Chelsea FC

da smo bili loshi,bili smo, al nijesu ni oni neshto maestralni sad bili. Jednostavno ,imaju igracha koji pravi razliku a to je Radamel Falkao.Dubok naklon za istog.Protiv njega se nishta nije moglo.

Nashi bekovi jos od Murinja dosta napadaju, oslanjamo se na njih da nam centriraju,ali Bane ga je bash precjer'o....Ovaj Kol i ne tol'ko,zato sto je on brz nevidjeno pa zna i da se vrati,samo je bio totalno dezorijantisao, k'o ja u Beogradu,al Bane se malo uzbudio, oce on da da jos jedan gol...e ovako...

Ceh- Treba neko da ga odvede po stranu i da mu kaze da Drogba nije vise sa nama i da mu lupi shamar. Pa nek dobije jos jedan mozdani. Onako da ispucava lopte ne moze vishe, mislim da sam to vec rekla, jer svi se pogube i pochnu da skakucju ko oni crveni lumani u Rejmenu (
, od 0:07) .Jednostavno, nema vishe Drogbe da smiri loptu grudima, obuzda je , zagradi je , skrene desno i onda ili centrira , ili shutira ili se probije....to samo pravi konfuzije...zatim ,mislim da Ceh prerano stari za golmana.Refleksi mu jos od pocetka sezone nijesu na nivou, i ono sto je jedva odbranio,sto se malo iskrivio da je uzme, sve je to zabrinjavajuce. Ne znam dal' je ikad u zhivotu primio 4 gola u mrezi,s druge strane, popizdio je i na odbranu shto su se rashirili onako.On nije ni tip da se dernja i da organizuje odbranu,to su mu mnogi i zamjerali,zato je falio JT.Da udari ovog Luiza u koljeno i da mu kazhe da smanji dozivljaj.

Kejhil- Njega mnogo cijenim.Nekad pokazuje inteligenciju pipuna kad treba nekog da chuva, ali se dobro pozicionira.I bravo za gol, vidjelo se da se namerachio tokom kornera da ga da. Ni on nije bio na nivou,ali vidi se da je prolio znoj na utakmici.

Luiz- Svi mi volimo Luiza, joj, kako je srchan ,kako je divan, prvi put da neko oce da pljune 30 milki za naseg igracha, ali s druge strane, momak nema mozga.Nasrcje na suparnichke igrache kao poslednja mazga,bez imalo razmisljanja, previse ide naprijed (hvalila sam taj njegov osjecaj za odgovornost ali sto je mnogo mnogo je) i uzasavajuce je spor. Po meni,zna da odigra za medalju, ali zna da odigra ocajno i ta njegova nepredvidljivost mu nikad nece obezbijediti mjesto pored Terija, tako da bi uvijek izabrala Kejhila mjesto njega, dok se ne uozbilji.Jeste on mlad i sve,naslednik Karvalja bla bla bla.tAJ ISTI Karvaljo je znao da dobije crveni zbog retardiranog starta,ali je vrhunski chuvao igrache i nijesu mogli tako lako da ga prodju.

Esli Kol-I njemu je jasno da veze s mozgom nije imao. Mogao bi malo defanzivnije da razmislja. Kad sam ga vidjela na sred sredine terena, sa onom njegovom gej frizuricom,vidjela sam da nece biti nishta od utakmice.Kol je inache primjer dobre koncentrisanosti, kad je on dekoncentrisan,to znaci da su svi.

Bane-Napisah vec ranije. I protiv Njukasla je bio losh i protiv Redinga sem gola nije zadivio defanzivno. Zadivljena sam njegovim driblanjem i njegovom brzinom,ali stvarno veze sa zivotom nije imao U ODBRANI.

Mikel-Povlachim sve dobro izrecheno ranije.Ochaj,ochaj,ochaj.Neprecizna dodavanja koja izgledaju sasvim jednostavno, duge lopte bez poente i smisla, SPOR,SPOR,SPOR i sto reche Hajp,ono kad odere loptu sa sredine terena i lopta vidno zavrshi tri metra iznad prechke...to nervira.To stvarno nervira.

Lampard- On se jadan trudio,ali se vidi da to nije taj Lamps.Vidi se vec neko vrijeme, ali sad je pitanje u fizickoj spremi, brzini koje nema. I trckarao je okolo kao neka kokoshkica jer Mikel nista nije radio da valja . Cestitke za korner,kako god.

Ramires-Izgleda da se momak navikao na onaj nas sistem vjeciti sa kontranapadima i da tako njegova brzina dodje do izrazaja.Ocajno je cuvao Falkaa kod ,da li drugog gola . Potpuno blijed, a tako je vec neko vrijeme.Kad je Oskar ushao umjesto njega, sve je bilo bolje.

Azar- Dobro se probijao desno,al ovi su ga bash kasapili i sudija nishta. PItanje je vremena kad cemu neko slomit' nogu i zato treba ili RMD da ga shtedi na pocetku malo, ili da se okupimo oko sudije ala Barselona i da im jebemo majku. Dobro su ga chuvali Atletikovi igrachi,kao i Toresa, naprave kruzic oko njega i on ne moze nidje.

Mata-Premoren je,ali stvarno.On je pojedinacno bio jedan od boljih, ali vidi se da su mu noge teshke.Ako hocemo Maticu kao prosle sezone, mora ,jednostavno mora da se odmori.

Tores- Mnogo petlja.

Oskar- Jedan od boljih. Ima zelju,srchan je ,podsijeca na Lampsa. Nadam se da ce ga nash veteran uzeti pod svoje krilo.

Staridz-Tad sma ugasila tv.

RMD-Neorganizovano, igrali smo kako da kazem,preshiroko, silovao nas je Falkao.Atletiko ni malo nije naivna ekipa. Neiskustvo,neiskustvo,neiskustvo.Chak mi je i drago sto se ovaj poraz rano desio, zato sto se ova ekipa tek formira,samim tim i RMD i ima vremena za popravku do kraja sezone. Dobro smo pocheli u PL,ali smo izgubili dva trofeja. Ta dva trofeja jesu bila na racun proslogodisnjeg uspijeha,ali bi nam normalno,dobro doshla. I njemu, jer ako zezne PL, Roman vec vitla sjekirom. Sa Super Kupom, ma sa Komjuniti Shildsom, bio bi sigurniji koju nedelju.

i nijesmo trebali da pozajmimo Bizona. Treba nam dosta veznjaka s klupe da pokrije kad se neko povrijedi,evidentno je da se na Mikela osloniti u jacim utakmicama ne mozemo.Bizon jeste u nevidjenom padu forme i sklon povredama,ali to je nash Bizon. Ako smo vec zapeli da ga se otarasimo,trebali smo da ga prodamo i zaradimo koji euro.Ovo bash nema nikakvog smisla.

Poslednja izmena:
Lampard- On se jadan trudio,ali se vidi da to nije taj Lamps.Vidi se vec neko vrijeme, ali sad je pitanje u fizickoj spremi, brzini koje nema. I trckarao je okolo kao neka kokoshkica jer Mikel nista nije radio da valja . Cestitke za korner,kako god.
Ja mislim da njemu svaki navijac Celzija moze sve da oprosti.. Nekako on ima toliki kredit da se meni srce napuni samo kad ga vidim na terenu.. :)

Sto se Luiza tice, lepo si to primetila. Petlja, retardiran je, hoce da dribla, glupira se.. Zato mi se (izmedju ostalog xD) uzasno svidja Teri filozofija: " kad ima previse igraca, kad pritisnu, izbaci loptu iz svojih 16 i dovidjenja" ... A ne da izbacis loptu kao zena neka protivniku u noge.. Drugo, odbrana nam je bila kao sito. Bekovi u napad, Luiz levo-desno, jedino Kejhil sto je iole valjao.. Sto se Ceha tice, nema on neke toliko strasne godine za golmana, cak mnogi kazu da je u najboljim godinama za jednog golmana. Mada, ne skodi da vratimo onog malog Kurtoa (ili kako vec) iz Atletika.. Cula sam da smo ga pozajmili na jos jednu sezonu pa ga vracamo...
Inace, izgleda da Kinezi raskinuli ugovor sa Drogbom, ne mogu da ga placaju, klub pred bankrotom... Sto bi znacilo da je free agent, sto bi znacilo da bi mozda mogao jos jednu sezonu bar kod nas... Jed da ima godina, ali mi nesto milo opet da ga vidim...dzast sejin'' ...

Lupetas kao i obicno. Real trosi vise nego Siti i Celsi zajedno, a ni Barsa ne zaostaje... da nije Atletiko slucajno "proizveo" Falkaa... daj molim te.

Poredis Real i Barsu sa Celsijem i Sitijem

Zna se kako se finansiraju Real i Barsa, njima ne treba seik ili ruski oligarh da bi imali para. Real i Barsa nisu privatni klubovi niti icije igracke

Atletiko nije proizveo Falkaa, ali jeste Toresa Celsijevog prvog napadaca :D Za koju godinu u Engleskoj ce igrati vise Spanaca nego Engleza

kad smo vec kod tradicije: Celzi je osnovan 1905.godine, Partizan 1945, tako da mislim da je 40.godina malo mnogo da se neko nazove klubom bez tradicije... A sto se para tice, mislim da je normalno i logicno da su potrebne pare da bi se neko doveo. Da nasi klubovi imaju nekog kao Abramovic ili kao onaj Seik sto drzi Siti, zar bi bilo lose da dovedu odlicne igrace i redovno igraju finala evropskih takmicenja? Ne znam zasto je greh imati bogatog vlasnika. Kamo srece kad bi nase klubove uzeo tako neko i doveo neke besne igrace, a ne ovako sto sve zivo pokradose.. Doduse, moram da priznam - svaka cast Zvezdi na prikazanom protiv Bordoa. Tako se igra fudbal..

Drugo, svi klubovi u engleskoj zajedno ne trose kao real i farsa. Tamo jedino barsa sto forsira svoju skolu, nemoj da mi kazes da je Ronalda ili Benzemu ili Ozila proizveo real...Trece, PL i nacin na koji se igra fudbal u PL jeste druga galaksija za spance i njihovo smaranje sa pasovima svojstveno barsi. U zivotu nisam gledala nista dosadnije. Real je nesto drugo, nema to da davi loptu 45min sa noge na nogu, mahom zato sto Zoze ne voli taj stil igre..

Uz svo duzno postovanje ali ja tebe kao zensku osobu ne smatram za ozbiljnog fudbalskog sagovornika, a to se i vidi iz tvog razmisljanja

Prvo i osnovno - najlakse je "biti IN" i navijati za novokomponovane klubove bogatase kao sto su Celsi, Siti, Anzi, PSZ i slicne

Ja svoj klub Partizan redovno gledam uzivo, na stadionu emotivno dozivljavam svaki trenutak, a ti ? Ups izvini, verovatno na fejsu pored svog imena imas i ispisano "CFC", nema sta, bas si veliki navijac Celsija :D

Da u pravu si, nasi klubovi nemaju para niti mogucnosti da dovode skupe igrace, zato i jeste poseban osecaj navijati za njih. Mi se plasmanu u LS radujemo vise nego vi vestacki navijaci kad Celsi osvoji LS

A to da je Engleska druga galaksija za Spance u pravu si. Vidis u Spaniji igraci UMEJU da dodaju loptu, a ne da je napucavaju napred pa ko prvi stigne do nje (Liverpul i dan danas igra tako). Engleska je druga galaksija, ali galaksija ispod

Uostalom ne dovode Spanci Engleze u Primeru (osim Bekama kao marketinski potez) ali zato Englezi dovode spance da ih nauce fudbalu

A sto se tice dosadnog fudbala, izvini ali ja sam juce gledao utakmice Atletiko - Celsi, mnogi komentari su bili - sramota ko je prvak Evrope, i u pravu su, onakav dosadan i degradiran fudbal odavno nije igrao niko, a ne prvak Evrope

Ali sta mozete ocekivati od kluba koji je na Kamp Nou igrao sa 10 igraca u svom petercu :D Za mene (i mnoge normalne ljude) je taj fudbal veoma dosadan, a za tebe...pa svako ima svoje razmisljanje jel da ?

PartizanBeograd:
Prvo i osnovno - najlakse je "biti IN" i navijati za novokomponovane klubove bogatase kao sto su Celsi, Siti, Anzi, PSZ i slicne

Razumem ja da nam je fudbal rupa bez dna i da ga sve manje i manje ljudi prati, ali i meni je pomalo bezveze da neko sece vene za stranim klubom.

Ok, navijam i ja za Milan kad igra u kalcu i LS, ali oni su za mene svetlosnu godinu ispod Zvezde. Ne moze da se poredi uopste.

Uz svo duzno postovanje ali ja tebe kao zensku osobu ne smatram za ozbiljnog fudbalskog sagovornika, a to se i vidi iz tvog razmisljanja

Ja svoj klub Partizan redovno gledam uzivo, na stadionu emotivno dozivljavam svaki trenutak, a ti ? Ups izvini, verovatno na fejsu pored svog imena imas i ispisano "CFC", nema sta, bas si veliki navijac Celsija :D

Da u pravu si, nasi klubovi nemaju para niti mogucnosti da dovode skupe igrace, zato i jeste poseban osecaj navijati za njih. Mi se plasmanu u LS radujemo vise nego vi vestacki navijaci kad Celsi osvoji LS

A to da je Engleska druga galaksija za Spance u pravu si. Vidis u Spaniji igraci UMEJU da dodaju loptu, a ne da je napucavaju napred pa ko prvi stigne do nje (Liverpul i dan danas igra tako). Engleska je druga galaksija, ali galaksija ispod

Uostalom ne dovode Spanci Engleze u Primeru (osim Bekama kao marketinski potez) ali zato Englezi dovode spance da ih nauce fudbalu

A sto se tice dosadnog fudbala, izvini ali ja sam juce gledao utakmice Atletiko - Celsi, mnogi komentari su bili - sramota ko je prvak Evrope, i u pravu su, onakav dosadan i degradiran fudbal odavno nije igrao niko, a ne prvak Evrope

Ali sta mozete ocekivati od kluba koji je na Kamp Nou igrao sa 10 igraca u svom petercu :D Za mene (i mnoge normalne ljude) je taj fudbal veoma dosadan, a za tebe...pa svako ima svoje razmisljanje jel da ?
Iz ovoga napisanog, ni ja tebe kao musku osobu ne dozivljavam kao ozbiljnog sagovornika sto se tice fudbala... Prvo, ti svoj klub mozes uzivo da pratis, zato sto je - igrom slucaja - klub iz tvoje zemlje i zato sto ni sezonske karte nisu skupe. Ja ne mogu svoj klub da gledam uzivo zato sto em nije iz moje zemlje, em karte kostaju sam djavo. Da mogu, isla bih na svaku utakmicu. Drugo, ja nisam rekla da se treba navijati za bogate klubove, vec da bi svako voleo da je njegov klub bogat i da ima para da dovede odlicne igrace i trener. Jel' to nije istina? Trece, logicno da se radujes plasmanu u LS, svako bi se radovao, ali recimo - Partizan je jedva prosao ovaj Trumzo, sto je po mom misljenju sramota, znaci slobodno mozemo da kazemo - provukli ste se, pa jel se zato manje radujes? I da se Celzi provuce protiv nekog kluba, zasto onda ja kao navijac ne mogu da se radujem?
Trece, protiv tima kao sto je barsa, ni sa svih 11 igraca ne mozes uvek da pobedis, kamoli sa 10. Tako da je bunker bio najbolje moguce resenje. Ja tu ne vidim nista nelogicno.

Sto se jucerasnje tekme tice, to jeste bila sramota, ali sta sad da se radi... I ja sam rekla da je bila sramota, uzas, jad i beda.. I nula od igre... A sto se spanije tice, to je jedina reprezentacija kojoj su zvizdali zato sto je gnjavila i gusila na evropskom, ako se dobro secam - ispravi me ako gresim. |Toliko o zanimljivom fudbalu...

Razumem ja da nam je fudbal rupa bez dna i da ga sve manje i manje ljudi prati, ali i meni je pomalo bezveze da neko sece vene za stranim klubom.

Ok, navijam i ja za Milan kad igra u kalcu i LS, ali oni su za mene svetlosnu godinu ispod Zvezde. Ne moze da se poredi uopste.
A sta ja da radim sto nikada nisam navijala za nase klubove? ALi stvarno nikada... Moj cale vene seko za Partizan, gledala sam, ali sam uvek vise volela da pratim Engleze...Od deteta...

E a pazi ovo, i oni Srbi sto su do juce navijali za Milan sad pocinju da menjaju klub jer se Milan raspada !? Citam neke komentare kazu "Ne zelim vise da navijam za ovaj raspad od kluba"

Oni bre menjaju klubove ko carape :D A posle nama drze neke moralne pridike :hahaha:

Iz ovoga napisanog, ni ja tebe kao musku osobu ne dozivljavam kao ozbiljnog sagovornika sto se tice fudbala... Prvo, ti svoj klub mozes uzivo da pratis, zato sto je - igrom slucaja - klub iz tvoje zemlje i zato sto ni sezonske karte nisu skupe. Ja ne mogu svoj klub da gledam uzivo zato sto em nije iz moje zemlje, em karte kostaju sam djavo. Da mogu, isla bih na svaku utakmicu. Drugo, ja nisam rekla da se treba navijati za bogate klubove, vec da bi svako voleo da je njegov klub bogat i da ima para da dovede odlicne igrace i trener. Jel' to nije istina? Trece, logicno da se radujes plasmanu u LS, svako bi se radovao, ali recimo - Partizan je jedva prosao ovaj Trumzo, sto je po mom misljenju sramota, znaci slobodno mozemo da kazemo - provukli ste se, pa jel se zato manje radujes? I da se Celzi provuce protiv nekog kluba, zasto onda ja kao navijac ne mogu da se radujem?
Trece, protiv tima kao sto je barsa, ni sa svih 11 igraca ne mozes uvek da pobedis, kamoli sa 10. Tako da je bunker bio najbolje moguce resenje. Ja tu ne vidim nista nelogicno.

Sto se jucerasnje tekme tice, to jeste bila sramota, ali sta sad da se radi... I ja sam rekla da je bila sramota, uzas, jad i beda.. I nula od igre... A sto se spanije tice, to je jedina reprezentacija kojoj su zvizdali zato sto je gnjavila i gusila na evropskom, ako se dobro secam - ispravi me ako gresim. |Toliko o zanimljivom fudbalu...

U tome je razlika izmedju mene i tebe, ja sam zavoleo Partizan kad me je cale odveo za 100. derbi na Marakanu, imao sam 5 godina i bio sam medju 80.000 ljudi, Partizan je tad izgubio

A ti si kao "zavolela" svoj klub gledajuci tv. I vala stvarno, uopste nisam ozbiljan fudbalski sagovornik, sta ja znam o fudbalu, sta mogu da naucim gledanjem uzivo ? Nista

Ali zato na TV-u... :D

A sta ja da radim sto nikada nisam navijala za nase klubove? ALi stvarno nikada... Moj cale vene seko za Partizan, gledala sam, ali sam uvek vise volela da pratim Engleze...Od deteta...

Ma nisi ni jedina, ima takvih na tone kod nas, samo kazem da mi nije jasno da neko kida zivce i dozivljava nervni slom zbog kluba koji moze da gleda samo preko TFT-a (i to u slucaju da se potrefi prenos).

Znam da je to vama normalno, ali drugima je cudno. ;)

U tome je razlika izmedju mene i tebe, ja sam zavoleo Partizan kad me je cale odveo za 100. derbi na Marakanu, imao sam 5 godina i bio sam medju 80.000 ljudi, Partizan je tad izgubio

A ti si kao "zavolela" svoj klub gledajuci tv. I vala stvarno, uopste nisam ozbiljan fudbalski sagovornik, sta ja znam o fudbalu, sta mogu da naucim gledanjem uzivo ? Nista

Ali zato na TV-u... :D
To sad sto si rekao, podseca me na deo iz jedne celzijeve pesme: "When I was a little boy I wanted nothing else
One day my daddy took me to The Bridge to see the Chels
We stood there in The Shed that day my father by my side
When I called out come on the Blues his heart was filled with pride

Now I have a son myself at Stamford Bridge he’ll be
There to cheer the Chelsea on to victory..." :D
U svakom slucaju, svaka cast.. Izvini za ono sto sam rekla o poznavanju fudbala.. :*

Ma nisi ni jedina, ima takvih na tone kod nas, samo kazem da mi nije jasno da neko kida zivce i dozivljava nervni slom zbog kluba koji moze da gleda samo preko TFT-a (i to u slucaju da se potrefi prenos).

Pa i jeste cudno, i meni je iritirajuce cudno, ali cim skupim pare - pravac London. :) (ako mi se posreci pa upadnem na master studije oktobra na budzet, eto mene :D ) Onda u novinama ima da citate o novoj aferi Terija..xD :D

Da dodam jos nesto, igra Barselone nikom nije dosadna, ali mnogi ih mrze zato sto su tehnicki superiorniji od svih. I ja bi ih mrzeo kada bi Barsa igrala protiv Partizana i kad bi Partizan dotakao loptu 3 puta tokom cele utakmice

Pogotovu ih mrze navijaci engleskih klubova jer je u engleskoj snaga na prvom mestu. Murinjov Celsi je igrao neverovatno ruzan fudbal, sve je bila samo sirova snaga.

A najruzniji fudbal u istoriji su igrali Englezi, sad kad im stranci cine 70% lige i oni su malo promenili stil igre. Svi znamo sta znaci tipican engleski gol, centriraj iz kornera, skoci i daj glavom. Jel to ta lepota o kojoj pricamo !?

Spanci igraju atomski fudbal, to ne kazem ja vec ljudi iz sveta fudbala. Spanci i Barsa jednostavno igraju vanzemaljski fudbal i tacka, mozete samo da ih mrzite

Poredis Real i Barsu sa Celsijem i Sitijem

Zna se kako se finansiraju Real i Barsa, njima ne treba seik ili ruski oligarh da bi imali para. Real i Barsa nisu privatni klubovi niti icije igracke

Atletiko nije proizveo Falkaa, ali jeste Toresa Celsijevog prvog napadaca :D Za koju godinu u Engleskoj ce igrati vise Spanaca nego Engleza

Zna se kako se finansiraju, kreditima iz banaka... Abramovic bar trosi svoje pare, a Real i Barsa tudje...

Sto se tice Toresa, da je Primera toliko jaka on bi ostao tamo, ne bi otisao u PL...

Verujem da jeste, ali sta da radim, nema potrebe da lik ulece na temu i provocira...

A ako i nema prenos na TV gledamo stream na netu ;) Bas pricam sa drugom neki dan, npr. navijam ja za Zvezdu od nasih, ali to je kao sto si ti rekao, svetlosnu godinu ispod... onaj osecaj nervoze u stomaku koji sam imao pred npr. revans Celsi - Barsa ove godine, to mi se nikada nece desiti sa Zvezdom pa ne znam sta da bude... kad je Tores dao gol u nadoknadi za 2:2 krenule su mi suze od radosti. Znam da je tesko nekima za razumeti, ali kao sto Jeka kaze, Premijer Ligu i Celsi pratim od malih nogu, i sta da se radi... ne mogu sve to da izbrisem jer je nekima cudno...

Generalizuje se ovde mnogo.
Englezi, španci...itd.
Barselona daje golove na sve načine, dominira u svim aspektima, verovatno je zato i smorčina za gledanje. Ja volim da gledam nadigravanje, a s njima ne može nijedan tim zbog strašnog veznog reda, koji se prekopirao na reprezentaciju. Utoliko je Čelsijev uspeh veći.

A ako i nema prenos na TV gledamo stream na netu
icon_wink.gif
Bas pricam sa drugom neki dan, npr. navijam ja za Zvezdu od nasih, ali to je kao sto si ti rekao, svetlosnu godinu ispod... onaj osecaj nervoze u stomaku koji sam imao pred npr. revans Celsi - Barsa ove godine, to mi se nikada nece desiti sa Zvezdom pa ne znam sta da bude... kad je Tores dao gol u nadoknadi za 2:2 krenule su mi suze od radosti. Znam da je tesko nekima za razumeti, ali kao sto Jeka kaze, Premijer Ligu i Celsi pratim od malih nogu, i sta da se radi... ne mogu sve to da izbrisem jer je nekima cudno.
Ja sam posle finala bukvalno plakala u punom kaficu.. :D Kad je roben promasio penal, ja sam toliko skocila da sam razbila casu.. :D Mene i dalje drzi euforija od finala.. :D To mi je bilo nesto potpuno neverovatno.. :)

Spanci i Barsa jednostavno igraju vanzemaljski fudbal i tacka, mozete samo da ih mrzite
Zaboravljas da Real trenutno igra jedno 3x bolji fudbal od barse, mnogo dinamicniji i mnogo manje dosadan... Videlo se kakvu su im lekciju odrzali pre neki dan...

Zna se kako se finansiraju, kreditima iz banaka... Abramovic bar trosi svoje pare, a Real i Barsa tudje...

Sto se tice Toresa, da je Primera toliko jaka on bi ostao tamo, ne bi otisao u PL...

Pa eto, videli smo juce tvoj i Toresov Celsi protiv Atletika. Mnogo mi ti znas o fudbalu kad jacinu lige odredjujes na osnovu para. Kao sto rekoh, PL svojim novcem nikad nece moci da kupi kvalitetnih igraca koliko Primera moze da ih proizvede

Bilbao sa 90% igraca iz svog pogona se poigrava sa Junajtedom, o Barsi da ne pricam tek...Takav sistem rada je za PL samo sanak pusti, oni bez ikakvog plana samo trose i dovode dobre igrace, takav nacin rada uspeva u PL, ali kad se izadje u Evropu prc onda

Barsa je od Celsija dobila 3 komada za 180 minuta i to sva tri nogom, dve kontre iz udzbenika i jedan lob o kakvom Mesi moze samo da sanja...

I sta sa tim ? Ja sam rekao po kakvom fudbalu su Englezi poznati, i rekao sam da polako menjaju nacin igre jer im 70% lige cine stranci, i sta sa tim, izmislio si toplu vodu ne razumem ?

Pa eto, videli smo juce tvoj i Toresov Celsi protiv Atletika. Mnogo mi ti znas o fudbalu kad jacinu lige odredjujes na osnovu para. Kao sto rekoh, PL svojim novcem nikad nece moci da kupi kvalitetnih igraca koliko Primera moze da ih proizvede

A primera proizvodi? Jel majke ti :)
Ne proizvode oni ništa, kupuju i prodaju kao i svi ostali klubovi na svetu.

Bilbao sa 90% igraca iz svog pogona se poigrava sa Junajtedom, o Barsi da ne pricam tek...Takav sistem rada je za PL samo sanak pusti, oni bez ikakvog plana samo trose i dovode dobre igrace, takav nacin rada uspeva u PL, ali kad se izadje u Evropu prc onda

Bilbao je imao svoj momenat, to je prošlo, kraj. Mančester je sa druge strane konstantan tim, koji je napravio jedan kiks.
I ne znam šta ti znači ovo kad izađu u evropu prc, od 2002. godine Barselona je osvojila 3x LŠ, Dok su Italijani u istom periodu imali 2 kluba osvajača (2x milan, 1 Inter) A Englezi čak 3 različita osvajača (Čelsi, MANU, Liverpool), što govori o kvalitetu lige takođe. A očigledno nisu ništa uspešniji od drugih kao liga.

Ali pogledaj kako je real igrao.. Nema zadrzavanja lopte do besvesti, nema smaranja po sredini terena, brate prosto - pas - pas - Kronaldo - gol! Jednostavno.. A ne pas-pas-pas-pas-pas-pas-pas... Da se covek smori...10min gledas dobacivanje..

Ja ti samo kažem, njima je odnos pobeda i poraza protiv Barse nezavidan, tj. u poslednjih par sezona.

Ja sam posle finala bukvalno plakala u punom kaficu.. :D Kad je roben promasio penal, ja sam toliko skocila da sam razbila casu.. :D Mene i dalje drzi euforija od finala.. :D To mi je bilo nesto potpuno neverovatno.. :)

Koliko je to vestacki veruj mi smejem se ovde ko lud. Kao razbijas case, drma te euforija, a pre 2003. nisi ni znala sta znaci Celsi. Vidim svi pricaju o novom klubu u koji neki cika ulaze velike pare pa ajde i ja da navijam za njih :D

Kad citam ovakve izjave izuzetno mi je drago sto navijam za one siromahe u crno-belom sto gube od konobara. Ja se radujem na stadionu JNA i nema potrebe da glumim kao neko ludilo i razbijam case po kaficima, kao

Bilbao je imao svoj momenat, to je prošlo, kraj. Mančester je sa druge strane konstantan tim, koji je napravio jedan kiks.
I ne znam šta ti znači ovo kad izađu u evropu prc, od 2002. godine Barselona je osvojila 3x LŠ, Dok su Italijani u istom periodu imali 2 kluba osvajača (2x milan, 1 Inter) A Englezi čak 3 različita osvajača (Čelsi, MANU, Liverpool), što govori o kvalitetu lige takođe. A očigledno nisu ništa uspešniji od drugih kao liga.

Samo ne spominji Liverpul 2005. nijedan klub nije slucajnije osvojio LS

Onakvo razmontiranje u prvom poluvremenu ne pamtim, a onda je Liverpul nekako na silu (ali bas na silu) uspeo da izjednaci. Uglavnom Milan je bio mnogo bolji tim ali u fudbalu ne pobedi uvek bolji

Back