Chelsea FC

Možda bi bolje bilo da su kiksnuli, jer Mančester je prethodne tri godine ligu otvarao remijem, a na kraju bio šampion ...

Oba gola su sjajno izgledala, ali čini mi se da nisam video gore postavljanje živog zida (možda Kasiljasovo protiv Juvea) ... Golman nije stavio zid ni levo ni desno od gola, a pritom je majstor stao tačno iza zida, bez pravog pregleda ... Za odličnog šutera, ono je manje više bila rutina ... http://www.101greatgoals.com/videodisplay/3202502/ - ovde se lepo vidi ...

Drugo gol je još lepše izgledao, ali daleko od majstorije ... Išao čovek na centaršut, prešla mu preko noge i srećno u gol ...

Ne deluje mi Čelsi ubedljivo kao kod Hidinka, ali tek je početak ... Videćemo kako će se Karlo snaći u narednim utakmicama ...

poslednji gol majstorija...lepo

Kakva crna majstorija, cista sreca...

Sad ste se izvukli, mada u globalu niste igrali lose... Bili ste bolji ali ipak je to Hal. Licno mislim da cete tesko doci do titule jer ste na izvesni nacin limitirani, tesko da mozete napredovati s obzirom da su vam svi glavni igraci ili na vrhuncu ili su ga prosli. Sve ce zavisiti od povreda i trenutne forme pojedinaca. Mada dok Drogba igra ovako - nema zime.

@Walken
Mi kao da ne gledamo isti klip...taj zid je postavljen odlicno...
Mada nijesam siguran koliko se golman dobro postavio...ali opet i pitanje je da li je mogao bolje...
A kad vidimo da sut ide preko zida u cosak a ne pored zida...to je samo sjajan gol...

Nema nikakve slicnosti sa Kasiljasovim postavljanjem...

Odlicna utakmica...

Ne mogu da vjerujem da je onaj nesrecnik Hant dao gol(kao da nije dovoljno sto Ceh nosi kapu zbog njega)...a generalno je sramota kako nama ekipe davaju golove...vazda iz nekog bilijara i sa mnogo srecnih okolnosti(lijepo je za promjenu vidjeti da nam daju normalan gol ali je to rijetkost, npr. Sidorfov gol u Americi)...

Nakon Komjuniti Silda...rekao je Drogba da je vrijeme da pocnemo da dobijamo utakmice na laksi nacin...ali jednostavno nam se ne da...

Imali smo izuzetnu sansu vec u prvom minutu ali eto(mora sve na tezi nacin)...i tada je Drogba bio u sansi...:D

Odbrana je bila veoma dobra...Teri je imao i dvije sanse:ok: Bosingva je bio odlican!
Mikel je odigrao lose...ali je Anceloti to primjetio na vrijeme i ubacio Balaka...
Ubacio je i Deka sto je dobro...da se malo razigra...
Esijen je odigrao losije nego ikad...
Lamparda su tukli citavu utakmicu...

Anelka je izgledao kao izgubljen slucaj...Zato sam jedva cekao da udje Kalu...i odmah se i primjetilo jer je momak za desetak minuta imao barem dvije sanse...

Svidjele su mi se Ancelotijeve izmjene...i cijeli pristup utakmici...cak i radovanja...:ok:

Mislim da ce nam sve utakmice na nasem terenu biti veoma teske...jer sve ekipe se pretjerano povuku...

Drugi gol smo zasluzili...
I sam Drogba je rekao da je to srecan gol...ali opet bio je i majstorija...

Uspio sam da nadjem jedan klip sa svim golovima iako se klipovi vezani za Premijer ligu tesko mogu naci na Youtube.com-u(zbog ovih i onih prava:D)...

A evo i odlucujuceg gola:D

P.S.
Prosle godine smo igrali 0-0 sa Halom kuci...Hal je svim jacim ekipama problematican...

@HYPE
Vjerujem da si uzivao:D :ok:

Kakva crna majstorija, cista sreca...

Sad ste se izvukli, mada u globalu niste igrali lose... Bili ste bolji ali ipak je to Hal. Licno mislim da cete tesko doci do titule jer ste na izvesni nacin limitirani, tesko da mozete napredovati s obzirom da su vam svi glavni igraci ili na vrhuncu ili su ga prosli. Sve ce zavisiti od povreda i trenutne forme pojedinaca. Mada dok Drogba igra ovako - nema zime.
To kad bismo sutnuli ti ili ja! Ono je bilo velemajstorski. :ok:

Ne bih rekao da je Drogba dao gol srećno i da mu je lopta prešla preko noge. Samo je podboo loptu unutrašnjom stranom stopala, pri vrhu kopačke, jer je video da se golman ukopao, a zatim se vidi po njegovom ponašanju posle loba da je imao tu nameru, pošto se već spremao da se raduje (ili da se uhvati za glavu ako promaši :mrgreen: ).

@Johnny
Ne mozes na osnovu izjave da sumiras misljenje...da je rekao kao Ronaldinjo onda kada je lobovao Simana(da je to htio) onda bi gol bio majstorski...:roll:

Gol je maestralan i majstorski...ali i srecan...kao i manje-vise svaki maestralan i majstorski gol...

Covek lepo kaze da je zeleo da centrira i tacka. Gol je postignut vise na srecu nego na majstorstvo. To sto je bio spreman da se raduje je iz razloga sto nije corav te je mogao videti da lopta ide ka mrezi.
U tome ja i vidim majstorstvo. Nije lobovao nasumice. Lepo kaze da je heo da je nabaci. Sad sto je otisla u padu malo u levo u gol bas daje car ovom potezu. Nije centrirao na korner zastavicu! :hahaha:

@HYPE
Vjerujem da si uzivao:D :ok:

Ako mislis na ukupan utisak, atmosferu koja je okruzivala utakmicu, rezultat, onda se moze reci. Ali sto se tice igre, nisam bas ubedjen da ovako moze jos dugo. Kao sto sam rekao, svi slabiji klubovi ce da se zatvore, i ja i dalje mislim da je igra preko krila najbolje resenje. I naravno da je Essien odigrao lose kad ga je Carlo stavio na desnu stranu, umesto da igra zadnjeg veznog, sto mu je prirodna pozicija. Ali dobro, videcemo, tek je pocetak sezone :ok:

@Walken
Mi kao da ne gledamo isti klip...taj zid je postavljen odlicno...
Mada nijesam siguran koliko se golman dobro postavio...ali opet i pitanje je da li je mogao bolje...
A kad vidimo da sut ide preko zida u cosak a ne pored zida...to je samo sjajan gol...

Nema nikakve slicnosti sa Kasiljasovim postavljanjem...
Taj zid je postavljen očajno da očajnije ne može biti ... Ja ne znam gde ti tu vidiš nešto odlično ... Zid ne pokriva ni levu ne desnu stranu gola, a onaj nesretni golman ništa nije ni video jer se namestio tačno po sredini gola i tačno na sredinu zida ...

Bilo koji malo kvalitetniji šuter bi dao taj gol ... Nema tu šta Drogba da šutira pored zida, kad je lepo uočio da ga golman ne vidi, i da će tek nakon što lopta preleti zid proceniti gde će otići, a tada je već kasno i nema vremena da je stigne ... Da je išao napamet u tu stranu možda bi odbranio ...

Ja mislim da smo pobijedili zasluzeno i da nas ocekuje mec na Stadionu svjetlosti koji ce biti tezak...

Uvijek ce neko biti sjajan, neko ce da podbaci...samo je vazno da mi uzmemo 3 boda...

Kad vidim kako drugi sakupljaju svoje bodove...ja sam potpuno odusevljen nasom igrom i sijam od srece...

Idemo dalje...meljemo sve redom!:D

Ako mislis na ukupan utisak, atmosferu koja je okruzivala utakmicu, rezultat, onda se moze reci. Ali sto se tice igre, nisam bas ubedjen da ovako moze jos dugo. Kao sto sam rekao, svi slabiji klubovi ce da se zatvore, i ja i dalje mislim da je igra preko krila najbolje resenje. I naravno da je Essien odigrao lose kad ga je Carlo stavio na desnu stranu, umesto da igra zadnjeg veznog, sto mu je prirodna pozicija. Ali dobro, videcemo, tek je pocetak sezone :ok:

Ovo oko Esijena je moralo tako jer Karlo pokusava da isforsira Mikela da napreduje jos brze...

Krila su neophodna...ali i kostaju:D(ovo kazem zbog toga sto nemamo dovoljan broj krila, vec bismo morali da kupujemo) Osim toga krila su najlakse povrijedljivi igraci...tako da su najriskantnije investicije...

Ja sam za ovu formaciju iz vise razloga...inovatorska je(vec dugo igramo 4-5-1 tj. 4-3-3 tj. 4-1-2-2-1)...nemamo poraz od kad igramo u njoj...odgovara nasim centralnim veznim jer vecina njih moze da igra a tu nam je koncentrisano najvise mentalne snage...imamo veliki posjed lopte(u posljednjoj utakmici preko 65%)...

I uzmi u obzir da je veliki pritisak na ekipi jer je vrijeme da se uradi nesto veliko!;)

Naravno to ne znaci da ne bismo mogli igrati formaciju sa krilima ali onda moramo da zrtvujemo jednog napadaca ili zadnjeg veznog...sto opet nije dobro...:think:

P.S. Prvom recenicom si opisao ono sto sam mislio:D

Anelka se raspricao:mrgreen: Malo o Drogbi, malo o njihovoj medjusobnoj saradnji, malo o treneru, malo o nasim rivalima, ciljevima i predstojecem mecu...
http://www.thesun.co.uk/sol/homepag...lues-Drogsbrof-War.html?OTC-RSS&ATTR=Football

Stiv Brus, trener Sanderlenda, nas je svrstao u glavne favorite(kao i mnogi drugi treneri, izmedju ostalog i nas Zola) za osvajanje Premijer lige...i smatra da ako neko i bude ispred nas, taj ce definitivno biti sampion...
http://www.goal.com/en/news/9/engla...ve-chelsea-will-be-champions-sunderland-boss-

Odbrana ce biti na dobrom ispitu...
Daren Bent(ovogodisnje pojacanje Sanderlenda, najskuplje u njihovoj istoriji) nam je i prosle godine u dresu Totenhema dao gol na Stemford Bridzu...sjajan igrac i veoma opasan...vec je u prvom kolu ove sezone dao odlucujuci gol za pobjedu protiv Boltona...

Bice veselo i neugodno...kao i uvijek u gostima protiv Sanderlenda...:ok:

I meni se dopada trenutna formacija... Veca je dominacija i stvara se vise prilika. Cini mi se da i Frenki ima vise prostora.

Sto se danasnje utakmice tice, ocekujem pobedu. Nista manje nije zadovoljavajuce..
C'MON BOYS!

Back