Pajper
Poznat
- Poruka
- 9.902
Evo i mene konacno...Miki 13991:ХЕЕЕЈ... Има ли кога бре.... Тампља... Пајпер... Варлок... Леобоба....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo i mene konacno...Miki 13991:ХЕЕЕЈ... Има ли кога бре.... Тампља... Пајпер... Варлок... Леобоба....
sori iznt gud inaf :smajli_koji_besno_okretje_glavu:Miki 13991:Саки
Сори, стварно, мислио сам да сам те укуцао))
Тикси
Како те се не сећамо, не знам за остале, али ја се тебе сећам, ти и ја смо једно време једини били активни овде)) поздрав, и надам се да се враћаш назад
))
Тамара
Штреберко![]()
jao bolje da ne znash...mnogo spamujemTiksi:Inache saki8050 ka pre uspe toliko da skupis poruka.....Svaka chast!!!
u 12 i 10 tachno....faja...ja nisam bila siguran jel subotom ili nedeljom...lanci:Idu subotom nisam sigurna u koliko sati....mislim u 12....
saki8050:sori iznt gud inaf :smajli_koji_besno_okretje_glavu:
iiiiiiiiih bre naravnoMiki 13991:Па шта је довољно?(( Можда уговорен састанак с Крисом? Ти бираш место
![]()
![]()
Бтв, мислим на правог Криса из серије![]()
danas je bila ona epizoda sa onim lovcem na veshtice....agent Jackman...pa kad na kraju Kol zameni mesta Jackmanu i Fibi pa Jackman umre.....ebesh ga ne znam kako se zove epizoda..kad dodje onaj andjeo sudbine......nisi nishta specijalno propustila....Pajper:ja nemam Novu...ustvari imam,ali uzas slika...![]()