Chelsea FC

:hahaha1:

0000kzyh
 
dobra ti je lokacija ...bivsi,itekako bivsi...
al ga volim :heart:

odlican potez Meirelesha,a staridz ga je dao ga je smekerski... .bice to igracina :)
i terijev finish je bio dobar. ima rijetko dobar finish za odbrambenog igraca, prije 2 godine je istom tom sanderlendu dao gol ala Di Mateo i dobili smo 1:0 :)

kip d blu fleg flaj haj!
 
Poslednja izmena:
Daniel Staridž lalalalala Daniel Staridž lalalalala :super: :super: :super:

Danas smo viđeli sjajna osvježenja u timu!:)

Zaboravih da pohvalim izuzetnog Ramireša za svaku utakmicu od početka sezone...srce naše malo:D...:heart:

Danas se fantastični dvojac upisao u strijelce...učinjeli su da utakmica izgleda tako lagano! Bravo za Džona i Daniela! :klap:

Staridž - naša i moja velika uzdanica i naravno njegov intervju...:) Ko nije vidio gol, neka se potrudi da ga nađe! Staridž - maestro!:)

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/14868264.stm

P.S.
I naravno tu je i trenerova izjava nakon utakmice... Za sad je odličan...ali najdraže mi je što vidim da mu je stalo!:)

http://www.chelseatickets.org/avb-we-played-like-we-train/
 
Poslednja izmena:
Utakmica je bila dobra... Viđeli smo sijaset šansi na obje strane... Prevagu je napravio gol Mančestera iz ofsajda... Da bi potvrdili pobjedu dat im je i penal...
To su bila dva ravnopravna protivnika...samo što je jedan bio gost, inače bi bio dominantan...

Nije u redu da se utakmice između ovakvih protivnika rješavaju očiglednim i namjernim(jer se stalno ponavljaju) greškama...

Na vrijeme smo slomljeni... Znamo kako se izlazi iz ovakvih situacija...

Čelzi osvaja titulu...
 
Evo sad sam pogledao "highlights" meca (nazalost nisam bio u prilici da odgledam mec :( ) i mislim da je, pored tog senzacionalnog promasaja, Tores vrlo dobro odigrao. Steta sto je takvu sansu promasio, opet je razorio svoje samopouzdanje, nadam se da nece mnogo uticati na njega, iako je na onakav nacin napustio Liverpul i dalje je jedan od mojih omiljenih napadaca.
 
iako je na onakav nacin napustio Liverpul i dalje je jedan od mojih omiljenih napadaca.

Posteno, nisi kao velika vecina navijaca Liverpula (neke cak i licno poznajem), koji su osuli paljbu po Toresu i Meirelesu cim su otisli, automatski zaboravljajuci koliko su obojica ucinila za klub. Pa mene bi samo iz postovanja prema onolikim golovima bila sramota da pricam o Toresu ono sto pricaju navijaci Liverpula.

Da ne govorim za Meirelesa, koji je prakticno Keniju izvukao proslu sezonu... a ovaj mu vraca tako sto ga drzi na klupi da bi njegovi zemljaci igrali, iako je ovaj bolji... pa ko ne bi otisao?

Imao je Tores i onu odličnu priliku kada se prošetao kroz odbranu, a onda je poslao preko prečke.

Prvo je De Gea odbranio, pa onda iz odbitka je sutnuo preko... ako mislimo na isti napad.

Tores po meni igrac utakmice. Prvo sansa koju je stvorio za Ramiresa (ista situacija kao protiv Leverkuzena, cim on dobije loptu svi se fokusiraju na njega i onda samo pas u sredinu), onda majstorski gol, pa to kad je promesao odbranu i De Gea odbranio, pa onda kako je De Geu poslao po burek, ali onda promasio, steta...
 
Poslednja izmena od moderatora:

Back
Top