HYPE
Domaćin
- Poruka
- 4.617
Jel se zna,dali je se Bane ozbiljnije povredio ?
3-4 nedelje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel se zna,dali je se Bane ozbiljnije povredio ?
Ja nisam za to. Njega planiraju na pozajmicu, a nama treba neko ko ce predstavljati buducnost, neki mladi igrac. Postoje tu neka dobra resenja, ali ja medju njima ne vidim Krasica.Treba se okaniti Krasića...
Po meni, najvaznije je da sada odu Anelka(transfer je dogovoren), Malouda, Kalou, Mikel jer od njih nikakve koristi nemamo. Zatim, pod hitno moraju da se dovedu novi igraci, konkretno stoper( vjerovatno dolazi Cahill) i krilo. Treba nam jos jedan igrac tipa Mate. Takodje treba forsirati Romeu-a, a pogotovo Josha McEachran-a, jer sada je pravo vrijeme da pocne da igra, a ako Boas nema namjeru da ga stavlja u tim, onda nek ode na pozajmicu. Trenutno nam se igra svodi na dva igraca- Sturridge-a i Matu. Mislim da prije svega formacija treba da se promijeni, mozda npr u 4-2-3-1. To bi moglo izgledati ovako:
-----------------Cech----------------
-Ivanovic--Luiz--Terry--Cole---
--------Lampard--Meireles------
-Sturridge---Mata--Novo krilo-
----------------Torres----------------
E sada, tu ima dosta prostora za manevar. Na pozicijama 2 zadnja veza mogu rotirati i Ramires,Josh i Romeu. Na poziciji poluspica moze igrati Lampard, a Mata bi se preselio na lijevoj strani.
Postoji tu dosta mogucnosti, ali- potrebne su promjene![]()
Ja bih ovako postavio taktiku:
Čeh
Bosingva-Ivanovic-Teri-Kol
Meireles-Ramires-Lampard
Mata
Tores-Drogba
Ne moze to tako, prije svega ramires nije igrac za zadnjeg veznog, jer mu je kontrola lopte ravna nuli, a Drogba ide na africki kup nacija, tako da umjesto njega moze, a i mora Sturridge.Ja bih ovako postavio taktiku:
Čeh
Bosingva-Ivanovic-Teri-Kol
Meireles-Ramires-Lampard
Mata
Tores-Drogba
Ovaj Tores je u totalnom raspadu,ja ne mogu da ga prepoznam..Od gol masine,sada lici na Pantelu u reprezentaciji..
Toliko ocajan nije.Ovaj Tores je u totalnom raspadu,ja ne mogu da ga prepoznam..Od gol masine,sada lici na Pantelu u reprezentaciji..
Ja sam zadovoljan kako je on odigrao poslednji mec. Kao sto si rekao stvorio je dvije dobre sanse Mati i Lampardu, i na kraju poslao loptu u prostor Colu i onda je ovaj asistirao.Da se ne lazemo, potpuno objektivno, juce je odigrao fino. U prvih 15 minuta sredio 1 na 1 i Mati i Lampardu. Kod drugog gola pronasao Eslija.
Svaka mu cast na asistencijama,ali on kao da je zaboravio kako se postize gol..Ja sam zadovoljan kako je on odigrao poslednji mec. Kao sto si rekao stvorio je dvije dobre sanse Mati i Lampardu, i na kraju poslao loptu u prostor Colu i onda je ovaj asistirao.
Slao je dosta lopti u prostor, trudio se, ubacivao, ucestvovao u akcijama, sve u svemu, bio je koristan. Ja mislim da ce biti golova, igrace on sada vise utakmica s obzirom da Drogba ide na kup nacija. Bice to dobro.
Gledao sam LivpoolTV na poslu pre neki dan i tu ide neka montaža toresovih golova...hebote taj čovek je imao strašan osećaj za pozicioniranje, kretanje mu je bilo 90% gola.