Chelsea FC

Nikad gora ekipa, nikad gore okolnosti. Nikad ljepsa pobijeda i nikad ljepsa titula.

Mnogi su nas prerano otpisali. Kao da nijesmo poslendjih 10 godina bili u top 5 klubova Evrope svaki put kad smo igrali. Kao da jedna losa sezona moze sve da uprska.Kao da tim koji je izbacio Barselonu, ne moze da osvoji Ligu Sampiona. Kao da je nemoguce pobijediti Bajern u Minhenu, jer, to se ranije deshavalo nije.

Da je pocelo dobro, nije. Gledajuci tim Bajerna, sablaznila sam se. Potisnula sam cinjenicu da imaju ekipu bolju od nashe, kao sto su ostali potisnuli cinjenicu da je ot ipak Celzi u finalu. Trebalo je zaboraviti koja je ekipa najvise iznenadila na Svijetskom Prvenstvu 2010 . Klase-Svajnstajger, Miler,Roben, Riberi. Gomez za koga smo bili spremni dati 30 miliona eura (fala bogu da nijesmo) , Kros koji je nesot kao Lampard i samo mu je 22 godine. Nojer, golman oko koga se svaki tim borio. Lam, kapiten, najbolji desni bek na svijetu. Kasnije, Timoscuk se pokazao sjajan na poziciji odbrambenog, a Boateng je ponovio igru sa Svijetskog, zaboravio neka svoja slabija izdanja.Onaj juznoamerikanac sto im je igrao lijevo je nasprem pogubljenog Bosingve izgledao kao Maradona licno.

Oni su letjeli.Ne samo da su bili brzi, nego i jaki, odlucni, pametni.Mijenjali su strane kako su stigli, probijali su se u 16 metara kad su htijeli. Reche komentator: Riberi i Roben su sad na istoj strani...kuku nama. Puno srece smo imali. Ne samo u ovoj utakmici, nego i ranije .Jednostavno, sudbina je...kao sto reche Drogba...it was written long time ago. Sreca da je Gomez tip fudbalera kao Ibrahimovic. Sreca da mu nije bilo veche.

Pri svakom pokusaju kontre, bili smo prespori.Mikel je spustao tempo igre i tako drzao Bajern pod kontrolom,ali tako je i usporavao nas. Niko nije bio dovoljno odlucan,Drogba precesto u ofsajd poziciji i cinilo mi se da je ovo od "onih" njegovih vecheri. Bosingva tuga. Kejhil i Luiz su radili dobar posao, ali Luiz je bio malo pregrub. Penal,crveni karton. Sve je bilo moguce. Bertrand, nasa velika nada, pokazao je protiv Arsenala da se na njega ozbiljno moze racunati u buducnosti.Ali on je bek. Sto i nije bila losa ideja-sa dva beka neutralisati Robena. Vise su me brinuli ostali Di Mateovi izbori- Tores na klupi,recimo. Kalu je igrao najbolje prvih 45 minuta i imao jedinu shansu.Sto govori o kvalitetu nase igre.

U drugom poluvremenu, imali smo par napada,ali nista konkretno. Oni su i dalje bili bolji, sve su zivo i mrtvo promashivali.Timoscuk je vukao iz zadnje linije, a za nas, kad je vidio da nece niko,pokretao se Kejhil.Drogba i dalje,nista. Maluda je usao umijesto Bertranda nakon sto je ovaj imao solidnu shansu za gol (to bi bilo too good to be true). Maluda je mogao da nas ubrza,ali i dalje nijesam bila zadovoljna.Nije Maluda igrac koji moze da preokrene utakmicu, Tores je igrao salsu po strani i nadao se brzem ulasku.

Di Mateo se cinio neodlucnim,kao Anceloti u najgorim trenucima i Grant u najboljim. Kazna je uslijedila u 83. minutu, Miler je dao gol. Ceh je branio sto je mogao i sto nije mogao, a gol se osjecao u vazduhu. Bajern je kao Barselona,taj tip igre,samo su organizovaniji ,a nedostaje im one genijalnosti koje ima Barsa. Mi nijesmo parkirali autobus,ali nijesmo ni nesto pretjerano napadali. 83. minut, 1:0 za Bajern.Nasa losa sreca u LS.poslednaj sansa ove generacije.Drogba vezalj. Di Mateo pogrijesio sa izborom tima. Rasturili su nas.

A onda,kad sam se shecjkala iz jednog coska u drugi, vidjeh Matu, korner i savrshen Drogbin gol glavom. Dati ga onako, iz okreta i sa one razdaljine, onom silinom, u 88. minutu utakmice, mogao je samo Didier Drogba.

Idemo dalje. Bajern se pogubio. Mi smo imali never say die attitude, kao i po obicaju, a ne Njemci. Ono sto je falilo tokom AVBa, sad smo imali.Kol je briljirao,Ceh stabilan,a Drogba je krenuo svoju prichu. U produzecima, Bajern nesto nesgiruniji, ali Drogba faulira Riberija.Cista nervoza, kao i uvijek . Penal....

Bila sam spremna da se oprostim od jos jedne LS. Vidjevsi Robena, covjeka koji je bio jedan od mojih omiljenih igraca u Celziju i ocekivala sam da ce duze ostati, kako krece da preuzme odgovornost, unijelo mi je malo optimizma.SJetila sam se cetvrtfinala da li je ono bilo ,protiv Liverpula u LS. Sjetila sam se FA Kupa.Sjetila sam se cinjenice da Roben,kao i vecina HOlandeza, nije igrac za velike utakmice.Talenat, rad ,kvalitet i lucidnost su tu. Ali nema on to u glavi. Popustice.

Molila sam se. Ceh je znao svoj klubskog druga i mislim da niko nije bio pretjerano iznenadjen, samo egzaltiran kad je ovaj odbranio. Roben je jadno shutirao,ako cemo iskreno. A Ceh je pakleno dobar golman.Bajern je pao, usao je Tores. Tores se borio grcevito za svaku loptu. Razumijem sto je ljut,ali ne razumijem sto hoce da ode iz kluba.Razocaravao je i on nas, morali smo i mi jendom njega.Ima LS,nek cuti.Bio je odlican sinoc. Usao je i Olic.Tad smo poceli da kriziramo,ali doveli smo se u red do penala.

Bez necega konkretno da se prisjetim(jer sam i dalje pod euforijom) bili su penali. Lampard je izabrao da ih shutiramo ispred njihovih navijaca, sto je mozda njemu imalo logike i upalilo je ,ali meni ne. Nazirala se Terijeva prisutnost. Presvukao se i bilo je ocigledno da bi umro da je sad na terenu,a Lampardu je odlicno pristajala kapitenska traka.

Od nasih , prvi je krenuo Mata.Nevinasce malo, promasio je jadan.Nojer se izuzetno kurchevito ponasao. To je moralo da mu se obije o glavu, mislila sam ,ali je ipak i on realizovao penal. Tracak nade unio je Svajnstajger.Kao sto se vidjelo da ce Mata da promasi, da ce Luiz da ga da ( jos jedna Di Mateova cudna, ali savrsena odluka-Luiz rijetko samopouzdan,ali na simpatican nacin),tako se vidjelo da ce Ceh odbraniti Svajnstajgeru. Pritisak je ulazio u glave Njemaca.Nojer je negodovao, njegov sou se polako zavrsavao. Sve je bilo izjednaceno.Lampard se podrazumijevao, ali kad je prishao Esli Kol...interesantno koliko mi ne vjerujemo njemu. I u finalu u Moskvi, mislila sam da ce on promasiti. Jednostavno ima tu nesigurnu facu :lol:.Ali ne.

Ne sjecam se tacnog redosleda izvodjenja penala. Kad je Olic usao u drugom produzetku, mislila sam da ce ovi dati gol. Brz je,jak i prodoran. Bilo je gusto. Ali na njegovoj faci se nije vidjelo nekakvo razmisljanje pri izvodjenju penala.Samo je shutnuo loptu jako i bez razmisljanja,a Ceh je preinteligentan golman za to.

Drogba je bio logican izbor.Toliko puta, Drogba nas je us.ro. Barselona sa Murinjom. Moskva. Barselona 2009. Brojni ide mi se , ne ide mi se.Ali Drogba je legenda ovog kluba. I on je gledao na onu loptu, predatorski je odmjeravajuci. Nojer je sigurno vjerovao da moze da zuastavi sudbinu. Ali nije.

Jednostavno je proshao pored navijaca Bajerna. Mnogo su se oni uzdigli u visine. Bilbord Nas Klub,nas stadion,nase finale,nasa titula. Treba sramota da ih bude. U tipicnom break the haughty trenutku, nakon trljanja na nos navijacima Bajerna, Drogba je otisao do svojih.Da proslavi.

Nije moglo biti ljepse za Didijea Drogbu. I sve sto se desilo u tih 120+ minuta, ucinilo je da sva nesrecna ispadanja iz LS budu vrijedna. Roberto Di Mateo je ucinio niz losih odluka, nije poceo sa Toresom na primjer,ali te lose odluke su samo uteoriji lose .Covjek srece. Prigrabio je Romana i rekao mu je " I won it". To je bilo sve. I takav covjek zasluzuje da bude nas trener sledece sezone.

Svi su se malo druzili se peharom,Teri ga je podigao. Kapiten je kapiten. Lampard je bio kapiten tu noc, a Ramires,Meireles i Bane, koji su propustili finale, pridruzili su se slavlju.Bane je ostavio litre i litre znoja na terenu .Ono krme od komentatora ga je slomilo.Njemu je mozda najteze i palo.Ali kad je trckarao sa onom zastavom, znao je i on , znali smo i mi, da bez njega, ne bi bili sampioni Evrope. Meireles je prekinuo napad Barselone i zaradio zhuti. Molio je sudiju,ali prihvatio njegovu odluku. I on je isto bio srecan, gurao se u prve redove,zasluzeno. Ramires...sta reci?Ramires je tek poceo ono sto je Drogba vjerovatno preksinoc zavrsio.A to je ulazak u legendu.

Svi srecni,zadovoljni.To je karma ljudi,karma.Utakmica u kojoj su Celzijeve legende i veterani, Drogba,Ceh,Lampard,Teri,Esli kol osvojili svoju prvu LS. Znamo svi koliko su to zeljeli. Utakmica u kojoj je 22 godisnji Rajan Bertrand uspijesno zaustavio Robena i debitovao u LS, tako sto je debitovao u samom finalu i tako usao u istoriju.Utakmica u kojoj je (vjerovatno)Didijer Drogba svoj rastanak ucinio magicnim,mitoloskim. Utakmica u kojoj je Ceh podsijetio sve ljude na svoju velicinu, one sa slabim pamcenjem.

Kao sto reche Drogba : " It was written a long time ago. I want to dedicate this to all past managers and player of this club."

mENI I DALJE ne dolazi u glavu.
WALLPAPER-1600_22__1512242a.jpg

Ali mi jesmo sampioni Evrope.

ocijene za finale :

Petr-Cech-Penalty-Chelsea-Champions-League-fi_2767959.jpg

Ovo je generalno bilo golmansko finale.Cehje oduvijek nasa legenda.Odbranio tri penala , odbranio ono sto je Bajern uspio da shutne u okvir gola...zbunio se kod Milerovog gola,ali sta je mogao....10/10 , chisto

2251256169.jpg
Kejlih je nasa najbolja kupovina od onog trenutka kad su dosli Esijen i Drogba,toliko.Ni jednom nije grijesio, vukao loptu naprijed kad niko drugi nije htio.Pokazao odlucnost i igrao povrijedjen onako...pa nista drugo nego 9/10 . Terijev izostanak se nije ni osjecao,eto,rekla sam.

David-Luiz-Celebrations-Chelsea-Champions-Lea_2767965.jpg
On je lud. Isto svijeze oporavljen. Covjek nevidjeno podsijeca na Karvalja,samo moze biti jos bolji jer ima tu lucidnost koja je Karvalju falila.U nekoliko navrata sam se bojala da ne dobije drugi zhuti.Prljav je, ali i lukav-zna kad sudija gleda,a kad ne. To bi bilo odvratno, da nije beksrajno simpa :lol: .Bice oblji sa godinama, tako da je svakie euro ulozen u njega dobro potroshen.

imgpress
Najgori na terenu.Generalno, BOsingva je svake godine sve losiji i losiji.Nema mozga.Ima brzine i dobro centrira, nije los u duelu , ali mozak 0. Konteto je pravio budalu od njega i najvise su nas silovali sa njihove lijeve strane.Bane je bio preko potreban tu. Najgori,a vazda u kadru sa ushatim :lol: .Kako god, kako je utakmica tekla, to je bio sve bolji i bolji. 7/10 za trud i zato sto smo sampioni Evrope, pa svako mora imat' vise od prelazne (6) :lol:

Ashley-Cole-Trophy-Chelsea-Champions-League-f_2767964.jpg
Savrsheno. 10/10

Frank+Lampard+FC+Bayern+Muenchen+v+Chelsea+iEYgH6d5U1Ul.jpg
Mikel je sa godinama nevidjeno sazrio kaoigrac.Jos mi je u sjecanju onaj crveni protiv Junajteda, Grantov debi bio li je. Dosao je kao ofanzivni vezni, Junajted ga je htio, a mi im ga oteli pred nosem. Oblikovali smo ga u "Makeleleovu" poziciju,mada meni zbog konstitucije vise podsijeca na Vijeru.Igrachina ,ali zbog specificnosti njegove uloge,cesce ce biti zanemaren.Izbacio je Esijena iz tima. Bio je perfektan u odbrani, precizan u dodavanjima. Usporavao je Bajern i diktirao tempo igre, mada je bio prespor u kontranapadu.To je i trazeno od njega,da uspori,da neutralishe,a ne da napada.9/10 pOLAKO mi postaje omiljeni igrac.

Frank-Lampard-Trophy-Chelsea-Champions-League_2767963.jpg
Lamparda smatram za najvecu legendu Celzija. Prihvatio je defanzivniju ulogu nego inache u finalu, obavljao zadatke, trchao, presingovao, realizovao penal. Kapiten. Bog. Otac. Gospodin, zagrlio Svajnstajgera i utijesio ga nakon promasaja(to nijesam vidjela,ali sam procitala u novinama). 9.5/10 Nikad nijesam mislila da cu ovo reci ali Lampard moze da igra u Celziju i sa 603 godine.sVI OSTALI, ne .Ali on...da.

RyanBertrand_1512449a.jpg
Rajan Bertrand, takticki odabir Roberta di Matea.Kakav li je ovo pocetak karijere, vec je usao u istoriju jer je napravio svoj debi u finalu Lige Sampiona. Vidjela se nesigurnost u nekim trenucima,al je dosta dobro prikrivao svoj strah . Uletio Robenu nekoliko puta,prekidao napade i usao cak i u polu gol shansu .Jos je on mlad za nesto vise,a od njega ocekujem stvarno puno.Naslijednik Esli Kola? Heck yeah. 8/10

98cd8b3858fe08f96bccb3bf9e6ffc00-getty-511036222.jpg
Kalu.U prvom poluvremenu,najbolji na terenu .Da je jace ono shutnuo,ko zna sta bi bilo.To vam je Kalu...nikad 100 %.Vjeciti talenat,a trudi se,samo ne moze.... Ali izuzetno koristan. Vjerovatno nikad nece imati zagarantovano mjesto u timu, ali ce biti omiljena zamijena.Ima 27 godina,kao da ima 20, pa da je vunderkid.Al dobar je Kalu,dobar. 8/10

4218772626.jpg
Malo nevidjliv, umalo tragicar,asistencija Drogbi. Odlicno se snasao prve sezone (jos kakve mi srece imamo :lol: ) ali od njega sledece godine ocekujem da bude medju najboljim igracima svijeta i nas kljucni igrac. 7.5/10

drog.jpg
Maluda.Uspio da nastupi uprkos povredi. I to u pravi trenutak, kad se Bertrand poceo umarati. 7.5/10

fernando_torres_2224696b.jpg
Eh,TOres...odlican , razumijem sto je ogorcen. Trud,zalaganje,prodori. 8/10 Nando i nada u bolja vremena. Ostani tu dje jesi :heart:

N0213401337496612020A.jpg
Words are not needed. 10/10 Didi

posle cu ovaj...khm....posle cu....i generalni overview ekipe,kao i uvijek :lol:
al to je to za sad.

Poslednja izmena od moderatora:
2i0pvts.jpg

ddme13.jpg

24vprhw.jpg

xkzwwj.jpg

16h0qqx.jpg

64i5mv.jpg

rvek1x.jpg

1e5ipv.jpg

2s7b21l.jpg

oqklcg.jpg

2ebg2sy.jpg

2pt30w7.jpg

mmbdio.jpg

2evywox.jpg

os6fsz.jpg

1212wat.jpg

2nid4x4.jpg

14ccvtg.jpg

33ljomq.jpg

17xugn.jpg

bhhmcm.jpg

25i7vau.jpg

Ahaha prajsles :D Vidim bilo je zanimljivo vece :)
Vrlo zanimljivo, srcka zanimljivo... Slogirala sam 10x.. Poceli extremiteti da me izdaju... :DD A umalo me nisu i izbacili iz kafica.. :D

@Walken

:**********

Inace, ja se ne slazem bas u svemu sa Sarom... Po mom misljenju, Bosingva je odlicno odigrao i protiv Barse a i finale.. Odlicno se snasao.. Sa druge strane, ne vidim ja taj toliki potencijal Bertranda.. Malo nezrelo od Di Mateao da tako neiskusnog igraca ubaci od pocetka, a da Toresa drzi na klupi.. Izgleda da Didi ide... :( Ali, to bi znacilo da ce Tores biti u prvih 11...

SARO DA NISI NEKOG ZABORAVILA kad si rekla da bi Lamps mogao da igra i sa 603? :P Inace, imam neodoljivu zelju da budem pehar na jednoj gornjoj slici... <3

Sa druge strane, ne vidim ja taj toliki potencijal Bertranda.. Malo nezrelo od Di Mateao da tako neiskusnog igraca ubaci od pocetka, a da Toresa drzi na klupi.. Izgleda da Didi ide... :( Ali, to bi znacilo da ce Tores biti u prvih 11...
Faktor iznenađenja, da malo poljulja Hajnkesovu taktiku, kao što je Hajnkes stvaio Nojera kao trećeg izvođača, samo ni to nije poremetilo ludog Čeha :lol: ... Tako je i Guardiola 2009-e stavio Mesiju u sredinu sa Iniestom, a celu sezonu je igrao desno, i potpuno zbunio SAF-a ...

Nekad uspe nekad ne, zavisi od mnogo faktora ...

Bane-Ivanovic-Champions-League.jpg

064ba440eba3cda2d557662b18f3ce71-getty-511053792.jpg

Ode Drogba... ispisao je istoriju kluba zlatnim slovima. Koliko vaznih golova, koliko genijalnih poteza...

:worth:

Po mom misljenju jedan od njegovih najboljih golova. Jednostavno, nezaustavljivo. Karager nije mogao nista. Reina nije mogao nista. Samo posmatrati i diviti se.

Vrlo zanimljivo, srcka zanimljivo... Slogirala sam 10x.. Poceli extremiteti da me izdaju... :DD A umalo me nisu i izbacili iz kafica.. :D

@Walken

:**********

Inace, ja se ne slazem bas u svemu sa Sarom... Po mom misljenju, Bosingva je odlicno odigrao i protiv Barse a i finale.. Odlicno se snasao.. Sa druge strane, ne vidim ja taj toliki potencijal Bertranda.. Malo nezrelo od Di Mateao da tako neiskusnog igraca ubaci od pocetka, a da Toresa drzi na klupi.. Izgleda da Didi ide... :( Ali, to bi znacilo da ce Tores biti u prvih 11...

SARO DA NISI NEKOG ZABORAVILA kad si rekla da bi Lamps mogao da igra i sa 603? :P Inace, imam neodoljivu zelju da budem pehar na jednoj gornjoj slici... <3

nope :)

da Drogba odlazi i to sa stilom. Neko rece na internetu...that man is a living theatre.Imao je cetvorominutni razgovor sa trofejem,svi su cutali.

2evywox.jpg

Na ovoj?Stani u red zheno, stani u red.

STo se tice Bertranda, Di Mateo jeste shokirao i mozda bi nam bilo bolje tj. imali bi vise prodora da je igrao Tores,mada bi Toresu vise lezalo da je igrao dje je igrao Kalu.Di Mateo je stavio Bertranda, koji je lijevi bek, da bi on i Esli Kol doveli Robena u red, sto se radi nekad. I dobro su ga doveli u red.

Meni je Bosingva bio protiv Barse kad je ushao ocajan.... da napomenem da nema razloga da ga ne gotivim: najvise sam se radovala njegovom dolasku i bio je prve godine odlican.Kasnije,sve gore i gore. Al dobro, oko je u oku posmatraca ili kako god :lol:

Luiz, Lampard i Kol školski izveli penale, čim sam video da šutiraju, za svu trojicu sam bio siguran da daju.

Čelsi ima odličan tim, mislim da im za narednu sezonu fali samo jedan dobar špic, pošto Drogba odlazi, a Tores nije onaj stari, možda razmena sa Atletikom, da daju Toresa i doplate za Falkaa, mada to baš nije realno, jer Falkao ne želi iz Madrida.

I kada je najmanje uloženo, kada nije bilo očekivano da se osvoji, kada ste imali dobre igrače, a ne velika imena, uzeli ste LŠ...:pivce:

Jos od 2005g cekam na ovaj trofej uvek sam govorio ovo je ta sezona, ova, ova i tako iz godine u godinu i konacno docekah ovu radost, mada sam ladno mogo biti saranjen sutradan :mrgreen:
Svi kazu da Celzi ima los tim??? KO bre ima los tim - Imamo najboljeg golmana na svetu, imamo Esli Kola i Ivanovica najbolje bekove na svetu, imamo jednog Lamparda bog,otac,batina,kralj,legenda,imamo Ramiresa
po meni najboljeg igraca Celzija kroz celu sezonu igra konstantno dobro provuko nas maltene protiv Barse sa onom majstorijom, Mikel je jedan od najboljih zadnjih veznih na svetu sigurno,tu su jos David luiz hahaha ludak teski :mrgreen:
Kejhil odlican na svakom mecu koji je odigrao,Teri msm sta reci pravi kapiten VODJA, jedino ono protiv Barse sto stvarno nije bilo lepo s njegove strane i NARAVNo jedan jedini DIDIER DROGBA najbolji igrac na svetu kakav mesi kakav Ronaldo oni ne znaju da igraju velike utakmice
Drogba na ledjima nosi trojicu ko to jos moze?? NIKo SAMO DROGBA LEGENDA !!!!

Luiz, Lampard i Kol školski izveli penale, čim sam video da šutiraju, za svu trojicu sam bio siguran da daju.

Čelsi ima odličan tim, mislim da im za narednu sezonu fali samo jedan dobar špic, pošto Drogba odlazi, a Tores nije onaj stari, možda razmena sa Atletikom, da daju Toresa i doplate za Falkaa, mada to baš nije realno, jer Falkao ne želi iz Madrida.

I kada je najmanje uloženo, kada nije bilo očekivano da se osvoji, kada ste imali dobre igrače, a ne velika imena, uzeli ste LŠ...:pivce:

ja sam za to tores da ostane i da se igra prilagodi njemu.
celzi ima po imenima super ekipu,al mozda 5 igraca moze da odigra jos jednu sezonu na nivou za nas.
vec neko vrijeme kuburimo sa starom gardom i, oni jesu dobili utakmicu protiv bajerna ,ali ne mogu tako svaku...
morace dosta ko god da nam bude trener , da razmisli o tome i da ne bude ni kao Anceloti ( da nista ne mijenja, da se nista ne pita) , ni kao AVB(pretjerano eksperimentise i svadja se sa ekipom)
dakle,pamet u glavu.

s tim da zdusno zelim i mislim da u potpunosti zasluzuje RMD da bude trener. :heart:

Ja mislim da nam treba jos jedan napadac - ja bih volela Falcao da dodje, ni slucajno Hulk - em je precenjen em je sebicnjak obicni, i jedan brz igrac sredine terena, kvaliteta kao Lampard, koji bi za koju sezonu mogao da ga zameni.. Mata je odlican, ali mu fali brzina... Ostalo je sasvim ok, i vise od toga.. :) Inace, da, mislila sam na sliku gde Terry ljubi pehar.. :DD

mislim da ne bi, jer je Modric rijetko precijenjen igrac

@Jeka meni ne pada na pamet da trazim novog napadaca od pedeset miliona funti...vidi sta se desilo sa Toresom...a on je kao adaptiran na PL...nego fino, ako smo vec brzopleto ka i vazda dali 50 milki na Toresa, onda da od sledece sezone igra u prvom timu...vazda je bio sa strane zbog Drogbe ...a i nije imao srece na pocetku sezone...pronalazi formu, trudi se , a kvalitet mu je neosporan. Dakle, da radimo na tome da Tores profunkcionishe i da adaptiramo igru njemu....

Mata je sjajan, brzine mu fali, ali bice on sledece godine jos bolji.Doveli smo Marka Marina, po krilu da nam igra, on je brz.
Treba forsirati ove mlade, op enti put kazem.Staridz je dvocifrenim brojem golova u kriznim trenucima zasluzio da i dalje bude sa nama....da se ne zaboravi da mu je ovo prva sezona u prvom timu...samo da se iskorijeni ta odvratna sebicnost iz njega...napadac itreba da bude malo sebican,al ne koliko Staridz.Ratosiljala ibh se Malude i Kalua. Lukaku je isti Drogba,la mene nije ubijedio.Da se ne zaboravi-dali smo 18 miliona funti za njega.Pa sramota,onda nek dobija shanse i nek se nauce vec jednom!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MekEhran je naslijednik za Lampsa vazio,al se pogubio pri kraju..... ono sto sam vidjela,ima potencijala,e sad, sta ce biti- ne znam.

ali dzaba pricha, kad tako necje biti. Ponovo ce bit' ista ekipa, ponovo isti problemi.koga godda dovedemo za trenera,ista sranja vazda sa nama.......

Ako je Teri onda ok :D svi znamo da imas automatsko pravo na njega :D

inace, marin je doveden bez konsultacije sa RMDom...tuge sta rade ljudi...mada mislim da je ok pojacanje...mlad i perspektivan, dokazan...6 milki.... nekad je bio fudbaler koga su svi trazili..........tako da je dobro sto smo cekali da se sve slegne.........

inace,drogba je zvanicno napustio klub. napisacu neki farawell,kao za nalku i alexa :lol:

Poslednja izmena:
'Ajde ćuti tu, sisu bi dala da vam dođe Modrić.

Iskreno da ti kazem, ja ne smatram da je on za nas... Ima toliko boljih igraca..

@Sara Naravno da imam automatsko pravo na njega.. :DDD Ja mislim da nam treba jos jedan napadac.. Kazem, kad bi dosao Falcao ja bih skakala od srece.. :DD A Tores nije imao pravu sansu... Sad je prilika da bude starter, da bude na svojoj poziiji i da pruzi ono sto svi znamo da moze... Slazem se da je Staridz dobar... Mozda da se malo bije da mu se izbaci sebicluk iz glave, ali posto to nije legalno ehh.. :P Salim se, dobar je Staridz.. Mislim da je postao malo manje sebican, ili ja projektujem svoje zelje... Ja bih isto izbacila Maludu i Kalua... Marin je bas ok.. Ima i onaj decko sto smo ga doveli, sto je bas talentovan... Iz Belgije, ako ne gresim..

Iskreno da ti kazem, ja ne smatram da je on za nas... Ima toliko boljih igraca..

@Sara Naravno da imam automatsko pravo na njega.. :DDD Ja mislim da nam treba jos jedan napadac.. Kazem, kad bi dosao Falcao ja bih skakala od srece.. :DD A Tores nije imao pravu sansu... Sad je prilika da bude starter, da bude na svojoj poziiji i da pruzi ono sto svi znamo da moze... Slazem se da je Staridz dobar... Mozda da se malo bije da mu se izbaci sebicluk iz glave, ali posto to nije legalno ehh.. :P Salim se, dobar je Staridz.. Mislim da je postao malo manje sebican, ili ja projektujem svoje zelje... Ja bih isto izbacila Maludu i Kalua... Marin je bas ok.. Ima i onaj decko sto smo ga doveli, sto je bas talentovan... Iz Belgije, ako ne gresim..
Hm, ne znam da li je postao manje sebican, u svakom sucaju manje igra... nadam se da hoce,pa makar ga tukli :lol:....Staridz ima tu dozu arogancije koja je potrebna za napadaca,tipican je ono " poacher" , zna da bude u pravo vrijeme na pravom mjestu , ali jedino ga j.ebe ta sebicnost i mozda konstitucija...mislim, k'o Esli Kol je :lol: Dobro igra po strani,brz je ,prodoran,mlad. Moze on dobar da bude, od Kalua je vec bolji ja mislim.

Kalu je ok kao zamijena,ka obekap, svakako razocaranje jer smo ga doveli kao vunderkida. Vrijeme je da ode a i istice mu ugovor.Maluda je dio stare garde i odsluzio je svoje, vrijeme je za druge.Maluda je znao da igra vrhunski,al i lose iskreno.SJetimo se perioda prije Hidinka i ove godine se nije proslavio. U svakom slucaju, nikad nije uradio u potpunosti ono sto se trazilo od njega- adekvatno zamijenio Arjena Robena,al Roben je jedan. Mada,bio je on sasvim ok. Al virjeme je za rastanak. I ko jos?bosingva! :lol: naravno, ako kupimo neki bekap Banetu- desni bek kome nije problem da sjedi na klupi jedno vrijeme (mlad), sa sansom da napreduje.Meni je idealan Gregory Wan Der Wiel. Klubovi su se borili za njega prije god dana, sasvim je solidan igrac , sad je jeftiniji i mlad je. I igra mi na menadzeru :lol:

Super su nam ta mlada pojacanja ako ih budemo koristili.Ako budu prosli kao Stoch, Sinclair i kao Borini , nista onda. Stoch je boi tu i tamo, Sinclair razocarao,Borini kad je igrao, pokazao je neki potencijal i sad igra u Romi,daje golove i sve. Onaj Franko Di Santo je bio sranje sa druge strane, da izvines :lol:

E,Grilzi, vracaj se na forum momentalno, obecao si!I da napises zbogom Drogib- ko ce ako necse ti?

Poslednja izmena:
Zeleo bih da cestitam osvajanje lige sampiona Celziju:) Nisam mogao ranije pa eto sad...

Potpuno zasluzeno,dokaz da postoji kosmicka pravda,Bog im je vratio za ono finale iz 2008,pa i 2009 godinu;)

Jako mi je drago sto je jedna sjajna generacija Celzija krunisana osvajanjem LS.Sad je vreme za novi ciklus,koji je vec poceo dovodjenjem nekih igraca,ali za sledeci period potrebno je jos.Citao sam da Roman hoce da dovede Falkaa,ako to uspe nema zime za plavce:D

Ocekujem da Celzi igra bitnu ulogu i narednih godina u Evropi i Engleskoj.

I da...Sta reci za Drogbu?Legenda se oprasta od Celzija na najlepsi nacin...Kakva partija za kraj:worth: Takodje u finalu pored njega su najbolji bili Ceh i Luiz:worth::worth::worth: Naravno Lampard standardno dobar...

Ali ne treba zaboraviti ni igrace koji nisu igrali finale,a imaju OGROMNE zasluze za ovaj trofej.Tu pre svega mislim na Ivanovica,Ramiresa,pa Terija i Meirelesa,i za njih naklon:worth:

Back