Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
to oće ako ne dihtuje kapa za rezervoar. Kod starih kola oslabi gumica. Kupi novu kapu, kao prvi pokušaj. Moraćeš da voziš neko vreme (možda i par dana). Ili kupi onaj čitač kodova koji može i da resetuje očitane greške
to oće ako ne dihtuje kapa za rezervoar. Kod starih kola oslabi gumica. Kupi novu kapu, kao prvi pokušaj. Moraćeš da voziš neko vreme (možda i par dana).
Na starom autu mnogo toga ne dihtuje uglavnom crevca vakuma, goriva i slično treba vizuelno pregledati i dosta toga opipati pritegnuti. Ugl se razlabave šelne ili istrule crevca. Znaju i da naprsnu ispod šelne tanko jedva vidljivo. Naravno treba nabaviti btoot obd2 ja sam ga kupio za 600 din svojevremeno ali nikada nisam koristio jer nemam problema.
Znala mi se cesto palit i gasit na autu s autolinom. Ne znam uzrok, ali nisam ga niti trazio. Pitao jesam ustvari, ali sam dobio niz nejasnih odgovora, a kako je auto isao dobro nastavio sam tako voziti.
Tako se i nama palio ček endžin sa bušnim crevom od vakuma. Ceo dan sve ok pa se upali pa gori posle dvadana pa opet ništa. I tako 10 godina dok slučajno nisam ugledao zavučeno crevo da se ne vidi. Kupio novo na metar 100 din i stavio. Ček endžin se više nikada nije upalio.