- Poruka
- 15.396
Evo protiv Hala, čim Teri primi loptu odmah ga isprate zvižduci navijača...
GLORY, GLORY HULL.
GLORY, GLORY HULL.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
S kim ce Dzon Teri da spava i kome ce da pravi djecu...meni se cini da je to samo njegova stvar...![]()
Stevan je pravi kapiten.
Ova prica nema nikakve veze sa trenutnom formom.
ZVIŽDUCI SU BILI a šta će kasnije biti ne znam...tebe izgleda njegov život fascinira kad i posle ovog skandala on je za tebe kao Al Kapone - "SKIDA KAPU TERIJU,GOSPODIN ČOVEKNece biti zvizduka jer ne postoji nijedan razlog!
...uz to mu i srce šalješ...e to je već ozbiljno 
zna se ko treba da bude kapiten u reprezentaciji Engleske![]()

Od silne ruske mafije koja vlada u plavom neće nikad ni biti![]()
Ovo se odnosilo na Džerarda.Od silne ruske mafije koja vlada u plavom neće nikad ni biti
Ovo se odnosilo na Džerarda.

O ovome mogu samo reci jednu stvar...smijesno!
Engleska je potpisala sebi smrtnu presudu...
Ali Celzi je bitan! Idemo dalje!
Long live the captain! John Terry!![]()
Kako ćemo živet' sad bez našeg druga Tite 
Znam.
Pretpostavljam da ce on zameniti Terija.
prvi kapiten će biti Rio Ferdinand, zamenik Džerard
Anćeloti: Cela Italija će navijati za Čelsi!
Trener Čelsija Karlo Anćeloti rekao je da će cela Italija navijati za njegov klub u duelu protiv Intera, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, zbog lošeg ponašanja trenera plavo-crnih Žozea Morinja. Čelsi će sutra od 20.45 igrati u Milanu protiv Intera, prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona.
- Cela Italija, izuzev navijača Intera, sutra će navijati za Čelsi - rekao je Anćeloti italijanskim medijima. Murinjo nije mnogo omiljen u Italiji, pošto se konstantno sukobljava sa medijima, čelnicima Saveza, ali i kolegama.
On je trenirao Čelsi od 2004. do 2007. godine i sa londonskim klubom osvojio je dve šampionske titule, dva Liga kupa i po jedan FA Kup i Komjuniti Šild. Od kada je Portugalac napustio "Stamford Bridž" i preuzeo Inter, Čelsi nije osvojio nijedan trofej.
- Tačno je da posle njegovog odlaska Čelsi nije osvojio trofej, mada je Avram Grant bio blizu trijumfa u Ligi šampiona - rekao je Anćeloti. - Murinjo ume da napravi dobru atmosferu u timu, ali ja tako nešto nikada ne bih radio.
Sad sam i ja ovo procitao,pa tu nema nista cudno normalno da ce navijaci Juventusa i Milana navijati za CelziNikom se ne svidja sto je Inter prvi i sto dominira,pa im najveci rivali zele poraze...Nadam se da ih nece docekati
![]()
Pa normalno, kao što sam navijao za Manu pre nedelju dana, tako ću i za Čelsi sada ... Ka što navijači Intera i Milana navijaju protiv Juventusa ... Bez obzira dal ekipa dominira i dal je prva, ja ću protiv Intera navijati i kad bude zadnji i kad bude prvi ... Isto važi i za MIlan ...Sad sam i ja ovo procitao,pa tu nema nista cudno normalno da ce navijaci Juventusa i Milana navijati za CelziNikom se ne svidja sto je Inter prvi i sto dominira,pa im najveci rivali zele poraze...Nadam se da ih nece docekati
![]()