Slave Lord
Poznat
- Poruka
- 8.978
Vidis sta je drzava..2 godine,ni ne pitaju...Jedan od nasih navijaca je dobio zestoku kaznu(22 mjeseca)...
http://justchelsea.com/chelsea-headhunter-jailed-for-22-months-video/3148
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidis sta je drzava..2 godine,ni ne pitaju...Jedan od nasih navijaca je dobio zestoku kaznu(22 mjeseca)...
http://justchelsea.com/chelsea-headhunter-jailed-for-22-months-video/3148
Murinjo,kralj nevidjeni..Andre iz starih vremena!

Najbolji kapiten na svijetu!

Mogao je biti maksimalno pozrtvovan i bez ovog majagerija. Umalo ne ubi coveka, to pravi kapiteni nikada ne rade. Fer plej iznad svega.
A i po ovim kasnijim reakcijama se vidi da nije kvaran... Osim toga, to je bila prijateljska... Sve navodi na to da nije namjerno...vec u zaru borbeSamo cekam da vidim Jamal Blackmana,na golu seniorskog tima

Požrtvovano bi bilo da je Teri bio sa druge strane krampona, ovo nema veze sa požrtvovanošću ... Ovo ne treba da se radi ni u finalu SP-a, a kamoli u prijateljskoj ...Mogao je biti maksimalno pozrtvovan i bez ovog majagerija. Umalo ne ubi coveka, to pravi kapiteni nikada ne rade. Fer plej iznad svega.
Požrtvovano bi bilo da je Teri bio sa druge strane krampona, ovo nema veze sa požrtvovanošću ... Ovo ne treba da se radi ni u finalu SP-a, a kamoli u prijateljskoj ...
Bio sam do prošle godine, ali sam uvek pazio da ne radim divljačke startove ... Teri jeste požrtvovan igrač, nema straha kad ide u duel i par puta je dobro najjebo, ali ovo nema veze sa požrtvovanošću, a još manje ga čini najboljim kapitenom na svetu ...Zato ti druze nijesi fudbaler, a jos manje Teri...da budemo iskreni![]()

Tu je vec od ranije i Romeu... Za sada smo dobili dva dobra mlada igraca...
Ocekuje se jos jedno pojacanje(u najgorem slucaju kao zamjena Zirkovu koji je presao u Anzi)... U ovom videu cete viđeti i nasu legendu Makelelea
Osvojili smo trofej u Aziji!
Vec sjutra smo na gostovanju Stouku...uvijek nezgodna utakmica(budi i lijepa sjecanja)...

Drago mi je da podśeća na sebe starog...
Pogotovo kod gola za preokret je pokazao klasu(ali i više puta prije toga)...

@Tema
Čelzi - VBA 2-1(0-1)
Danas smo odradili odličan preokret... Nije bilo uopšte lako i nije mi milo što smo mi dodatno od starta zakomplikovali...
Bodovi su upisani... I bitno je da napredujemo na tabeli...
Bosingva je bio fantastičan...Drago mi je da podśeća na sebe starog...
Pogotovo kod gola za preokret je pokazao klasu(ali i više puta prije toga)...
![]()
Bitno je da odigramo dobro i iduću utakmicu i ostvarimo još jednu pobjedu!
Kalu me mnogo nervirao u ove prve dvije utakmice...a i nije u redu što je Drogba śedio na klupi veliki dio obje utakmice jer se vidi da napad funkcioniše bolje kada je i on u igri... Mada drago mi je da se trener trudi da nas dodatno uigra i stvori i nove opcije iako je pod velikim pritiskom prije svega zato što je mlad(stalno ponavljaju kako je mlad i neiskusan...kao da nije osvojao trofeje nikad), a i zato što se zahtijevaju rezultati...
Po ovome što se priča možemo da očekujemo Matu iz Valensije uskoro... Piazon bi trebalo da potpiše dugogodisnji ugovor...on ima već predugovor sa Čelzijem(pisao sam o tome ranije)...tako da ćemo na duže staze dobiti još jednog mladog i veoma kvalitetnog fudbalera...
Idemo lagano naprijed! Polako se zahuktavamo!![]()