Chelsea FC

Čelsi ima novog napadača, stigao Ba
301675_demba-ba-celsi-sajt_f.jpg

Dosadašnji napadač Njukasla Demba Ba potpisao je troipogodišnji ugovor sa Čelsijem, istakavši da mu je bilo lako da prihvati poziv jer je stigao od aktuelnog prvaka Evrope.
Blic

Lampard pristaje i na manju platu, ali...

Frenk Lampard želi da ostane u Čelsiju. Toliko želi, da je spreman da se odrekne 100.000 funti nedeljno od svoje plate, koja je 150.000 svake sedmice. Ipak, ta želja nije dovoljna da se zadrži među "plavcima".
248196_frenki01-reuter-stefan-wermuth_f.jpg

Britanski mediji, naime, javljaju da je gazda Čelsija Roman Abramovič poručio ostatku uprave da ni ne ulazi u pregovore sa Lampardom oko produžetka ugovora koji ističe ovog leta, te da će iskusni fudbaler sredine terena svakako postati slobodan igrač na kraju sezone.

Blic

Ja ne mogu da verujem da hoce da se ratosiljaju Lamparda...covek koji se nudi sa smanjenjem plate, takav odnos prema najboljem strelcu, prema igracu koji je obelezio najbolje godine Celzijeve istorije.
Abramovicu stvarno si pedu od coveka!

Ja ne mogu da verujem da hoce da se ratosiljaju Lamparda...covek koji se nudi sa smanjenjem plate, takav odnos prema najboljem strelcu, prema igracu koji je obelezio najbolje godine Celzijeve istorije.
Abramovicu stvarno si pedu od coveka!

Ako je taj cupavi bolje od Frenka ja nzm...bolje da se ugasi klub...kako se ponasaju nije human0oo...procice kao i tores 100%.

Takva je politika kluba.

Felaini je dobar fudbaler, u dobrim je godinama i mogao bi biti veliko pojačanje na sredini terena, gde Čelsi ne stoji najbolje.

Lampard jeste dobar, al' stigle su ga godine, ne može klub da ide na svoju štetu zbog toga što je on legenda...mada nije u redu prema njemu, al' jbga.

Back