Chelsea FC

Nece biti zvizduka jer ne postoji nijedan razlog!
ZVIŽDUCI SU BILI a šta će kasnije biti ne znam...tebe izgleda njegov život fascinira kad i posle ovog skandala on je za tebe kao Al Kapone - "SKIDA KAPU TERIJU,GOSPODIN ČOVEK :hahaha: ...uz to mu i srce šalješ...e to je već ozbiljno :think:
zna se ko treba da bude kapiten u reprezentaciji Engleske ;)

Od silne ruske mafije koja vlada u plavom neće nikad ni biti :evil:

Od silne ruske mafije koja vlada u plavom neće nikad ni biti :evil:

Teriju oduzeta kapitenska traka

Fudbaler Čelsija Džon Teri neće više biti kapiten nacionalne selekcije Engleske, saopštila je Fudbalska asocijacija Engleske (FA).

Odluku je doneo selektor reprezentacije Italijan Fabio Kapelo, koji se na Vembliju sastao sa Terijem. "Posle dugog razmišljanja, odlučio sam da je najbolje da Teriju oduzmem kapitensku traku. Iako se on kao vođa tima na terenu uvek ponašao veoma pozitivno i profesionalno, morao sam da donesem ovakvu odluku u interesu reprezentacije Engleske", rekao je Kapelo.
Teri je kapiten reprezentacije Engleske od 2006. godine, a kažnjen je zbog afere koju je imao sa bivšom devojkom svog bivšeg saigrača Vejna Bridža, Vanesom Peronesel.

Teri je izjavio da u potpunosti poštuje Kapelovu odluku.

“U potpunosti prihvatam i poštujem odluku selektora. Nastaviću da dajem sve za Englesku“, izjavio je Teri.

Vanesa Peronsel (Beta)
Iako Kapelo nije želeo da saopšti ko će da zameni Terija na mestu kapitena, očekuje se da to bude defanzivac Mančestera junajteda, Rio Ferdinand, mada se spominje i ime kapitena Liverpula, Stivena Džerarda.

“Kada sam izabrao Terija za kapitena, takođe sam izabrao i zamenika kapitena (Ferdinanda), ali i igrača koji predstavlja treću opciju za tu funkciju na terenu. Nema raloga da tu odluku menjam“, dodao je Kapelo.

“Želeo bih da iskoristim priliku i zahvalim se Fudbalskoj asocijaciji (FA), posebno lordu Dejvidu Trismanu u Janu Vatmoru što su mi dozvolili da sam donesen ovu odluku u trenutuku kada sam procenio da je to najbolje za Englesku“, zaključio je Fabio Kapelo.

Engleska naredni prijateljski meč igra 3. marta sa Egiptom.

Fabio Kapelo će u nedelju 7. februar biti u Varšavi kada će se održati žreb za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

88378.jpg

Anćeloti: Cela Italija će navijati za Čelsi!

Trener Čelsija Karlo Anćeloti rekao je da će cela Italija navijati za njegov klub u duelu protiv Intera, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, zbog lošeg ponašanja trenera plavo-crnih Žozea Morinja. Čelsi će sutra od 20.45 igrati u Milanu protiv Intera, prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona.

- Cela Italija, izuzev navijača Intera, sutra će navijati za Čelsi - rekao je Anćeloti italijanskim medijima. Murinjo nije mnogo omiljen u Italiji, pošto se konstantno sukobljava sa medijima, čelnicima Saveza, ali i kolegama.

On je trenirao Čelsi od 2004. do 2007. godine i sa londonskim klubom osvojio je dve šampionske titule, dva Liga kupa i po jedan FA Kup i Komjuniti Šild. Od kada je Portugalac napustio "Stamford Bridž" i preuzeo Inter, Čelsi nije osvojio nijedan trofej.

- Tačno je da posle njegovog odlaska Čelsi nije osvojio trofej, mada je Avram Grant bio blizu trijumfa u Ligi šampiona - rekao je Anćeloti. - Murinjo ume da napravi dobru atmosferu u timu, ali ja tako nešto nikada ne bih radio.

Anćeloti: Cela Italija će navijati za Čelsi!

Trener Čelsija Karlo Anćeloti rekao je da će cela Italija navijati za njegov klub u duelu protiv Intera, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, zbog lošeg ponašanja trenera plavo-crnih Žozea Morinja. Čelsi će sutra od 20.45 igrati u Milanu protiv Intera, prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona.

- Cela Italija, izuzev navijača Intera, sutra će navijati za Čelsi - rekao je Anćeloti italijanskim medijima. Murinjo nije mnogo omiljen u Italiji, pošto se konstantno sukobljava sa medijima, čelnicima Saveza, ali i kolegama.

On je trenirao Čelsi od 2004. do 2007. godine i sa londonskim klubom osvojio je dve šampionske titule, dva Liga kupa i po jedan FA Kup i Komjuniti Šild. Od kada je Portugalac napustio "Stamford Bridž" i preuzeo Inter, Čelsi nije osvojio nijedan trofej.

- Tačno je da posle njegovog odlaska Čelsi nije osvojio trofej, mada je Avram Grant bio blizu trijumfa u Ligi šampiona - rekao je Anćeloti. - Murinjo ume da napravi dobru atmosferu u timu, ali ja tako nešto nikada ne bih radio.

Sad sam i ja ovo procitao,pa tu nema nista cudno normalno da ce navijaci Juventusa i Milana navijati za Celzi:D Nikom se ne svidja sto je Inter prvi i sto dominira,pa im najveci rivali zele poraze...Nadam se da ih nece docekati;)

Sad sam i ja ovo procitao,pa tu nema nista cudno normalno da ce navijaci Juventusa i Milana navijati za Celzi:D Nikom se ne svidja sto je Inter prvi i sto dominira,pa im najveci rivali zele poraze...Nadam se da ih nece docekati;)

Pa i nema ništa čudno...ali i vi bi navijali za Mančester samo da bi Milan ispao, pogotovo ranije kada je Milan bio dominantan u LŠ, svi su samo želeli da Milan ispadne...tako ti je to...

Pa normalno, kao što sam navijao za Manu pre nedelju dana, tako ću i za Čelsi sada ... Ka što navijači Intera i Milana navijaju protiv Juventusa ... Bez obzira dal ekipa dominira i dal je prva, ja ću protiv Intera navijati i kad bude zadnji i kad bude prvi ... Isto važi i za MIlan ...

Ne razumem, zar vama koji navijate za klubove iz Italije nije u interesu da italijanski fudbal napreduje u Evropi? Ja cu kao navijac Celsija uvek u Evropi navijati za Arsenal, Liverpool i Mancester. Prvo zbog toga sto to i dalje znaci da je engleska liga najjaca, a drugo zato sto ce to znaciti jos gusci raspored za sve koji su u borbi za titulu u Premijer ligi gde je svaki dan odmora bitan

Back