GRIZZLY
Iskusan
- Poruka
- 6.920
После Окоче![]()
Poslije Drogbe...i Vee...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
После Окоче![]()
Chim sam video da Kalou ulazi znao sam da smo pukli
Glavni zakljucak je da smo poceli mentalno da padamo... I taktika je bila losa...jer se na kraju desilo da smo ispali bez ispaljenog metka...previse smo cekali, a kada smo krenuli, dobili smo gol...

Па кад имате жабара на клупи...а са друге стране крејзи МурињоGlavni zakljucak je da smo poceli mentalno da padamo... I taktika je bila losa...jer se na kraju desilo da smo ispali bez ispaljenog metka...previse smo cekali, a kada smo krenuli, dobili smo gol...
Mourinho je napravio razliku... Mozda je ovako i bolje, fokusirace se na premier league i mozda konacno ukapiraju da su im potrebna pojacanja...
Pa to je Karlito.![]()
Šta se dešava sa Dekom, jel još u lošoj formi?
Loša taktika, očajan vezni red. Balak nije najbolje igrao , ali kako je on izašao mislim da nijedna akcija nije išla preko sredine terena, bukvalno su stalno išle duge lopte na Drogbu...
Šta se dešava sa Dekom, jel još u lošoj formi?
I da, publika je bila katastrofa. Ne mogu da verujem da su već krajem prvog poluvremena počeli da zvižde igračima da bi ih na kraju Interovi navijači u potpunosti nadglasali.
Rekao bih zaslužena pobeda Intera, odigrali su bolje sa odličnom taktikom i fantastičnim Snajderom (oduševio me je) ali me užasno iritira način na koji kradu vreme.
Drogba je zaslužio crveni karton ali mu se pre toga Mota bukvalno okačio na leđa i to je moralo da se svira ili barem da se opomene...
bez Esijena nema leba
Po meni trenutno Inter ima najbolje bekove - Majkon i Zaneti. Can't stop themNijesu nam igrala 2 najbolja beka na svijetu...Esli i Bosi...
Nije nam igrao najbolji zadnji vezni na svijetu...nasa turbina...Esijen...
Nije nam branio nas najbolji golman...mozda i najbolji na svijetu...Ceh...

Po meni trenutno Inter ima najbolje bekove - Majkon i Zaneti. Can't stop them![]()

Odvaljivanje!
Javni čas fudbala Prof. Dr. Mourinha!
Doktorska disertacija na temu "Kako razbiti divljačku hordu koju si prethodno sam napravio"!!!
Inter bolji u svim segmentima, igrači Chelsea-ja kao po običaju kukaju na sudije, a pritom sve vreme igraju svoju uobičajenu igru - pesničenje, laktanje, gaženje itd .....
Da ne bude sve crno po Chelsea, moram jedno da kažem, tj. jednog čoveka da pohvalim! Svi koji navijaju za Chelsea, plašili su se činjenice da će braniti Ross Turnbull, tj. da će on biti najslabija tačka tima! A dečko je sinoć odlično branio.
Tako da, gospodo navijači instant kluba, dobili ste golmana na dug period. Taman da Hilarija pošaljete u Ligu Vitalis (drugu ligu Portugala), a da Cecha prodate za masne pare, dok još možete, jer je on iz godine u godinu sve gori i gori.
Nije Celzi instant klub po meni,zasto?Nazivaju ih tako zato sto imaju bogatog vlasnika,i zato sto trose puno para na transfere.A drugi kao to ne rade?Real,Barsa,Inter,Juventus,Milan-skoro svi ovi veliki klubovi trose isto velike kolicine novca na pojacanja,pa nikom nista!Zasto bi ovi klubovi imali to pravo,a Celzi i recimo Mancester siti ne?Koja je razlika izmedju Abramovica sa jedne strane i Moratija,Berluskonija,Pereza,Laporte i ostalih bogatasa koji vode druge klubove?Po meni nema razlike...

Inter ima i boljeg golmana, bolji napad, a ni sredina im nije puno lošija - Kambijaso po meni nije ništa lošiji od Esijena, Snajder je igračina i trenutno je bolji i od Deka i Džoa Kola, dok Stanković nije ništa lošiji od ovakvih Balaka i Lamparda ...Po meni trenutno Inter ima najbolje bekove - Majkon i Zaneti. Can't stop them![]()
Za Ešlija se možda i može reći, ali Bosingva nikako nije najbolji bek na svetu ...Nijesu nam igrala 2 najbolja beka na svijetu...Esli i Bosi...
Nije nam igrao najbolji zadnji vezni na svijetu...nasa turbina...Esijen...
Nije nam branio nas najbolji golman...mozda i najbolji na svijetu...Ceh...
Nije nam igrao covjek koji nikada ne grijesi(pogrijesio je samo jednom od kad je stigao kod nas kada smo dobili Mancester 2-1, golovima Balaka)...Karvaljo...
Koje crne sudije kad ste imali pomoć jednako koliko ste bili oštećeni svih ovih godina ... Penali su lutrija i to ne treba spominjati ... Žabari su npr. na dva svetska izgubili na penale, ali jednom su dobili, tako da je sve to fudbal ...Ali nije to bilo presudno...presudne su bile emocije...sudije svih ovih godina...i frustracije(ispasti nepostojecim golom, ispasti na penale, ne osvojiti zbog jednog penala i to kapitena, ispasti gdje smo mogli da dobijemo pet penala)...previse je to...i za masine...a kamoli za ljude...
Ja ga u početku nisam gotivio, ali mi je vremenom postao OK i svake sezone je bivao sve bolji i bolji, te postao jedan od najboljih napadača ikada ... Gledao sam i Veu i mnoge druge sjajne Afrikance, ali Eto je na mene ostavio najbolji utisak ...sto ja gotivim ovog Etoa, kako je uvek gladan golova, najbolji africki fudbaler svih vremena
Ja ga u početku nisam gotivio, ali mi je vremenom postao OK i svake sezone je bivao sve bolji i bolji, te postao jedan od najboljih napadača ikada ... Gledao sam i Veu i mnoge druge sjajne Afrikance, ali Eto je na mene ostavio najbolji utisak ...