kad bi nam sve to poslo za rukom/nogom bilo bi super. Samo treba prvo preziveti 'sendvic' Atletiko - Liverpul - Atletiko. Sta drugo da kazem sem - in Jose we trust!
![]()