Chelsea FC

Pregovori su u toku izmedju PSG-a i Celsija oko transfera Luiza, cena - 40 miliona funti. Ocigledno PSG sa ovakvom ponudom zeli da "odstrani" Barsu i Bajern kao potencijalnu konkurenciju. A Murinjo ima da sastavi tim samo takav...

Kurt Zouma je kupljen jos u januaru ali je ostao na pozajmici u Sent Etjenu, tu je i mladi Kalas koji je protiv Liverpula odigrao svetski... za levu stranu se prica Moreno iz Sevilje, za stopera mladi Stouns iz Evertona, Murinjo ceni i Mangalu ali on je preskup... treba tu sto se mene tice i jedan posten veznjak, Lampard je na zalasku a Ramires je drugi deo sezone odigrao nikako, neko sa Maticem da gazi, van Ginkel je tu, da li ce dovesti jos nekog ne znam, ja bih voleo Martineza iz Bajerna ali to je nerealno. I jedan napadac naravno, moja vecna zelja je Kavani ali opet i to mi je nerealno, kako stvari stoje Kosta i Mandzukic su u kombinaciji.

- - - - - - - - - -

to su sve novinski tracevi, nagadjanja, prognoze, znaci nista konkretno jos nema...

BoZ1T_hCMAA64FV.jpg

Jel ima bar nekih nagađanja koga planira da dovede?

Luiz je odličan fudbaler, ne vidim razlog da ga prodaju osim nekog sukoba, jer ne mogu celu sezonu izgurati sa Terijem i Kejhilom ... Jedino da Baneta skroz prebace u sredinu a kupe poštenog levog beka ...
Iskreno, ni ja ne razumem odluku da se Luiz proda, sem ako nije zbog finansijskog fer pleja, pa im treba novac za dovodjenje napadaca...To mi jedino pada na pamet...60mil evra smo dobili, nije uopste losa svota novca, ali Luiz je toliko zahvalan igrac da ja i dalje to ne razumem. :dash: Kontam da ce starteri biti Kejhil/Teri, a u kupovima verovatno ce jedan od njih odmarati dok ce drugom praviti drustvo Zouma/Kalas...Pominje se da dovodimo Pogbu ili Kokea da se upare sa Maticem na sredini...Svidja mi se ta ideja, obojica odlicni igraci, a realno Lamps iako ostane ne moze da odigra sve utakmice. Da ne pominjem Ramiresove igre u drugom delu sezone... Danas procitah da smo poslali ponudu od 35mil za Pogbu...Sto se napadaca tice, najizvesnije da dolazi Kosta...Pominje se nesto i Fabregas/Kavani/Mandzukic...Kao Murinjova prva zelja Kavani, ali izgleda da ga ne pustaju pa se prebacio na Kostu...

Arsenal je inace kod ovog transfera imao pravo prece kupovine, odbili su priliku.
Odličan potez Čelsija, Fabregas je predobar igrač da bi bio druga violina u Barsi pored Inieste i Ćavija, tako da verujem da će u paru sa Matićem to biti jedna od boljih kombinacija na svetu ... A i kad je igrao u PL bio je najbolji veznjak i najbolji igrač uz CR-a ...

Cena je 26 miliona funti. Obratite paznju da je Celsi od januara prodao Matu, de Brujna i Luiza za ukupno 100 miliona funti, a potrosio na Matica, Salaha i Fabregasa oko 60. To je plus od 40 miliona. Kad se doda budzet za ovu sezonu, koji iznosi oko 60 miliona, Abramovic ima jos 100 miliona da potrosi i da klub ipak ostane u granicama finansijskog fer pleja. To je sve posledica konstantnog igranja u zavrsnicama evropskih takmicenja, dobrih premija u Premijer Ligi i naravno, odlicne transfer politike. Klub samo na pozajmicama ima igrace vredne preko 200 miliona funti, a koji nisu placeni ni upola toliko. Zato molim da prestanu price o ruskim tajkunima i naftnim busotinama. Dobro je poznato koje klubove je UEFA kaznila zbog krsenja finansijskog fer pleja a koje ne.

El to njegov ili je neki fan made nalog?

Elem, na sajtu pišu da je Diego Košta stigao, te su se posle 100 godina setili da od Toresa nema niša ... Verujem da će se dobro snaći, mislim da će mu, kao tehnički limitiranom igraču više leći PL nego Primera, jer tamo je čini mi se više gurao na Simeonevu motivaciju negoli na neke vanserijske kvalitete ...

El to njegov ili je neki fan made nalog?

Elem, na sajtu pišu da je Diego Košta stigao, te su se posle 100 godina setili da od Toresa nema niša ... Verujem da će se dobro snaći, mislim da će mu, kao tehnički limitiranom igraču više leći PL nego Primera, jer tamo je čini mi se više gurao na Simeonevu motivaciju negoli na neke vanserijske kvalitete ...
Njegov. :D Zato sam i odusevljena. :D

Back