Check engine lampica se pali

Vazi hvala ti na informaciji:D
Ne slušaj ga, shebaćeš auto bez veze.
Idi kod nekog majstora da ti iščita greške.
Ako nećeš kod majstora, kupi OBD2 tester sa Bluetoothom,, košta otprilike koliko i provera kod majstora.

Check Engine se ne pali bez veze, svaki put kad se upali, greška ostaje zabeležena, tako da možeš
da iščitaš greške i kad CE nije upaljen.

To može da ti bude xx stvari, bukvalno. Od nekog nebitnog senzora do turbine motora.
E sad, to što tako povremeno pali, meni smrdi na DPF. Što znači, spremi par stotina, možda i hiljadu, evra i gomilu živaca za ove masnoglave prevarantekoji sebe zovu majstorima, koji su u fazonu "ja kad ti to sredim ima da bude sve kako treba". A kad odeš da uzmeš kola, onda je u fazonu "vozi ovo pa ako ti upali ponovo ti dođi"
- Uradio sam stotine ovakvih i niko nije imao problem.
- Svako je imao problem.

To može da ti bude xx stvari, bukvalno. Od nekog nebitnog senzora do turbine motora.
E sad, to što tako povremeno pali, meni smrdi na DPF. Što znači, spremi par stotina, možda i hiljadu, evra i gomilu živaca za ove masnoglave prevarantekoji sebe zovu majstorima, koji su u fazonu "ja kad ti to sredim ima da bude sve kako treba". A kad odeš da uzmeš kola, onda je u fazonu "vozi ovo pa ako ti upali ponovo ti dođi"
- Uradio sam stotine ovakvih i niko nije imao problem.
- Svako je imao problem.
Nema DPF to je stari auto od 20 godina.

Back