-GoRsKi-
Aktivan član
- Poruka
- 1.535
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.Ali ne.
.Bice oblji sa godinama, tako da je svakie euro ulozen u njega dobro potroshen.
.Kako god, kako je utakmica tekla, to je bio sve bolji i bolji. 7/10 za trud i zato sto smo sampioni Evrope, pa svako mora imat' vise od prelazne (6)
) ali od njega sledece godine ocekujem da bude medju najboljim igracima svijeta i nas kljucni igrac. 7.5/10

![]()
Eh,TOres...odlican , razumijem sto je ogorcen. Trud,zalaganje,prodori. 8/10 Nando i nada u bolja vremena. Ostani tu dje jesi![]()
Vrlo zanimljivo, srcka zanimljivo... Slogirala sam 10x.. Poceli extremiteti da me izdaju...Ahaha prajslesVidim bilo je zanimljivo vece
![]()
Ali, to bi znacilo da ce Tores biti u prvih 11...
Inace, imam neodoljivu zelju da budem pehar na jednoj gornjoj slici... <3Faktor iznenađenja, da malo poljulja Hajnkesovu taktiku, kao što je Hajnkes stvaio Nojera kao trećeg izvođača, samo ni to nije poremetilo ludog ČehaSa druge strane, ne vidim ja taj toliki potencijal Bertranda.. Malo nezrelo od Di Mateao da tako neiskusnog igraca ubaci od pocetka, a da Toresa drzi na klupi.. Izgleda da Didi ide...Ali, to bi znacilo da ce Tores biti u prvih 11...
... Tako je i Guardiola 2009-e stavio Mesiju u sredinu sa Iniestom, a celu sezonu je igrao desno, i potpuno zbunio SAF-a ...

Vrlo zanimljivo, srcka zanimljivo... Slogirala sam 10x.. Poceli extremiteti da me izdaju...D A umalo me nisu i izbacili iz kafica..
@Walken
:**********
Inace, ja se ne slazem bas u svemu sa Sarom... Po mom misljenju, Bosingva je odlicno odigrao i protiv Barse a i finale.. Odlicno se snasao.. Sa druge strane, ne vidim ja taj toliki potencijal Bertranda.. Malo nezrelo od Di Mateao da tako neiskusnog igraca ubaci od pocetka, a da Toresa drzi na klupi.. Izgleda da Didi ide...Ali, to bi znacilo da ce Tores biti u prvih 11...
SARO DA NISI NEKOG ZABORAVILA kad si rekla da bi Lamps mogao da igra i sa 603?Inace, imam neodoljivu zelju da budem pehar na jednoj gornjoj slici... <3

![]()
Na ovoj?Stani u red zheno, stani u red.

Luiz, Lampard i Kol školski izveli penale, čim sam video da šutiraju, za svu trojicu sam bio siguran da daju.
Čelsi ima odličan tim, mislim da im za narednu sezonu fali samo jedan dobar špic, pošto Drogba odlazi, a Tores nije onaj stari, možda razmena sa Atletikom, da daju Toresa i doplate za Falkaa, mada to baš nije realno, jer Falkao ne želi iz Madrida.
I kada je najmanje uloženo, kada nije bilo očekivano da se osvoji, kada ste imali dobre igrače, a ne velika imena, uzeli ste LŠ...![]()

Inace, da, mislila sam na sliku gde Terry ljubi pehar.. Ali, nista mi nije bilo sladje nego kad je ustasica promasio. Dabl plezr.

'Ajde ćuti tu, sisu bi dala da vam dođe Modrić.
Salim se, dobar je Staridz.. Mislim da je postao malo manje sebican, ili ja projektujem svoje zelje... Ja bih isto izbacila Maludu i Kalua... Marin je bas ok.. Ima i onaj decko sto smo ga doveli, sto je bas talentovan... Iz Belgije, ako ne gresim..Kevin de Bruyne, svidja mi se jako kao igrac.
I meni deluje bas dobro.. Jos je i mlad, taman da napravimo jedan tim koji ce samo postajati stabilniji tokom godina...Hm, ne znam da li je postao manje sebican, u svakom sucaju manje igra... nadam se da hoce,pa makar ga tukliIskreno da ti kazem, ja ne smatram da je on za nas... Ima toliko boljih igraca..
@Sara Naravno da imam automatsko pravo na njega..DD Ja mislim da nam treba jos jedan napadac.. Kazem, kad bi dosao Falcao ja bih skakala od srece..
D A Tores nije imao pravu sansu... Sad je prilika da bude starter, da bude na svojoj poziiji i da pruzi ono sto svi znamo da moze... Slazem se da je Staridz dobar... Mozda da se malo bije da mu se izbaci sebicluk iz glave, ali posto to nije legalno ehh..
Salim se, dobar je Staridz.. Mislim da je postao malo manje sebican, ili ja projektujem svoje zelje... Ja bih isto izbacila Maludu i Kalua... Marin je bas ok.. Ima i onaj decko sto smo ga doveli, sto je bas talentovan... Iz Belgije, ako ne gresim..
....Staridz ima tu dozu arogancije koja je potrebna za napadaca,tipican je ono " poacher" , zna da bude u pravo vrijeme na pravom mjestu , ali jedino ga j.ebe ta sebicnost i mozda konstitucija...mislim, k'o Esli Kol je
Dobro igra po strani,brz je ,prodoran,mlad. Moze on dobar da bude, od Kalua je vec bolji ja mislim.
naravno, ako kupimo neki bekap Banetu- desni bek kome nije problem da sjedi na klupi jedno vrijeme (mlad), sa sansom da napreduje.Meni je idealan Gregory Wan Der Wiel. Klubovi su se borili za njega prije god dana, sasvim je solidan igrac , sad je jeftiniji i mlad je. I igra mi na menadzeru 

Nisam mogao ranije pa eto sad...
Takodje u finalu pored njega su najbolji bili Ceh i Luiz

Naravno Lampard standardno dobar...