Chelsea FC

Biće jako zanimljivo gledati Čelsi sledeće sezone, jer Murinjo prvi put posle 10 godina nema formiran tim sa iskusnim i klasnim igračima u vezi i napadu (izuzev Mate) i na njemu je da sav taj talenat pretoči u klasu (Oskar, Šurle, De Brujne, Hazar, Lukaku) ... Odbrana je odlična, ali u napadu treba jedan iskusan igrač svetske klase, jer očito je da se na Toresa ne mogu osloniti ... Kavani bi im legao ko budali šamar ...

Biće jako zanimljivo gledati Čelsi sledeće sezone, jer Murinjo prvi put posle 10 godina nema formiran tim sa iskusnim i klasnim igračima u vezi i napadu (izuzev Mate) i na njemu je da sav taj talenat pretoči u klasu (Oskar, Šurle, De Brujne, Hazar, Lukaku) ... Odbrana je odlična, ali u napadu treba jedan iskusan igrač svetske klase, jer očito je da se na Toresa ne mogu osloniti ... Kavani bi im legao ko budali šamar ...

Apsolutno se slazem. Uzevsi u obzir da i Ba verovatno odlazi, neophodan je jedan napadac pod hitno. Tipujem na Runija, u igri su jos i Benteke i Burak Jilmaz... takodje 80% stize i De Rosi, da doda na iskustvu u srednjem redu...

Apsolutno se slazem. Uzevsi u obzir da i Ba verovatno odlazi, neophodan je jedan napadac pod hitno. Tipujem na Runija, u igri su jos i Benteke i Burak Jilmaz... takodje 80% stize i De Rosi, da doda na iskustvu u srednjem redu...
Zato mislim da je Abramovič pogrešio što je anagažovao Murinja, jer Murinjo će sigurno više od 2-3 sezone da bi tim bio konkurentan za LŠ gde su Barsa i Bajern dosta iskusniji a tu je i Real sa iskusnim trenerom i sjajnim timom ... Ako nije imao strpljenja za DiMatea koji je ostvario Romanov san, ne verujem da će Murinjo imati veći kredibilitet uzevši u obzir da je prošli put dobio otkaz jer sa mnogo jačim timom nije uzeo pehar ...

Za De Rosija mi je čudno da dođe, jer nije napustio Romu na vrhuncu karijere kad je mogao a igra gde god poželi, no videćemo ... Al svakako da bi bio sjajno pojačanje ...

U Romu treba da stigne Strootman is PSV-a, tako da su navodno rekli De Rosiju da moze da trazi novi klub... sto se tice Murinja, proputuvao je Evropu, proziveo zivot, kaze da je sad tu na duze staze i da pravi projekat zajedno sa vlasnikom, dobio je ugovor na cetiri godine, sto je vrlo cudno od strane Romana ako ga planira otpustiti posle prve ili druge sezone, dalje, vidis da se u poslednjih godinu dve uglavnom kupuju klinci, De Brujne, Oskar, Azar, Lukaku, Surle, Van Ginkel, sprema se nesto na duze staze, a zna i Roman da ce se tesko ove sezone pored Sitija do titule pa ce i on valjda biti malo strpljiviji.

Ja se ipak potajno nadam da se Pelegrini ne snadje u Engleskoj, nikad nije menadzerisao na tim prostorima, nije u zivotu nista osvojio, nema iskustvo osvajanja bilo kakve lige, kupa, a ne Premijer lige jedne od tezih za osvojiti, tako da videcemo, u svakom slucaju vrlo zanimljiva sezona je pred nama :)

Sad ce Murinjo da kupi Dzeksona Martineza iz Porta za 48 miliona heheheheh koja je on legenda kad kupuje iz svog Portugala opste nepita za cenu lol Inace bas me zanima kojeg ce napadaca dovesti Murinjo...A ova prica sa De Rosijem mislim da je glupost pomeni zesce precenjen igrac

Čelsi doveo talentovanog Čileanca

Čileanski fudbaler i dosadašnji član ekipe O'Higins Kristijan Kuevas potpisao je u utorak petogodišnji ugovor sa londonskim Čelsijem.

se0n82.jpg

Kuevas ima 18 godina, igra na pozicijama levog beka i levog krila. Prošle sezone odigrao je 10 utakmica za čileanski tim.
On je za mladu selekciju Čilea do sada odigrao 12 utakmica i postigao tri gola, a nastupao je ovog leta i na Svetskom prvenstvu igrača do 20 godina u Turskoj, gde je zabeležio 4 nastupa.

- - - - - - - - - -

Suska se da dolazi Runi... Not bad, ako mene pitate...
Prvo Murinjo mora da "otera" Toresa :D

Ja volim Toresa.i Drogbu (dok je igrao) za Čelsi

Drogba je klasa za sebe, jedan od najboljih napadaca u istoriji kluba, a za Toresa steta sto se nije snasao, jos dok je bio u Liverpulu bio mi je jedan od omiljenih igraca, kad je presao u Celsi nije bilo srecnije osobe od mene... steta sto stvari nisu bas ispale kako je trebalo.

A kakav ce ovo tek biti igrac :worth:

SILA! :worth:

- - - - - - - - - -

Drogba je klasa za sebe, jedan od najboljih napadaca u istoriji kluba, a za Toresa steta sto se nije snasao, jos dok je bio u Liverpulu bio mi je jedan od omiljenih igraca, kad je presao u Celsi nije bilo srecnije osobe od mene... steta sto stvari nisu bas ispale kako je trebalo.
Čovek zaboravio da se kreće i trči od kad je prešao u Čelsi :sad2:
Valjda će Murinjo uticati na njega, u pozitivnom smislu :D

Murinjo je odusevljen kako igra... Citiram: " He is a kid, but a man on the pitch. He is a fantastic player." Svidja mi se sto ce svima pruziti sansu. Lukaku je recimo odlican, u svakom slucaju bice bolji nego Ba. Cak je Tores prosle sezone bio bolji nego Ba.

Kad ti pokazem statistike iz prethodne sezone videces koliko si u pravu :D

Lukaku-v-Torres.png

Demba-Ba.png

Back