Chelsea FC

Perspektivan trener, kao i Murinjo kad je dolazio. Ali Murinjo je tada imao Ceha, Terija, Lamparda i Drogbu koji su bili u naletu, dosta mladji i svaki pojedinacno medju 2,3 najbolja igraca sveta na svojim pozicijama. Danas su oni i dalje glavni igraci ali dalako od top forme, omatorili itd. Bez pravih pojacanja Boas ne moze toliko toga da uradi, dzaba mu sve ideje ako nema ko to da realizuje, Pojacanja su vam neophodna.

Stigao je Lukaku!:ok: Tu je vec od ranije i Romeu... Za sada smo dobili dva dobra mlada igraca...:super: Ocekuje se jos jedno pojacanje(u najgorem slucaju kao zamjena Zirkovu koji je presao u Anzi)... U ovom videu cete viđeti i nasu legendu Makelelea:)

P.S. U pripremnom periodu nijesmo sebi dozvolili ni remi...:klap: Osvojili smo trofej u Aziji!:) :super:
Sada nas ocekuje ozbiljniji dio posla!:) Vec sjutra smo na gostovanju Stouku...uvijek nezgodna utakmica(budi i lijepa sjecanja)...:)
Staridz je pokazao mnogo u pripremnom periodu(Teri ga je posteno ishvalio)...nazalost, mora da odradi suspenziju i zato ga nece biti na terenu...ali od njega svakako ocekujemo velike stvari!:super:

Svima koji navijaju za Celzi zelim da uzivaju u ovoj sezoni...bice u njoj mnogo radosti!:) :super:

Poslednja izmena od moderatora:
Mozda se pitate ko je lepotica na klupi Celzija koju smo videli za vreme meca sa Stoukom, u pitanju je Eva Carneiro, timski lekar :D

article-2026367-0D6DC50E00000578-413_468x357.jpg

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2026367/Eva-Carneiro-joins-Chelsea-bench.html

@HYPE
Zgodna je, nema što tu da se zbori:)

@Rudjer
Ne bi nam loše došao kao kreativac...ali najvjerovatnije i neće doći(pošto zatežu iz Totenhema)...;)

@Tema

Čelzi - VBA 2-1(0-1)

Danas smo odradili odličan preokret... Nije bilo uopšte lako i nije mi milo što smo mi dodatno od starta zakomplikovali...
Bodovi su upisani... I bitno je da napredujemo na tabeli...
Bosingva je bio fantastičan...:super: Drago mi je da podśeća na sebe starog...:) Pogotovo kod gola za preokret je pokazao klasu(ali i više puta prije toga)... :ok:
Bitno je da odigramo dobro i iduću utakmicu i ostvarimo još jednu pobjedu!
Kalu me mnogo nervirao u ove prve dvije utakmice...a i nije u redu što je Drogba śedio na klupi veliki dio obje utakmice jer se vidi da napad funkcioniše bolje kada je i on u igri... Mada drago mi je da se trener trudi da nas dodatno uigra i stvori i nove opcije iako je pod velikim pritiskom prije svega zato što je mlad(stalno ponavljaju kako je mlad i neiskusan...kao da nije osvojao trofeje nikad), a i zato što se zahtijevaju rezultati...
Po ovome što se priča možemo da očekujemo Matu iz Valensije uskoro... Piazon bi trebalo da potpiše dugogodisnji ugovor...on ima već predugovor sa Čelzijem(pisao sam o tome ranije)...tako da ćemo na duže staze dobiti još jednog mladog i veoma kvalitetnog fudbalera...:super:

Idemo lagano naprijed! Polako se zahuktavamo! :super:

@Tema

Čelzi - VBA 2-1(0-1)

Danas smo odradili odličan preokret... Nije bilo uopšte lako i nije mi milo što smo mi dodatno od starta zakomplikovali...
Bodovi su upisani... I bitno je da napredujemo na tabeli...
Bosingva je bio fantastičan...:super: Drago mi je da podśeća na sebe starog...:) Pogotovo kod gola za preokret je pokazao klasu(ali i više puta prije toga)... :ok:
Bitno je da odigramo dobro i iduću utakmicu i ostvarimo još jednu pobjedu!
Kalu me mnogo nervirao u ove prve dvije utakmice...a i nije u redu što je Drogba śedio na klupi veliki dio obje utakmice jer se vidi da napad funkcioniše bolje kada je i on u igri... Mada drago mi je da se trener trudi da nas dodatno uigra i stvori i nove opcije iako je pod velikim pritiskom prije svega zato što je mlad(stalno ponavljaju kako je mlad i neiskusan...kao da nije osvojao trofeje nikad), a i zato što se zahtijevaju rezultati...
Po ovome što se priča možemo da očekujemo Matu iz Valensije uskoro... Piazon bi trebalo da potpiše dugogodisnji ugovor...on ima već predugovor sa Čelzijem(pisao sam o tome ranije)...tako da ćemo na duže staze dobiti još jednog mladog i veoma kvalitetnog fudbalera...:super:

Idemo lagano naprijed! Polako se zahuktavamo! :super:

Sine eto ti ga tvoj Alex... sto bi ljudi rekli, kad ti se toliko svidja, vodi ga kuci :D Jos jednom je meni dokazao da je rupetina najveca... ma rupcaga. Davno sam rekao da ga treba oterati. Cujem da ga Juventus hoce... vodite ga i ne vracajte ga. Cim je Bane usao odmah je sve doslo na svoje mesto. Jos je stigao da uputi bekamovski pas za Drogbu, preko pola terena, koji zaobilazi odbrambenog i stize do napadaca, nazalost Drogba je promasio ceo fudbal. Iskreno se bojim da ce zbog nacionalnosti Villas Boas forsirati Alexa, Luiza i Bosingwu ispred Baneta...

Back