Nije problem u TRENERU.
Problem ej sto su igraci PREDUGO zajedno.
Ferguson posle nekoliko godina mijenja igrace, zadrzi one kljucne, ali da...mijenja igrace i prodaje one koji su poceli previse da se prave vazni...i na kojima moze da unovci.
Tek sad vidim sta smo izgubili ...a to je Murinjo...ali u tome nije problem...

.
Beleti, Fereira,Deko i Balak...da i Balak, jer mnogo zaradjuje, star je, jeste vrijedan ali mozemo nac boljeg... bas kao i Riki Karvaljo (sad treba onaj smajli koji place...on je stvarno poseban igrac, ali vec tri sezone to nije taj isti Riki) trebaju da budu prodati jos dok vrijede nesto.
Kalu i Dzo Kol su mi enigma nad enigmama. Dzo Kol je imao nevjerovatan talenat, nije iskoristio ni 10 % od toga. Englez je i navijao je za Celzi od djetinjstva, bio je odlican nekad, ali povrede... odigra jednu dobru, drugu katastrofalno. Zeli povecanje plate?! Kalu je mozda onaj od igraca koji se kasnije razvijaju. Pravi je neizbruseni dijamant i znam da sa pravim ljudima oko njega, moguce je da bi postao...hm...
konstantan .Ovako...ne moze. Cas je odlican, cas dobar, cas ne valja boba. Dzon Obi Mikel je dosta dobar. Grijesi i on, ali uvijek dobro dodje.
Maluda je dobar. Mozda i nas najbolji igrac ove sezone , mada bih i dalje izabrala polu zdravog Robena u bilo kojoj prilici. Esijen je dusa moja

. Bane je fantazija. Zelim da ga vidim na centralnom beku, dok Bosingva, ako bude valjao nesto posle povrede (cijenim ga ) nek igra desno...ili Mansijen. Mansijen je odlican bio prosle sezone, sad je na pozajmici. Jos je i Englez, a ako se ono pravilo bude sprovodilo.
Frenk Lampard ...on radi svoj posao, dace i ove 20 golova. Vec nekoliko sezona nije svoj, ali ne znam. Legenda kluba .
Dzon Teri...ne zelim da pricam o njemu jer cu biti subjektivna

. To sto on radi sa svojom ljubavnicom , zenom ...apsolutno me ne zanima, a Engleski mediji time sto pljuju terija, pljuju njegovu formu, pljuju svoju reprezentaciju i ugled! Samodestruktivnost na najvisem nivou. Vazno je da je sad Ferdinand kapiten- nekadasnji smrkac kokaina.
Drogba ove sezone igra odlicno, iako je zakazao protiv Intera kao i protiv Barselone prosle godine, ali mislim da ...trebamo nekako da dovedemo novu krv i da unovcimo na Drogbi dok jos mozemo. Iskrena sam totalno.
Anelka je bio odlican sezonu i po. Ima 30 godina i istice mu ugovor. Ovo je prilika da se oprostimo sa njim, jer je u padu forme. Mislim da Anelka nikada nije bio dugorocno rijesenje (anelka i dugorocnost....oksimoron)
Ceh posle povrede nije isti, ali nemamo boljeg.Mozda nije povreda u pitanju, mozda je jednostavno jedan od golmana (ako ne i jedini jer golmani su obicno bolji sa godinama) koji se istrosio prerano. Kasiljas, Bufon , Zulio Cezar...nemoguce.vidjecemo kako Turnbul ispadne.
Zirkov radi svoj posao OK. Na EURU 2008 je bio fantastican, sad je u redu, ali jednostavno...mislila sam da ce da bude kreativna snaga ,kad ono...najgrublji igrac na terenu

. Kako god, tek mu je prva sezona.
Dakle...dodati mlade snage - Dzefri bRUMA (odlican, gledala) , ,Kakuta ( prica se ...nisam gledala

) ,Stoh ( odlican, dobijao kod nas sansu na kasicicu sad je u Tventeu, a kad god je igrao bio je solidan) , Staridz ( odlican) i Borini ( prijatno me iznenadio) su buducnost.Od SInklera nije ispalo ono sto je trebalo da ispadne, a Di Santo me nevjerovatno razocarao, mada nije njegova krivica.
Naravno, ne trebaju odmah u prvi tim ,ali mic po mic...
Sve te mlade + dvoje jakih pojacanja i to je to. Eto nas

.
Steta sto smo ispustili Smallinga iz Fulhama,ali ovome dolje bi stajala lijepo plava boja. Jak, brz i inteligentan.Steta sto ga se niko nije sjetio ( iz celzija)
U slucaju da Roman uradi glupost i otpusti nam 7 trenera od 2003 godine, da bi se sproveo remont treba neko ...kao Djanfranko Zola ( znam ne ide mu ove godine, ali shit hapens. On je legenda nasa ) i Stiv Klark ( tek se sad vidi uticaj koji je imao na ekipu) . Ili Hidink. Ali ne, treba nam konstantnost na klupi.
Ja sam sad shvatila koliko je Murinjo poseban. Precijenjen, ali definitivno...I vud lajk to hev him bek eni dej.
Protiv Intera smo bili bezlicni i losi (druga utakmica) . Protiv Blekburna... ovako se gube titule.
Izvinite sto upadam, pogotovu jer sam rekla sebi da se ne vrcem na forum

ali samo... listn to it.
Inace...glupo je mrziti Mancester Junajted jer je to klub ogromne velicine..al ipak ...jace je od mene

.Sta cu...necoek.