Chelasea in my <3
ma najbolji he
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas lepo... Divno..FIFA gives Chelsea 1-year transfer ban
(AP) – 1 hour ago
ZURICH — FIFA says it has banned Chelsea from signing any players for the next year because it encouraged a French player to break his contract and sign for the club.
FIFA said Thursday that Chelsea can't register new players, from England or abroad, during the next two transfer windows — in January 2010 and the next offseason.
FIFA's Dispute Resolution Chamber made the ruling after Lens complained that Chelsea lured Gael Kakuta to break his contract with the French club and move to London.
The dispute panel banned also Kakuta from playing for four months, and ordered Kakuta and Chelsea to pay Lens compensation and a training fee.
Chelsea can appeal the decision.

Dobar Ivanovic,treba da bude uvek prva postava ne onaj Bosingwa....

Dobar je Ivanovic, ali.... Bosingva je mozda najbolji desni bek uz Alvesa i Majkona...

Bosingva je brzi i ofanzivniji. Mada Bane je stvarno dobar.Dobar je Ivanovic, ali.... Bosingva je mozda najbolji desni bek uz Alvesa i Majkona...
Bosingva je brzi i ofanzivniji. Mada Bane je stvarno dobar.
Pa sta ako je nas?Znam,ali Bane je nas,odlican je fudbaler,dobro je igrao protiv Porta,onda dade 2 gola L'Pool-u,odlicno je igrao protiv francuza,i zato mislim da treba da igra on pre Bosingwe.....

Jeka je operisana od patriotizma
inache gledam inter barsa sad i tek sad zapravo vidim koliko smo jaki, oni su igrali toliko ispod jucherashnjeg nivoa porta koji je od nas izgubio.
Inter bi dupe dao za jednog Baneta.

I, da budem iskrena, ako bi kojim slucajem igrali protiv Engleske (reprezentacije) ja stvarno ne znam kako bih navijala

ja bih pljuvo i tvoju dushicu i frenkija i kola i sve u dzhavola![]()

)
(ok, sad ocekujem paljbu. )Ma kakvi, ja sam fina...prezhivecu ako treba i ta 2 dana, jednom su me banovali forever al sam vratio acc ^^

Bane je dosta bolji nazad, Bosingva je dosta bolji napred, tako da koga god Ančeloti da stavi neće pogrešiti ... SA dovođenjem Žirkova, i ovim procvatom Ivanovića Čelsi ima 4 vrhunska beka, od kojih svaki može da igra, tako da su im bekovi najmanji problem ... A takođe Bane može carski da odigra i kao centralni, tako da se može reći da imaju najbolju odbranu u Evropi uz Barsu ...Smatram da je Ivanovic odlican ali da je Bosingva boji.
Što bih se šalio?@Walken
Dodje mi da placem...kad vidim ko ima najbolju odbranu uz nas... Da li se ti salis?
Pet piva uz tekmu ... SamoJesi li ti covjece pio nesto zestoko? Kakva bre Barselonina odbrana? Za koga ti navijas? Za Juventus? Kako onda nijesi primjetio da Juventus ima bolju odbranu od Barselone?
Ne lupetaj budalaštine, nego pređi preko tog kompleksa Barse koji imaš i objektivno oceni snagu njihovog tima ...Koliko samo ekipa ima bolju odbranu od Barselone...barem 10...
Strasno...