Ima li ko iskustva sa paljenjem check engine lampicom? Nekad se upali pa bude upaljena pola dana,pa se ugasi,pa opet za par dana..u pitanju punto 2 jtd....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta da oblijepimuzmi parce crne izolirke i popravi
Znaci moze da se vozi sa njomMeni je upaljena dve+ godine,ili ne znaju sta znaci greska ili biser koji radi menjace slaze da je menjac,800e kaze servis,a menjac radi ko avion 5a godina kod mene 2001 godiste
Vazi hvala ti na informacijiMi 10 god terali tako i na kraju slučajno otkrijem istrulilo vakum crevo i puklo. Auto da tada bio kod 10 majstora čak i u ovlašćenom nekoliko puta
Ne slušaj ga, shebaćeš auto bez veze.Vazi hvala ti na informaciji
EGR mozda, taj motor nema DPF ali EGR ima.Ima li ko iskustva sa paljenjem check engine lampicom? Nekad se upali pa bude upaljena pola dana,pa se ugasi,pa opet za par dana..u pitanju punto 2 jtd....
Nema DPF to je stari auto od 20 godina.To može da ti bude xx stvari, bukvalno. Od nekog nebitnog senzora do turbine motora.
E sad, to što tako povremeno pali, meni smrdi na DPF. Što znači, spremi par stotina, možda i hiljadu, evra i gomilu živaca za ove masnoglave prevarantekoji sebe zovu majstorima, koji su u fazonu "ja kad ti to sredim ima da bude sve kako treba". A kad odeš da uzmeš kola, onda je u fazonu "vozi ovo pa ako ti upali ponovo ti dođi"
- Uradio sam stotine ovakvih i niko nije imao problem.
- Svako je imao problem.
Sta da oblijepim
E dobro je onda!Nema DPF to je stari auto od 20 godina.