Incognito
Poznat
- Poruka
- 8.225
'Dvoje su se tako upoznali...'
... i ne zalim ni casa zbog toga... naprotiv...
... i ne zalim ni casa zbog toga... naprotiv...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo nekada... Voljelo se i ljubilo...Placeni ubica:ima li koga???
Gazdarica:Bilo nekada... Voljelo se i ljubilo...
I tako...
X-Man-Beograd:I to upravo ovim redosledom. Dozivela je vecina nas, siguran sam u to, ali... da li je neko sve to doziveo u jednom danu, kao ja. Avantura? Najlepsa!
PS nisam klinac tako da...hajde da ozbiljno pricamo na ovu temu![]()
Mislila sam na pricu koja se spominje u postovima iznad tog mog, koji si citirala...zelenooka:Kako bilo nekada?:-( Pa i sada je... Voli se i ljubi...
Svaka čast majstore :wink: nisam nikad ni blizu bio toga ali vidim sada da i toga imaX-Man-Beograd:I to upravo ovim redosledom. Dozivela je vecina nas, siguran sam u to, ali... da li je neko sve to doziveo u jednom danu, kao ja. Avantura? Najlepsa!
PS nisam klinac tako da...hajde da ozbiljno pricamo na ovu temu![]()
..eto...Milos-BG:Desilo se i bilo je F A N T A S T I C N O... U 23h smo zapoceli chat, u 01h me je pozvala kod nje, a vec u 02h sam bio tamo. Da vam ne pricam sta je bilo u 03h![]()
Maslachak:..eto...
sad mozzete da zatvorite temu.
Maslachak:..eto...
sad mozzete da zatvorite temu.
Milos-BG:Desilo se i bilo je F A N T A S T I C N O... U 23h smo zapoceli chat, u 01h me je pozvala kod nje, a vec u 02h sam bio tamo. Da vam ne pricam sta je bilo u 03h![]()
livija:mogu misliti... ono... nije lako kad dodjesh qcji ispaljen, pa josh nemash kljuch od ulaza.... pa onda odesh da prespavash kod tetka dragice![]()
...imam i ja tetku dragicu....livija:mogu misliti... ono... nije lako kad dodjesh qcji ispaljen, pa josh nemash kljuch od ulaza.... pa onda odesh da prespavash kod tetka dragice![]()
...i koliko puta ste se... poprichali?Milos-BG:Pa... Ako sam se vratio kuci sutradan u 14h... sama proceni da li sam bio razocaran![]()
...predomislila sam se....Dirk:Chat...pa sms...pa kres...pa brak...pa dvoje dece.
Hebote Dork, kad si dobio i drugo dijete?! :shock: :shock: :shock:Dirk:Chat...pa sms...pa kres...pa brak...pa dvoje dece.