Chelsea FC

Zavisi koji PES. U ovom poslednjem izgleda da ga i nema, mada nisam otvorio sve igrače. Uzgred, PES 2010 je kriminalno loš. Da ne govorim sad o sudijskim greškama i lošem AI-u, nego još nema ni jedne prave velike legende fudbala, osim Maradone, a i njemu dadoše 98 za Technique i Dribble Accuracy. :eek:

Kad su u pitanju prošli PES-ovi, pre svega šestica, a kad je u pitanju Master Liga, ja se sećam jednog strašnog napada mog Juventusa sa Brajanom Laudrupom na desnoj strani, i jednim Šveđaninom, ne mogu mu se setiti imena - mislim da nije niko poznat - na levoj, uz Nemca Švarca u sredini. :D Od legendi, najbolji je Gulit, naravno, mada i Di Stefano objašnjava. Doduše, ni Šuster nije za bacanje, svakako. Nemci imaju isto lud napad sa Litbarskim i Rumenigeom na krilima, i Milerom u sredini. Još kad su tu Šuster, Mateus, i Bekenbauer... :D

Inače, preporučujem svima da skinu neki dobar mod za PES. Ima ih brdo na netu.

Inače, najbolji afrički fudbaleri ikad, pored Etoa, Okoče, i Vee, su Abedi Pele i Mohamed Timumi. Eventualno i Rože Mila i Salif Keita. A ko bi zaboravio i legende Rigoberta Songa, Lukasa Radebea, Mustafu Hađija, i Nvankva Kanua? :D
Ja sam obožavao Hađija i Jekinija, a i Amokači mi je bio sjajan ... Bilo je tu još sjajnih igrača poput Finidija i M'Bome ...

Velika šteta za Kanua što je imao srčanih mana, mogao je daleko bolju karijeru napraviti, mada

E da, još nešto, kad su u pitanju Afrikanci, a i video igre, jedan čovek je božanstvo:

n76884542755_3813.jpg

:worth: :worth: :worth:

Legenda nad legendama. :worth:

Mene je znatno vise impresionirao Kamerun svojevremeno... Iako sam uvijek simpatisao Afrikance jer im cesto ne daju sanse(vjerovatno je to bilo i sa pravom, jer nijesu razvijeni...a fudbal je najcesce dobar u razvijenim drzavama)...

Sada vjerujem da Obala Slonovace moze da uradi veliku stvar ili Gana jos prije...

@Walken
Izuzetno se slazemo oko Turea... Stvarno je legenda!:ok:

Teri udario radnika automobilom

Džon Teri je posle meča sa Interom svojim automobilom udario radnika obezbeđenja Čelsija, zbog čega je u sredu bio na ispitivanju u policiji.

Incident se dogodio u utorak oko 23h na parkingu ispred stadiona Stamford Bridž. Čelsi je saopštio da je Terijev automobil bio okružen fotografima i navijačima, i da je prilikom njegovog odlaska sa stadiona oboren tridesetpetogodišnji radnik kluba, kojeg je Teri udario u predelu kolena. Fudbaler je potom nastavio da vozi, ne proverivši da li je čovek ozbiljnije povređen.
Policija je navela da je tridesetpetogodišnjem čoveku polomljena noga, a da Teri, uprkos tome, nije zaustavio automobil. Čelnici kluba su stali u odbranu fudbalera i naveli su da Englez nije bio svestan toga da je nekoga povredio jer nije primetio da je udario radnika. Engleski mediji takođe navode da je Teri bio podvrgnut i testu na alkohol.

Govedo.
Definitivno ne zaslužuje kapitensku traku nacionalne selekcije.

Je li se ovo boldovano desilo odmah posle utakmice?
I? Koliko je bilo promila? Ispod 2 neću ni da uzimam kao mogućnost :mrgreen:

Nisi ti mene dobro razumeo.Rekao sam koja je razlika izmedju vlasnika Barselone,Milana i Reala sa jedne strane i vlasnika Celzija sa druge strane?Svi oni dovode dobre igrace i trose puno novca na to...Moje pitanje je zasto bi to bilo privilegija ovih prvih klubova?Zasto ljudi mrze Celzi zbog toga sto puno izdvajaju za igrace,a ne mrze recimo Barselonu ili Milan koji su isto uvek dovodili zvucna pojacanja i trosili puno para?

Ako se ne varam, jedna Barselona ima profit u toku sezone, dakle klub kao klub, dok je Čelzi, opet, ako se ne varam, imao deficit, koji je Abramovič regulisao...

@peti ligament
Kako si ti pametan? A sta je sa Mancesterom?
Mora da ima profit tim koji osvoji sve...iako nije zasluzio... Jer su patuljci zasticeni zakonom...
Deficit ima skoro svaki veci klub...

@Tema
Hajka na Terija moze slobodno da traje...ali mi osvajamo titulu a Djavolcicima je dosta ove godine Karling kup...ljubi ih majka:)

@peti ligament
Kako si ti pametan? A sta je sa Mancesterom?
Mora da ima profit tim koji osvoji sve...iako nije zasluzio... Jer su patuljci zasticeni zakonom...
Deficit ima skoro svaki veci klub...

@Tema
Hajka na Terija moze slobodno da traje...ali mi osvajamo titulu a Djavolcicima je dosta ove godine Karling kup...ljubi ih majka:)

Osim što si se opet nalupetao o CIA, BIA, Vatikan zavjeri, da odgovorim...

Mančester nema gazdu koji će da finansira transfere i pokriva deficit, već ima neke bolide koji će klub uvesti u još veće dugove.
A Čelzi bez Abramoviča ne postoji, bar ne kao klub kakvim ga neki ljudi doživljavaju tj velikim.

Osim što si se opet nalupetao o CIA, BIA, Vatikan zavjeri, da odgovorim...

Mančester nema gazdu koji će da finansira transfere i pokriva deficit, već ima neke bolide koji će klub uvesti u još veće dugove.
A Čelzi bez Abramoviča ne postoji, bar ne kao klub kakvim ga neki ljudi doživljavaju tj velikim.

Ne znam na osnovu cega Glejzerovi nijesu dobri kao gazde... Samo nijesu privrzeni klubu kao Abramovic...

Nista ja ne lupetam...i ne koristi takav rjecnik kad pricas sa mnom...

Sto se ti brines da li mi postojimo? Mozda zato sto ste u zaostatku za nama...?

Normalno da zavjera postoji...to je ocigledno... To samo lud ne vidi kroz sve ove godine... Unosenje nemira u nasu ekipu je postala opsesija tih ``koji ne postoje``...

Uz svo postovanje...sta znas ti o Celzijevoj istoriji? I o Celzijevom omladinskom pogonu?

Koji ljudi mrze? Ljudi ne mrze...samo neljudi...

Znam jedno.
A to je da su jedino Staridž i Teri Čelzijeva škola.
Ostatak čine legionari.
Čelzi su još kada je Viali bio trener zvali "legija stranaca".
Sigurno ne zbog toga što ih krasi jak omladinski pogon.

Ja nemam ništa protiv, ali neki ljudi imaju.
O tome smo pričali ja i diskutant.

PS Još ranije sam te zamolio da prekineš sa malicioznim implementacijama.

Znam jedno.
A to je da su jedino Staridž i Teri Čelzijeva škola.
Ostatak čine legionari.
Čelzi su još kada je Viali bio trener zvali "legija stranaca".
Sigurno ne zbog toga što ih krasi jak omladinski pogon.

Ja nemam ništa protiv, ali neki ljudi imaju.
O tome smo pričali ja i diskutant.

PS Još ranije sam te zamolio da prekineš sa malicioznim implementacijama.

Moja poruka je bila daleko od malicioznosti... Jer sam zapoceo sa postovanjem;)

Svi smo mi neciji legionari...
Istina je da je bio poznat kao legija stranaca u jednom periodu ali je isto tako istina da je osovina najcesce bila engleska u znatno duzem periodu(skoro cijeloj istoriji)...

Moja poruka je bila daleko od malicioznosti... Jer sam zapoceo sa postovanjem;)

Svi smo mi neciji legionari...
Istina je da je bio poznat kao legija stranaca u jednom periodu ali je isto tako istina da je osovina najcesce bila engleska u znatno duzem periodu(skoro cijeloj istoriji)...

Kako da ne.
Poštovanje si iskazao tako što mi implementiraš nekakvu mržnju prema Čelziju ili šta već.

Nisam pričao o "letopisu davnih vremena" već o periodu od Abramoviča na dalje.
Koliko je već Abramovič u klubu 6-7 godina, tako nešto?
Koliko ste igrača iz sopstvenog pogona izbacili za to vreme? Ili od Gulitovog - Vijalievog doba do danas ?

Poslednja izmena:
@_Krang_
Izbacili smo onoliko koliko je bilo moguce u ovom trenutku...
Hacinson, Bruma, Borini, Staridz...

Sasvim dovoljno...

Ti si zapoceo post sa ``ljudi mrze Celzi zbog``... A ja ti lijepo kazem da to nijesu ljudi...tu ne ciljam na tebe...jedino ako ti mrzis Celzi, onda mislim...

@_Krang_
Izbacili smo onoliko koliko je bilo moguce u ovom trenutku...
Hacinson, Bruma, Borini, Staridz...

Sasvim dovoljno...

Ti si zapoceo post sa ``ljudi mrze Celzi zbog``... A ja ti lijepo kazem da to nijesu ljudi...tu ne ciljam na tebe...jedino ako ti mrzis Celzi, onda mislim...

Zasto ljudi mrze Celzi zbog toga sto puno izdvajaju za igrace

Moguće je bilo da izbacite sijaset dobrih igrača jer je Ambramovič dao pare, pa je nešto od toga moglo otići i u omladinski pogon.
Izbacili ste samo Staridža, pošto su ostala trojica zajedno odigrali oko 10 utakmica za Čelsi.

Ne samo da ste mogli, već ste i morali mnogo više za ovih 7 godina.

@_Krang_
Ja sam pricao samo o zadnjoj sezoni...i jos ih nijesam sve pobrojao...

Veci dio novca je ulozen u podmladak...ali je veliki dio novca ulozen u prvi tim... Je li ocekujes da npr. sjedi Lampard na klupi a da igra Matic ili da sjedi Teri a da igra Rajkovic?
Polako...ima vremena...

Ocigledno nijesi skroz upoznat kako se trose sredstva u Celziju... Ali vjerovatno jesi za Mancester...pa mi zato nabroj igrace Mancestera koji su izbaceni u prvi plan ove sezone...i pobroj njihove utakmice...?!

Celzi ima 20 dobrih igraca...nije lako mladima da izadju u prvi plan...

Ne znam na osnovu cega Glejzerovi nijesu dobri kao gazde... Samo nijesu privrzeni klubu kao Abramovic...

Nista ja ne lupetam...i ne koristi takav rjecnik kad pricas sa mnom...

Sto se ti brines da li mi postojimo? Mozda zato sto ste u zaostatku za nama...?

Normalno da zavjera postoji...to je ocigledno... To samo lud ne vidi kroz sve ove godine... Unosenje nemira u nasu ekipu je postala opsesija tih ``koji ne postoje``...

Kada god počneš da pričaš o malim zelenim koji napadaju Čelzijeve igrače zajedno sa Fredi Krugerom u noći pred derbi sa Mančesterom i ostale CIA BIA Vatikan gluposti...yebi ga, tada lupetaš i ja drugu riječ za to nemam.
O kakvom zaostatku ti pričaš? Pogledaj tabelu, imamo 2 boda više.

@peti ligament
I to sto imate 2 boda vise...je CIA BIA... A to traje do vikenda...

@Chelsea FC
Cestitam svim forumasima koji vole Celzi sto smo presli kotu od 10 hiljada postova;)

Poslednja izmena:
Zavisi koji PES. U ovom poslednjem izgleda da ga i nema, mada nisam otvorio sve igrače. Uzgred, PES 2010 je kriminalno loš. Da ne govorim sad o sudijskim greškama i lošem AI-u, nego još nema ni jedne prave velike legende fudbala, osim Maradone, a i njemu dadoše 98 za Technique i Dribble Accuracy. :eek:

Kad su u pitanju prošli PES-ovi, pre svega šestica, a kad je u pitanju Master Liga, ja se sećam jednog strašnog napada mog Juventusa sa Brajanom Laudrupom na desnoj strani, i jednim Šveđaninom, ne mogu mu se setiti imena - mislim da nije niko poznat - na levoj, uz Nemca Švarca u sredini. :D Od legendi, najbolji je Gulit, naravno, mada i Di Stefano objašnjava. Doduše, ni Šuster nije za bacanje, svakako. Nemci imaju isto lud napad sa Litbarskim i Rumenigeom na krilima, i Milerom u sredini. Još kad su tu Šuster, Mateus, i Bekenbauer... :D

Inače, preporučujem svima da skinu neki dobar mod za PES. Ima ih brdo na netu.

poslednji sam igrao 08 (tamo koliko sam video uopste nema legendi) i vratio sam se na 06
uglavnom se moje igranje pes-a svodi na pravljenje tima od legendi Euzebio, Pele, Bonijek, Distefano dok Suster i Brolin (da nije on taj Svedjanin?) ne porastu (uz njih mi Gulit nije potreban), Ziko, Krojf, Brajtner, Everaldo, Zamer, Pasarela, Smajhel, Neskins, Rajkard... (sa Maradonom i Mesijem na primer ne znam da igram, mali su i izvode neke bespotrebne kerefeke, njih ne uzimam)
da ne duzim i ne spamujem previse ovde smo vec o tome pricali http://forum.krstarica.com/threads/318872&page=2

@tema, hehe pokacili se navijaci fenserskih klubova :mrgreen:

Romanov bes: Ili ste p....ili igrači!

Ruski milijarder, vlasnik Čelsija grmeo na igrače posle eliminacije od Intera iz Lige šampiona. "Da li ste dobri igrači ili samo dobro plaćeni igrači?", pitao ih je on.

Roman Abramovič je eksplodirao kao vulkan! Eliminacija Čelsija od Intera u osmini finala Lige šampiona, izazvala je bes gazde londonskog kluba, koji je odmah zakazao "radni sastanak" sa temom: "Kako vas nije sramota!?".

Prema pisanju "Dejli mejla", ruski milijarder je održao dvosatni sastanak sa fudbalerima i članovima stručnog štaba, a jedno od njegovih pitanja ekipi bilo je: "Da li ste dobri igrači ili samo dobro plaćeni igrači?".

Takođe, Abramovič je treneru Karlu Anćelotiju izdao direktivu: Titula u Premijer ligi! Pod obavezno! Ili letiš!

Eliminacija iz Lige šampiona od Intera znači i da se Anćelotiju drma stolica, tako da je i Italijan svestan da mora da bude prvi na kraju borbe u ligaškom delu takmičenja ako želi da nastavi posao na Stamford bridžu.

Prema nekim nezvaničnim informacijama, Abramovič već razmišlja o novom treneru, odnosno o tome ko bi mogao da bude Anćelotijev naslednik. Ako se to dogodi bio bi to čak sedmi trener u Čelsiju od 2003. godine.

Anćeloti je priznao da je svestan šta znači poraz od Intera, a pre svega to što ga je "mrski neprijatelj" Žoze Murinjo nadmudrio.

"Ovde radim već dovoljno dugo da znam kakva su očekivanja. Normalno je da trener dođe pod udar ako izgubi nekoliko utakmica", rekao je Italijan.

Da ironija bude veća, Abramovič je svojevremeno odlučio da po svaku cenu dovede Anćelotija jer je on sa Milanom dva puta osvajao titulu prvaka Evrope i smatrao je da će to njegovo iskustvo biti dragoceno i za Čelsi.

Svakako da Rus nije očekivao eliminaciju već u osmini finala.

U svakom slučaju, krugovi bliski ruskom milijarderu tvrde da je već počeo da "odvaja po neku paricu" za letošnja pojačanja. Na spisku želja su Fernando Tores (Liverpul), Frank Riberi (Bajern), David Vilja (Valensija), Vesli Snajder (Inter)...

(MONDO)

pre neki dan izasla Bekamova izjava kako ne bi igrao za Man City jer je to klub bez tradicije, kao to su samo pare, bla, bla, bla (nasao se ko ce da prica)
bio je dobar komentar na tu vest nesto tipa "pare vam ne mogu dati tradiciju, ali vam mogu pomoci da je stvorite" ne bi ni Barsa ni Real, ni Man Jun bili veliki da su ziveli od kore hleba i da u njih nisu usle velike pare

Svaka cast na ovom postu.To je sustina svega.Kao da bi Barsa,Real ili Mancester postali ovo sto jesu,da nije bilo velikih kolicina novca koje su trosili njihove gazde.Ko zna,mozda ce Celzi za 15 godina biti jedan od najtrofejnijih klubova?Celzi je trosio velike kolicine novca,ali ko da to nisu i drugi radili.Zato mi je licemerno napadati Celzi zbog toga,kad to rade skoro svi;)

Back