Chelsea FC

@shalle87

Ne mrzim ja Liverpul iz dna duše(dobro, možda ponekad :wink: ). Ja ih samo malo više ne volim.
Čelzi me strašno nervira, dok sam prema Man.Utd. prilično neutralan.

Pa ako Liverpool dovede i Kuyta,pored ovih igraca koje ima moze se komotno boriti za titulu.A videces da ni Chelsiju nece bas sve ici kako su zamislili...imaju previse zvezda u timu,isto kao i Real.

Tešklo da bi Lampard otišao u Barsu i da su mu nudili ugovor. Ako ste primetili nema puno Engleza u španskoj odnosno Španaca u engleskoj ligi. To su dva potpuno različita stila igre.

Samo je Liverpul PUN Španaca, i to zbog Beniteza. Uostalom ti znaš moje "simpatije" prema Liverpulu, tako da te ne čudi ovaj previd.

U drugim klubovima ima Španaca, ali jedan ili dva po klubu. Pa i Rejes je u Arsenalu, kao i Fabregas.

No, što se tiče teme, Lampard ne bi verovatno otišao u Španiju, jer tamo skoro da nema Engleza osim Bekama i Vudgejta(ostali su mi nepoznati)

Seva pao u Americi

Ratnik Žoze Murinjo u novu sezonu nije ušao baš „generalski“. Ni promena frizure kod njega i pojedinih igrača nije donela ništa dobro, pošto je šampion Premijer lige u Čikagu pred tačno 21.210 gledalaca poražen od tima „Svih zvezda“ američke MLS lige sa 1:0 (0:0).

Kanađanin Dvejn de Rosario savladao je rezervnog golmana plavaca Ilarija u 70. minutu, ali nije poraz zaboleo Murinja, već povreda reprezentativca Džoa Kola.

- Bolje pripremljen tim je pobedio. Bili su brži, čvršći i znali su kako da igraju protiv ekipe koja je umorna i spora. Ovo nije iznenađenje za mene. Meni je ipak najveći problem povreda Kola. Ne znam o čemu se tačno radi, nisam lekar, mogu samo da se nadam da nije najgore - rekao je Portugalac.

Balak i Ševčenko, čija je supruga Kirsten Pazik Amerikanka, igrali su od početka, ali Ukrajinac, čini se, još nije pohvatao sve konce igre plavaca. Murinjo je dosta rotirao, debitovali su Salomon Kalu, Obi Mikel, a igrali su i Karvaljo, Dijara, Roben, dok su svih 90 minuta odigrali samo Lampard, Teri, Esjen i Džeremi. Do nedelje i meča engleskog superkupa (Komjuniti šilds kupa) sa Liverpulom, Čelsi ima dve provere, danas protiv Fejenorda i u sredu sa Seltikom.

Razloga za zadovoljstvo u klubu ima još manje jer je FA Engleske odlučila da pokrene istragu povodom navoda čelnika Lidsa Kena Bejtsa da im je Čelsi dva igrača odveo na nedozvoljen način. On traži da se londonski klub žestoko kazni, a podršku mu je dao i direktor Bristol Roversa Džef Dansford koji takođe tvrdi da su plavci i njima ukrali igrača na sličan način.

- Neko mora da zaustavi to što čini Čelsi. Nama su uzeli Skota Sinklera (17). Na arbitraži smo izvukli svega 160.000 funti, ali Čelsi igra po svom sistemu i zaobilazi pravila o pregovaranju kojeg se svi klubovi pridržavaju - tvrdi Dansford.

Čini se da je u celu priču umešani i agenti Asocijacije profesionalnih igrača, pa će FA imati dosta posla da rasvetli šta se stvarno dešavalo.

Back