Chelsea FC

Da, on ce navodno pristati i na platu od 50000 iako sad prima 150000 nedeljno. Ali ima tu jos nesto, ne do godina ili kvaliteta, zasto onda nisu Fereiru odavno oterali?

Nezvanicno, Abramovic je ljut na Lamparda i Terija jer nisu podrzali Boasa i njegove metode dok je bio menadzer, nego su okrenuli citavu svlacionicu protiv njega, sto je na kraju i dovelo do niza losih rezultata i konacno, njegovog otkaza.

Po mom misljenju, bilo je i vreme da se pocnu otpustati i igraci a ne samo menadzeri. Tacno se videlo, i kod Skolarija, i kod Ancelotija, i kod Boasa, da su ih igraci skoro pa kulirali nekoliko nedelja pred otkaz. Kad kazem kulirali mislim na odnos prema igri, trud, zalaganje... kao da je kolektivni dogovor bio da oteraju menadzera. Skolarija mi i nije zao ali Ancelotija i Boasa jeste.

Moc igraca na Stamford Bridzu je prevelika, to je cinjenica. Konacno je i Roman to shvatio. Steta je sto se kola lome na Teriju i Lampardu, dvojici verovatno najznacajnijih igraca kluba u poslednjih 10 godina, ali sta da se radi.

Ja i dalje mislim da je bolje da je ostao Di Mateo.

Da, to je velika greška uprave kluba.

Što se tiče Lamparda, on jeste bio jedan od najznacajnijih igraca u uspesima Čelzija proteklih godina, ali njegovo vreme je prošlo. Po mom mišljenju bolje dovesti Felainia nego zadržati Lamparda.
Ja razmišljam u fazonu, ako je mogao Drogba da ode, zašto onda ne bi mogli Lampard i Teri?
Sve se može uz advekatne zamene.

Da, to je velika greška uprave kluba.

Što se tiče Lamparda, on jeste bio jedan od najznacajnijih igraca u uspesima Čelzija proteklih godina, ali njegovo vreme je prošlo. Po mom mišljenju bolje dovesti Felainia nego zadržati Lamparda.
Ja razmišljam u fazonu, ako je mogao Drogba da ode, zašto onda ne bi mogli Lampard i Teri?
Sve se može uz advekatne zamene.
Uh, onda bi nastala anarhija u svalcionici kluba...razmisli zasto MAN UTD, ima konstantnost i postojanost---ja mislim da je zbog legendi(Gigsa, Skolsa, Vidica, Ferdinanda, Evre, Runija) ---igraci koji znaju da podviknu mladjima i koji znaju da daju savet...Ali oni su tate u svlacionici....Sada kada bi se CELZI ratosiljao svojih legendi, mislim da se ne bi znalo ko pije, a ko placa...nijedan trener ne bi mogao da zavlada tu...Niko ne spori da oni nisu u najboljim godinama, ali njihov uticaj se ne meri samo kroz igru na terenu(koja je jos uvek na zavidnom nivou).

Kapiten, lider, legenda!

John Terry je na svoj Instagram profil okačio ovu sliku i napisao: "Čuvam kapitenske trake sa svih mogućih utakmica koje sam igrao. Ovo su samo neke od njih".
379370_534194656600367_1865059189_n.jpg

Samo 2:2 sa Sautemptonom na Bridžu...Dobro je što je Ba postigao pogodak, i sve mi se čini da je Azar konačno počeo da pruža dobre partije.
Ako se dočepamo 3-eg mesta do kraja šampionata, treba da smo prezadovoljni...
0,,10268~11571482,00.jpg

Simuliranje je gore od rasizma, rasista uvredi jednog čoveka a dajver sve ljubitelje fudbala ... Minimum 5 mečeva zabrane za dajvera pa polako iskoreniti ... Suarez će ovim tempom i Drogbu prestići ...

Meni je to oko rasizma sve smesno...mislim nazoves crnca-crncom!?wtf
glupost, ako je to rasizam onda amerika ne treba da postoji sta su radili crncima!
Simuliranje je def najgora stvar danasnjice, ali glupo je sada uzimati samo Suareza, gotovo svi danas manje vise simuliraju i padaju kao da su pregazeni--jedini lek za to bio bi direktan crveni karton, pa da vidim kada ce da pada ko cura.

Da, on ce navodno pristati i na platu od 50000 iako sad prima 150000 nedeljno. Ali ima tu jos nesto, ne do godina ili kvaliteta, zasto onda nisu Fereiru odavno oterali?

Nezvanicno, Abramovic je ljut na Lamparda i Terija jer nisu podrzali Boasa i njegove metode dok je bio menadzer, nego su okrenuli citavu svlacionicu protiv njega, sto je na kraju i dovelo do niza losih rezultata i konacno, njegovog otkaza.

Po mom misljenju, bilo je i vreme da se pocnu otpustati i igraci a ne samo menadzeri. Tacno se videlo, i kod Skolarija, i kod Ancelotija, i kod Boasa, da su ih igraci skoro pa kulirali nekoliko nedelja pred otkaz. Kad kazem kulirali mislim na odnos prema igri, trud, zalaganje... kao da je kolektivni dogovor bio da oteraju menadzera. Skolarija mi i nije zao ali Ancelotija i Boasa jeste.

Moc igraca na Stamford Bridzu je prevelika, to je cinjenica. Konacno je i Roman to shvatio. Steta je sto se kola lome na Teriju i Lampardu, dvojici verovatno najznacajnijih igraca kluba u poslednjih 10 godina, ali sta da se radi.
Mnogo su razmazeni.
Ja bih ipak dala Lampardu jos godinu dana jer on uvijek zatreba + prihvatio je smanjenje plate.
Lamps :heart:

Sta je ovo, mrtva tema... borimo se za cetvrto mesto i bice uspeh ako se to ostvari, postali smo Arsenal izgleda... Rafi se zahvaliti na saradnji i pozeleti mu sve najgore u daljem radu... na kraju sezone Luiza uvaliti Barsi, oterati Marina, sa pozajmica vratiti Lukakua i de Brujnea, i dovesti jednog zadnjeg veznog svetske klase. Za menadzera postaviti Murinja ili Kapela. To je to manje vise, ima puno da se radi ali dugo je leto.

Sta je ovo, mrtva tema... borimo se za cetvrto mesto i bice uspeh ako se to ostvari, postali smo Arsenal izgleda... Rafi se zahvaliti na saradnji i pozeleti mu sve najgore u daljem radu... na kraju sezone Luiza uvaliti Barsi, oterati Marina, sa pozajmica vratiti Lukakua i de Brujnea, i dovesti jednog zadnjeg veznog svetske klase. Za menadzera postaviti Murinja ili Kapela. To je to manje vise, ima puno da se radi ali dugo je leto.

Mrtva tema ko sto mi igramo poslednjih mesec ipo - dva...
Ranije sam pisao da ako budemo treci na kraju prvenstva da treba da budemo prezadovoljni. Medjutim sad strepimo da li cemo biti cetvrti...!
Igramo toplo-hladno, vise hladno. Jedva izbacimo Spartu, izgubimo od Steue sa sasvim pristojnim timom... Strasno, ZASTRASUJUCE!
Jedva cekam kraj sezone pa makar ne bili ni cetvrti, samo da oteraju Beniteza, muka mi vise da ih gledam kako igraju.
Iznenadise me juce da odigrase 2:2 sa Junajtedom na Trafordu...

Mourinho hints at possible Chelsea return

The Real Madrid boss admits that his future in Spain is uncertain and claims that his next destination could be at a club at which he has previously been employed

264783hp2.jpg

Real Madrid boss Jose Mourinho has hinted that he could return to Chelsea this summer.

The 50-year-old, who guided the Blues to two Premier League titles before leaving the club in September 2007, has been linked with a move back to Stamford Bridge at the end of the season to succeed Rafael Benitez.

Speculation has grown over Mourinho's future in Spain after reports suggested that several senior figures in the Madrid squad were unhappy with their coach, while the Portuguese has also endured a mixed relationship with the club's fans this term.

Mourinho, who has also enjoyed successful spells at Porto and Inter, admits that his future is uncertain and says that he might be willing to return to old ground.

"I have an adventurous spirit and do not know what will happen next season," said the Portuguese at the opening of an exhibition in Setubal.

"It's not easy to choose a new destination after working in England, Portugal, Italy and Spain. Maybe I could return to somewhere I've already been. Watch out for surprises."

http://www.goal.com/en-gb/news/2892...495/mourinho-hints-at-possible-chelsea-return

Ivanovic: It would be a pleasure to work with Mourinho at Chelsea

The 29-year-old never played under the Portuguese manager during his time at Stamford Bridge, but he is excited by rumours that the Real Madrid boss could return to west London

264782hp2.jpg

Chelsea defender Branislav Ivanovic has admitted that it would be a "pleasure" to work with Jose Mourinho if he returned to manage the club next season.

The 50-year-old, who guided the Blues to two Premier League titles before leaving the club in September 2007, has been linked with a return to Stamford Bridge at the end of the season to succeed interim boss Rafael Benitez.

With speculation continuing to surround Mourinho's future at Real Madrid after reports of dressing room unrest this season, he has even hinted that he would be open to a return to a club he has managed already, with Ivanovic pleased by the prospect of such a move.

"For the top club, and for the big club of Chelsea, we need the best from the players [and] from the managers. Maybe one day it will be a pleasure to work with him," Ivanovic told Sky Sports.

"We'll see. You never know and it's not time for us to speak, but the players said already in the paper - who worked with him already - said he was [a] success.

"This is a very, very important thing. And for him personally, he said Chelsea is his home and he loves the club and I think this is something positive and [creates a] good atmosphere, which can be a good, positive thing for the club."

Chelsea currently sit in third place in the Premier League table, four points adrift of Manchester City with nine games of the campaign still to play.

http://www.goal.com/en-gb/news/2896...-would-be-a-pleasure-to-work-with-mourinho-at

De Bruyne admits uncertainty over Chelsea future

The 21-year-old midfielder has enjoyed two spells out on loan since the club secured his permanent signature in 2012 but has hinted he may move elsewhere at the end of the campaign

266391hp2.jpg

On-loan Werder Bremen winger Kevin De Bruyne has admitted that he is unsure whether he has a future at parent club Chelsea.

The Belgium international signed a five-and-a-half-year deal after completing his move from Genk in January 2012 before immediately being loaned back to the club for the remainder of the campaign. He was subsequently farmed out to Bremen for the 2012-13 campaign.

However, De Bruyne has already confessed that he is considering his options after being left unaware of what the club plan to do with him in the future.

"I want to show everybody in Chelsea that I can play also there, but for the moment I don't know what Chelsea want to do with me," De Bruyne told Sky Sports.

"So it's difficult to say what is going to happen with me in the next year or years so I have to just wait."

Having built up a relationship with Eden Hazard while on international duty, though, De Bruyne is confident that he has enough ability to make an impact at Chelsea should he return and feature for the first-team next season.

He added: "I'd love to play with Eden. I know him already a long time. We played already together in the national team, we have the same age.

"Internationally is also a very high level, so I think you can compare it with Chelsea.

"All the players in our national team also play in big clubs in England and all over the world. So I think you can compare it."

http://www.goal.com/en-gb/news/2896...bruyne-admits-uncertainty-over-chelsea-future

Back