Chelsea FC

Ocekujem rutinsku pobjedu od 2:0,Murinjo stajl.
Hal,kao sto rece Murinjo, nije za zajebanciju kao ni jedna ekipa koja je dosla iz Cempionsipa ,na pocetku sezone.Prije par godina smo isto sa njima povratnicima u elitu otvorili sezonu i dobili ih 4:0,al ipak, ne ocekujem vatromete pretjerane.
Protiv sam dolaska Runija. Fino nam se Tores posrecio..Runi je istih godina i u padu forme kao kad je Tores dosao, jos je i debeo. Stoji da je odlican igrac, jedan od najboljih napadaca na svijetu,ali neka fala.
Lukaku da se razvije i banja :D

:D

Kad se Lukaku razvije to ce biti ludnica, uz Murinja ne moze da bude greske :)

Startnih 11 za danas:

Cech; Ivanovic, Cahill, JT (c), Cole; Ramires, Lampard; De Bruyne, Oscar, Hazard; Torres.

Rezerve:

Schwarzer, Essien, Van Ginkel, Schurrle, Mata, Ba, Lukaku.

2:0 :D
Rekoh ja. Lijepa akcija kod prvog gola, belgijsku vezu je krunisao Oskar :D Tores se malo izbacakao da izdejstvuje onaj slobodni,al nema veze :D Lampardu oprastam promasen penal ,jer je gol iz slobodnog prosto fantastican .
Tores kao da se vise trudi da se izbacaka nego da ucini nesto.Dobro prvo poluvrijeme,drugo nisam gledala. Golman Hala je odlicno branio, ono sto je Ivanovicu na 2 metra...
Inace,svidja mi se ova tehnologija sto su uveli "D
Vila je protiv Arsenala imala mnogo srece i sudijsku pomoc.Onaj Benteke je opasan, ne komplikuje puno,ali je opasan i Guzman je sjajan golman.Ocekujem i tu tri boda.

Prvo, ja moram od toga da pocnem - The King is Back! :D O ovome sam trubila jos od kako je otisao, jedan je Murinjo i ne mislim pritom da ne postoji bolji ili jednako dobar trener (realno najbolji trener svih vremena vise nije trener - ne mogu da se priviknem da vise nema dekice na klupi Junajteda), ali cinjenica je da on ima nesto, neku auru i energiju koju donosi sa sobom i koja dize iz mrtvila. To se juce i dokazalo. Tim igra fantasticno, ja sam odusevljena pre svega sredinom, sve to ide kao podmazano, lopta leti... De Bruyne je buduca zvezda, to sigurno..Decko ima takvu viziju, takav pregled igre da to nije istina. Oskar standardno dobar, opet mlad i kreativan. Azar isto sjajan, brz, mlad, tehnika vrhunska... Ramires vec standardan. Lampsi, a odakle da pocnem? Ne mogu da se odlucim da li mi je draze sto se Zozica vratio ili sto je Lampsi ostao, mislim podjednako. Kad igra odlicno - najbolji je na terenu. Kad igra "ocajno" on je drugi najbolji igrac na terenu. 18 godina za redom, starter u prvoj utakmici u sezoni, covek koji je stub kluba. Legenda. Promasen penal, jbg, desi se.. Ali slobodnjak za anale...Prosto da se zapitas - who the hell is Ronaldo? Tores, vidi se da mu se vratilo samopouzdanje, nije to jos kako treba, mlitav je, ali on i nije tip igraca kao Drogba, greska je sto su ga svi tretirali kao Drogbu, on mnogo bolje funkcionise kada tim igra za njega i kada normalno dobija vise prostora...Lepo je to Murinjo primetio... Lukaku da jos malo stasa i nema zime...

Ja bih volela da dodje Runi, Murinjo bi cuda napravio sa njim. Ali ne po ovoj ceni. Realno on ne vredi 50mil.. Mnogo je inace dobra ova hawk's eye tehnologija :D

Meni se vrlo sviđa ovaj trend dovođenja vrhunskih mladih talenata: Oscar, Andre Schurrle, Kevin De Bruyne, Marco van Ginkel, Eden Hazard, Romelu Lukaku, Cesar Azpilicueta...Za koju godinu to će biti najjači tim na svijetu!

ofn4ao.jpg

:mrgreen:

Nisam siguran na koju situaciju mislis, Suarez je bio u vise prilika za crveni :mrgreen:

Salu na stranu, dobro ste igrali protiv neugodne Vile. Iznervirao sam se kad sam video da Hazar nije dobio poene u Fantaziju :(

Lukaku bi trebalo da pocinje od pocetka. Ba je konstantno u ofsajdu a Tores u k*rcu...

Koliko mi je drago sto se Murinjo konacno vratio (najvise zbog Jekine vjere da hoce jednog dana :lol: ) toliko mi smeta sto je vec poceo da pravi scene...
Nocas nijesmo bili nista posebno, ali tri boda protiv preporodjene Vile se broje. Autogol i gol iz ofsajda baj Bane, ej kej ej winning ugly ,nesto sto smo vec navikli pod Murinjom.
Vila je nezgodna: preporodjeni Agbonlahor (da ,onaj igrac sto nam je tutnuo 4 gola svojevremeno i sto smo gledali da ga kupimo jednom,ali je stagnirao), opasni Benteke (ne komplikuje previse za razliku od *kasljuc Toresa ,Zirua i slicnih i daje golove) i Guzan na golu... Uvijek su bili nezgodni in maj buk, jos dok ih je trenirao Martin O Nil, samo su imali losu proslu sezonu...

Ba je meni solidan, al nis' posebno. On je bio dobar u Njukaslu jer je citava ekipa igrala za njega,a u Celziju drugacije stoje stvari. Doduse, solidno igra. O Toresu,ne mogu vise...ali slicno kao i Ba...kad je LIverpul igrao za njega, bio je zvjer, kad je Atletiko igrao za njeg,a bio je zvjer (uostalom,postoji li neki napadac Atletika koji nekad nije davao golove za njih?) ,kad Spanija igra za njega, isto... Samopouzdanje mu je na 0, trudi se ,ali je izgubio taj zlatni first touch koji je imao i bitnije mu je da padne i izdejstvuje slobodnjak (sto se protiv Hala dobro pokazalo) nego da ucini nesto sa loptom.

Lukaku je po meni nesto kao Drogba samo bez nezgodne naravi :D 17 golova prosle sezone za VBA...vidjecemo.Pametnije je u njega ulagati nego u Ba i Toresa,svakako.

Momak mi je djelovao kao prevara i kad je Liverpul htio da ga kupi a ne sad.
Azar,Oskar,MATA,sad Surle i Kevin De Brujne, pa i Viktor Mozes koji je kupljen prije sest mjeseci kao talenat i ostavio OK utisak, koristan je.
32 miliona.Alo.
I sta ce biti sa Oskarom koji je na putu da postane maestralan, a vec je odlican, Kevinom De Brujneom o kome se toliko prica, Surleom koji je tek stigao...cekaj...sta ec biti sa MATOM?!Nasim majboljim igracem u prethodne dvije sezone/
Za Azara se ne brinem.

Glupost.Samo da bi napakostili Boasu. Bice kao 70 % Brazilaca i u slucaju da bude dobar, oticice u Siti posle sest mjeseci ,Pariz ili Monako.

A bica kao i Mozes, istog kvaliteta i nacina igre (prodornost i brzina ,a ne tehnika i kreativnost kao kod Mate i Oskara recimo), ali posto kosta 32 miliona ,imace standardno mjesto u ekipi i dizacemo ga u visine posle svakog izvedenog auta (sifra Tores, koji kad da gol iz ofsajda, koji nije priznat, mi tetoviramo njegovo ime na celu,eto,pogodio je barem!)

Kakv aglupost.

Ne znam sta da mislim. Kao igrac mi je odlican, donosi raznovrsnost u tim, sada za sve tri pozicije iza napadaca imamo po 2 vrhunska igraca. Kako stvari stoje, Mozes i Ba ce na pozajmicu. Sa druge strane, ovako baciti 32 miliona, jer ima drugih pozicija koje je bitnije ojacati u ovom trenutku, nije pametno.

Ja ne razumem sta ce nam 11 igraca sredine terena. Osim ako se pravila o broju igraca ne promene i ne dozvoli da jedna ekipa ima 20 igraca na terenu ja ne vidim kako izbeci da vrhunski igraci sede na klupi. Willian je dobar, ali 35mil. bacenih samo da bi se osujetili planovi Totenhemu. Ne vidim drugi razlog, nelogicno mi da Sirle, De Brujn ili Van Ginkel/MAta trunu na klupi. Necu ni da komentarisem ove spekulacije da se Mata prodaje. Ne zelim ni da razmisljam u tom pravcu jer ako se to bude desilo ima da uzmem jedan snajper i da pocinim ubistvo. Bolje da je tih 35mil potroseno na pojacavanje odbrane - realno Luiz kao DC potpuno nepouzdan - nekada zver, nekada muva bez glave. Kejhil osrednje, Teri isto ne blista. Da je Hummels hteo da dodje to bi bio san...Ali sta je tu je. Zelim svu srecu Willianu, pa kako bude. :D

Inace, moram da se slozim sa Sarom, ako iko voli Zozicu to sam ja, ja mislim da sam iskukala dok se nije vratio, ali ne volim sto opet krece sa provokacijama i glupostima. To nam ne treba. Imamo odlican mlad tim i treba da se prica o tim momcima i o igri, a ne o Murinjovim spletkama i prozivanjima...Sve u svemu, nasu pravu snagu videcemo sutra na Old Trafford-u..

Poslednja izmena:

Back