Chelsea FC

Previse sam srecna sto se Didi vratio. Bez obzira na godine, mislim da ce nam mnogo koristiti - on je igrac za velike meceve. Nikada nije ni trebao da ode, njemu je mesto u Celziju. <3 Drugo, Kosta lepo poceo, nadam se da ce tako nastaviti. Izgleda da veceras Lukaku prelazi u Everton, 25mil...Nije lose, ima potencijala ali je stvarno preterao onim izjavama po stampi kao da je, u najmanju ruku, novi Pele. Nema strpljenja, ne dopada mu se sto je u Celziju uvek imao konkurenciju, tako da je mozda i za njega i za nas najbolje da ode.

28 miliona funti, to je odlicna cena. Zoze kaze da Lukaku nije bio spreman da se bori za mesto u timu i da je zato i odlucio da ode.

Lampard going to city? wow traitor you are dead to me
BURNING MY FIRST LAMPARD JERSEY I DONT CARE **** THE FAT TRAITOR

Bt-hOZ9CMAAZn85.jpg

Bt-e7AzCIAE-epY.jpg:large

Je li Lampardu ponudjen novi ugovor u Celsiju po isteku starog ili mu se klub zahvalio na saradnji?

Ponudjen mu je novi ugovor, naravno, i njemu i Esliju Kolu. Ali i jedna i druga strana su u oba slucaja shvatile da je za bolje da idu negde gde ce igrati svake nedelje, jer oni u sebi i dalje ima taj takmicarski apetit i ambiciju, ali nazalost u Celsiju je to bilo nemoguce ostvariti jer nazalost vise nemaju kvalitet za taj nivo. A kad zavrse igracku karijeru vratice se u klub u nekoj funkciji, to je sigurno.

Citat onoga sto je Abramovic rekao Lampardu kad mu je istekao ugovor:

"You go if you want to go; you come back if you want to come back. And you come back the way you want — to be an assistant, to be an ambassador, to be a director, to be a coach, to be an assistant coach."

Sto se tice spaljivanja dresova, covek bi pomislio kad vec spaljujes dres i postavljas to na internet, zeleo bi i da se vidi ime na dresu, da dokazes "koliki" si navijac kad spaljujes dres igraca koji prelazi u konkurentsku ekipu. Ovako mi vise lici na sabotazu od strane crvenih iz Londona ili Liverpula.

U toj situaciji, ne smatram ovo nekom izdajom ili slicno. Da je presao u neki od londonskih klubova mogli bi da pricamo o tome. Ovako, ne cini mi se da postoji neko ogromno rivalstvo izmedju Celsija i Sitija. Kao sto ja ne bih smatrao izdajom prelazak nekog bivseg igraca Zvezde u Vojvodinu, tako ne smatram ni ovo.

Ponudjen mu je novi ugovor, naravno, i njemu i Esliju Kolu. Ali i jedna i druga strana su u oba slucaja shvatile da je za bolje da idu negde gde ce igrati svake nedelje, jer oni u sebi i dalje ima taj takmicarski apetit i ambiciju, ali nazalost u Celsiju je to bilo nemoguce ostvariti jer nazalost vise nemaju kvalitet za taj nivo. A kad zavrse igracku karijeru vratice se u klub u nekoj funkciji, to je sigurno.

Citat onoga sto je Abramovic rekao Lampardu kad mu je istekao ugovor:

"You go if you want to go; you come back if you want to come back. And you come back the way you want — to be an assistant, to be an ambassador, to be a director, to be a coach, to be an assistant coach."

Sto se tice spaljivanja dresova, covek bi pomislio kad vec spaljujes dres i postavljas to na internet, zeleo bi i da se vidi ime na dresu, da dokazes "koliki" si navijac kad spaljujes dres igraca koji prelazi u konkurentsku ekipu. Ovako mi vise lici na sabotazu od strane crvenih iz Londona ili Liverpula.

Ne,to sam ja smišljao danima i u fotomontaži napravio spaljivanje dresa...j*biga,nisam znao da ću tako brzo biti provaljen :roll:

Ne,to sam ja smišljao danima i u fotomontaži napravio spaljivanje dresa...j*biga,nisam znao da ću tako brzo biti provaljen :roll:

:mrgreen:

Ne kazem da je montaza, samo da je mozda u pitanju prazan dres ili sa nekim drugim imenom. A mozda je i stvarno Lampardov dres i mozda su stvarno klinci koji se nazivaju navijacima to uradili. Ne kazem da znam 100%, razmatram razne opcije :)

Bane i Fabregas pokidali, zaslužni za sva tri gola :worth: ... Ako bude imao svu slobodu na svojoj poziciji, Fabregas će biti još bolji nego u Arsenalu a tamo je bio najbolji veznjak lige, i šteta što je tri godine lutao u Barsi, da su ga pravilno koristili bio bi još bolji, jer kad je u punoj formi nije ništa slabiji od Inieste ... Nisu mogli naći bolju zamenu za Lamparda, teško je naći igrača koji je bolji nego Lampard, a Fabregas to jeste ...

Kosta 7 golova u 4 utakmice, Fabregas 6 asistencija u 4 utakmice, zlo... Murinjo je ubo prelazni rok samo tako, jos i zaradio...

Jes' vala ubo. Klupa nam je zlo! Stvarno ne vidim kako možemo da ostanemo bez titule ove sezone... :lol:
Fabregas me baš prijatno iznenadio, mislio sam da je totalno prop'o u Farseloni :D

Što se tiče današnje tekme, nije mi toliko krivo što smo u finišu i to sa igračem više ostali bez dva boda, već što je strelac bio baš Frenk... sad će ga neki omrzeti još više :lol:

Back