Chelsea FC

pa eto Bertrand je zamijena za KOla,kako je krenulo...........

@Jeko, ja gotivim Mikela. On smiruje tempo utakmice , proslijedjuje loptu gdje treba i prekida napade...prtoiv Sitija je stvarno bio ocajan,ali u 3 utakmice ove je bio dobar. I u finalu sa Bajernom, nepogrijesiv ;)

Mislim da je on najslabija karika u veznom redu. Dosta usporava kontra-napade. No, stagod, RDM je trener, dosad je pokazao da zna znanje, necu da se mesam u njegov posao, samo kazem da je trebao da uzme Babovica pre nego sto je Saragosa dosla po njega :D

Salu na stranu, nadam se da ce krenuti vise Romeua da koristi. Ne bi valjalo da propadne takav igrac. Isto vazi i za Dzosa MekEhrana.

Mesi inace izjavio da je, citiram, "sreca vazan faktor u Ligi Sampiona, kao sto smo videli u slucaju Celsija prosle sezone" :D E stvarno, cist bezobrazluk, mozda mu je krivo zbog onog penala, ili mozda sto Celsiju nikad nije uspeo da da gol, u svakom slucaju nisam ga cuo da se 2009. bunio.

Mesi inace izjavio da je, citiram, "sreca vazan faktor u Ligi Sampiona, kao sto smo videli u slucaju Celsija prosle sezone" :D E stvarno, cist bezobrazluk, mozda mu je krivo zbog onog penala, ili mozda sto Celsiju nikad nije uspeo da da gol, u svakom slucaju nisam ga cuo da se 2009. bunio.
Ma moze samo da zeleni... Sreca ili ne, usati je nas.. Nije sreca dobiti barsu sa 10 igraca ( courtesy of our captain -.- ).. Njemu niko nije kriv sto je promasio penal.. Sve se vraca, sve se placa.. A njima za onakav lopovluk treba jedno 10god da se vraca..

Inace, i ja mislim da je Mikel najslabija karika.. Sta znam, mislim da nema taj neki kvalitet da napravi razliku... On nekada pas ne ume da ubode.. Ja sam se sablaznula protiv Sitija, ono nikada nisam videla, a svi se secamo pada forme pojedinih igraca... Zato Azar, ja nemam dovoljno pohvala za njega.. Ja jedva cekam da ga gledam..

unishtili ste Mikela :D
Jeidn oje protiv Sitija da se sjecam,skorije, igrao loshe.Od onog nezrelog igracha koji je sklon pregrubim startovima, svadjanjima sa sudijama i igrachima,samim tim i kartonima, dobili smo mirnu kariku u veznom redu. Ta njegova pozicija ej kej ej ...voter karier. On proslijedjuje loptu kreativnijim igrachima, ove godine, Azaru i Mati...takodjeR , pravi vezu izmedju odbrane i napada, dobro chuva igrache, visok je i jak, kod protivnickih kornera dobro dodje...Nije Makelele,nema tu gracioznost i brzinu u popravljanju necega sto su drugi zasrali,no on sve polako,ali je najblizi Makeleleu od sivh. Esijen je vishe vukao ekipu naprijed, ucestvovao u napadu i bio je prava mala mashinica u top formi (RIP),takav je recim oi Ramires samo sto je slabiji,a spretniji od Esijena. Mikel od njih,jeidno lichi na Makelelea, sa tim malim izmijenicama.Zna nekad da usere, ne negiram,zato sto je spor, ali njegov uticaj je po meni nemjerljiv.

Jednostanvo, smatram da bi se raspali bez njega kao Real Madrid bez Makelelea 2003 je li blio...fino je uvidio Zidan da bez Make ne mogu vise stvari da funkcionishu.
Tako i i bez Makelela sm olutali kao muva bez glave,sa Skolarijem i sve.A onda je doshao Mikel...

Nije flashy,ali je vlro,vrlo koristan.

Romeu smara, losija kopija Busketska i tih smaracha. MekEhranu je po rijecima RMDa karijera "stagnirala", a odlican j bio ono sto smo ga vidjeli ima nevidjen dodir s loptom,e sad,sta ce t ubiti, bog sami zna.

Moguce Saro, ali da me ubijes, ja ne vidim taj njegov impact na ekipu.. Mozda ja gresim. Inace, Hulk definitivno nece kod nas, i ma koliko mislila da nam treba jos jedan napadac bolje sto ne dolazi, mnogo je sebican. Doduse, nezamislivo je da ostanemo samo na Toresu i Staridzu - Tores odlican, ali onako metiljav sta ako se povredi?

haha mozda ja grijesim....ma cula sam shulera iz bajera nekog da ocemo doves' meni je to sve bzvz, vidi se da staridz ima zelje i nesto znanja,nek ga pushte da se protrchi,tu je i Mozes da vidimo od cega je taj i banja....

Shuler :D Schürrle, nije los, krilo i napadac, ali sebican skoro ko Staridz. U svakom slucaju, otisao Staridz ne otisao mozda bi trebalo dovesti jos jednog napadaca, za klupu, ako se Tores (ne daj boze) povredi...

Sramota, jad i beda. Igra nedostojna 5,.divizije, da ne pominjem sampiona Evrope. Ne zna se ko je bio gori. Mikel, ja necu vise ni da trosim reci. Bane - stvarno treba neko da mu objasni da bek i krilo nisu jedno te isto. Isto i Esliju. Azar bi mogao manje da se valja, smorio je sa padanjem. Luiz, sto ga ne prodadosmo farsi, zasto, boze? Teri je uzasno falio, sam je kriv, ali taj covek je i dalje stub svega..

Sramota, jad i beda. Igra nedostojna 5,.divizije, da ne pominjem sampiona Evrope. Ne zna se ko je bio gori. Mikel, ja necu vise ni da trosim reci. Bane - stvarno treba neko da mu objasni da bek i krilo nisu jedno te isto. Isto i Esliju. Azar bi mogao manje da se valja, smorio je sa padanjem. Luiz, sto ga ne prodadosmo farsi, zasto, boze? Teri je uzasno falio, sam je kriv, ali taj covek je i dalje stub svega..

Objasni mu ti, ocigledno se bolje razumes u fudbal od Di Matea :hahaha:

Celsi je mali klub i to ce zauvek biti, otici ce Roman jednog dana a onda i sva "slava" Celsija

Toliko para a Atletiko dovede samo jednog igraca koji sve to unisti :D

Objasni mu ti, ocigledno se bolje razumes u fudbal od Di Matea :hahaha:

Celsi je mali klub i to ce zauvek biti, otici ce Roman jednog dana a onda i sva "slava" Celsija

Toliko para a Atletiko dovede samo jednog igraca koji sve to unisti :D
Bice na kraju da je to istina.. Sto se tice "malog" kluba, haters gonna hate, bar nismo izgubili od postara, mesara i tako tih "profesionalnih" fudbalera...

Bice na kraju da je to istina.. Sto se tice "malog" kluba, haters gonna hate, bar nismo izgubili od postara, mesara i tako tih "profesionalnih" fudbalera...

Pa istina, nemaju svi srecu da biraju dal ce da daju 50 miliona na ovog ili onog igraca

Nisam ja hejter ja samo pricam istinu, ono sto je Partizan uradio 1966. to je Celsi uradio tek 2008. - igrao finale lige sampiona

Mali klub, premali, mozete zajedno sa Sitijem da se utrkujete ko ima vise para a manju tradiciju

Kad sam vec ovde da se dotaknem malo i Premijer lige, surova realnost je sledeca - Primera je ubedljivo najjace fudbalsko nacionalno takmicenje pa tek onda PL. Ono sto su Bilbao i Atletiko uradili Mancesteru i Celsiju je blago receno ponizavanje :D

O Realu i Barsi da ne pricam, to je druga galaksija za PL bez obzira na slcajan poraz Barse od Celsija

Ne moze PL da kupi novcem dovoljno dobrih igraca koliko Primera moze da ih proizvede

Kad sam vec ovde da se dotaknem malo i Premijer lige, surova realnost je sledeca - Primera je ubedljivo najjace fudbalsko nacionalno takmicenje pa tek onda PL. Ono sto su Bilbao i Atletiko uradili Mancesteru i Celsiju je blago receno ponizavanje :D

O Realu i Barsi da ne pricam, to je druga galaksija za PL bez obzira na slcajan poraz Barse od Celsija

Ne moze PL da kupi novcem dovoljno dobrih igraca koliko Primera moze da ih proizvede

Lupetas kao i obicno. Real trosi vise nego Siti i Celsi zajedno, a ni Barsa ne zaostaje... da nije Atletiko slucajno "proizveo" Falkaa... daj molim te.

Problem Čelsija je što je navikao da igra bunker protiv velikih ekipa, a ne zna sa ovim ''manjima'' da igra...da je bio bunker, bilo bi bolje.:mrgreen:

A čudno mi to da Englezi igraju bunker, da čuvaju rezultat i to, nekako mi to ide uz Italijane, al' to im donese LŠ.:lol:

Problem Čelsija je što je navikao da igra bunker protiv velikih ekipa, a ne zna sa ovim ''manjima'' da igra...da je bio bunker, bilo bi bolje.:mrgreen:

A čudno mi to da Englezi igraju bunker, da čuvaju rezultat i to, nekako mi to ide uz Italijane, al' to im donese LŠ.:lol:

Dosta slicna utakmica kao ona prva protiv Napolija, unistili nas iz kontre. U drugoj, kad su oni trebali da jure rezultat, nisu puno pokazali.

Ali u svakom slucaju, ima Di Mateo jos dosta da uci i radi. Sve je to neiskustvo...

Pa istina, nemaju svi srecu da biraju dal ce da daju 50 miliona na ovog ili onog igraca

Nisam ja hejter ja samo pricam istinu, ono sto je Partizan uradio 1966. to je Celsi uradio tek 2008. - igrao finale lige sampiona

Mali klub, premali, mozete zajedno sa Sitijem da se utrkujete ko ima vise para a manju tradiciju
kad smo vec kod tradicije: Celzi je osnovan 1905.godine, Partizan 1945, tako da mislim da je 40.godina malo mnogo da se neko nazove klubom bez tradicije... A sto se para tice, mislim da je normalno i logicno da su potrebne pare da bi se neko doveo. Da nasi klubovi imaju nekog kao Abramovic ili kao onaj Seik sto drzi Siti, zar bi bilo lose da dovedu odlicne igrace i redovno igraju finala evropskih takmicenja? Ne znam zasto je greh imati bogatog vlasnika. Kamo srece kad bi nase klubove uzeo tako neko i doveo neke besne igrace, a ne ovako sto sve zivo pokradose.. Doduse, moram da priznam - svaka cast Zvezdi na prikazanom protiv Bordoa. Tako se igra fudbal..

Drugo, svi klubovi u engleskoj zajedno ne trose kao real i farsa. Tamo jedino barsa sto forsira svoju skolu, nemoj da mi kazes da je Ronalda ili Benzemu ili Ozila proizveo real...Trece, PL i nacin na koji se igra fudbal u PL jeste druga galaksija za spance i njihovo smaranje sa pasovima svojstveno barsi. U zivotu nisam gledala nista dosadnije. Real je nesto drugo, nema to da davi loptu 45min sa noge na nogu, mahom zato sto Zoze ne voli taj stil igre..

Nije lepo što vređaš Šamrok.
Cuti, molim te, i Trumzo jedva prodjose..

Ali u svakom slucaju, ima Di Mateo jos dosta da uci i radi. Sve je to neiskustvo...
Upravo. Ne znam sta mu je sa bekovima, pa nisu napadaci pobogu. Oni vise u napadu nego u odbrani. I btw, nikad gora partija Luiza..

Ocajno, na granici sramote. Ne mogu da verujem da niste doveli nekog napdaca.]
Ni ja. :( Nadam se da ce u januaru neko da dodje...

Back