Charmed

• Začetnik teme Začetnik teme neven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tvoj izbor...
Mada bi valjalo da sacekas jos malo, mozda 2,3 dana dok ja zavrsim sa gledanjem 7. sezone pa da onda postavljas pitanja iz 8., hehe, salim se naravno, postavi sta hoces, neka odgovaraju drugi koji su gledali 8. sezonu(mada je malo takvih);-)

Stvarno katastrofa!
Polako ova tema umire...
Ja sam danas konacno odgledao sve epizode Charmed i po meni je najbolja 8. sezona!!!
Znaci necu vise provoditi poslepodne gledajuci Carobnice, smrc :-(
Sada prelazim na neke druge, manje zanimljive serije...
Koja je po vama omiljena sezona u seriji???
Leo_BOba, postavi pitanja, sad sam spremniji, hehe!

Hm.....meni su najbolje isto 3. i 4.
I obozavam Cola on mi je uz Piper najbolji lik.Neg kod nas jos nije krenula nova sezona.Zna li neko sta je sa onom novom glumicom..Je li ona stvarno njihova sestra? :p

NEce bre da umre tema ,samo nisam imao vremena da pisem...

Inache u pripremi je 9 virtuelna sezona serije CHARMED!! Proverite na charrrmed.blogger.ba ...evo vam tekst koji sam postavio na jednom forumu -

Inache druga novost je da vlasnik super Charmed bloga -charrrmed.blogger.ba- odlucio da nastavi CHARMED u devetoj sezoni...

Charmed epizode ce izlaziti svake nedelje (kao sto su se prikazivale) na Creative World Forumu (CW ,hehehe).Pocece 24.09.2006 (tada bi Charmed pocele da ih je The CW otkupio) i icice do maja 2007...

Uskoro se otvara novi podforum u kome ce biti Sinopsis i novosti o gostovanjima...Zaista ce biti super...

Ja sam inache jedan od tri pisca...Za sada smo se dogovorili za 10 epizoda...ja cu pisati 4,6 i 8 -a kasnije cemo videti...

Za kraj -
Glavni likovi ce biti
>
PIPER,PHOEBE,PAIGE,CHRIS,PRUE,BILLIE,PENNY dok ce se Leo slabije pojavljivati...

Prue i Billie se nece pojavljivati u svim epizodama...Moram vam reci da sam procitao dvodelnu ''premijeru'' i zaista mi se dopalo...

Najavu mozete videti na charrrmed.blogger.ba

A OVO SAM PONOVO NAPISAO samo malo kasnije

Evo ovako...
Imamo datume za prvih deset epizoda i ko ce ih pisati...10 epizoda ce inache biti zadnja u ovoj godini...Napisali smo vec 4 epizoda i moram da vam kazem da nisu posebno dugacke(necemo da preterujemo),ali su EXTRA...Nina ce nam se pridruziti nakon desete epizode i to ce biti to kada su pisci upitanju...Ako dobro prodje na CW-u (forum) ,pocecemo od februara da stavljamo epizode na drugim forumima pa do juna i planiramo desetu sezonu...Imamo novo veliko zlo i dosta specijalnih gostiju...Krivo mi je sto Lea nece biti u celoj sezoni,ali jednostavno smo tako hteli...U svakom slucaju od 24 septembra do maja...Vecim delom je sve isplanirano i moram da vam kazem da je finale sezone AWSOME...barem ono sto smo planirali,mada je sasvim moguce da ce se mnogo toga izmeniti...

Kako vam se cini??

Necu nista da otkrivam ...Na charrrmed.blogger.ba imate datume izlaska epizoda i prvi plan ,a ovo je promo banner

season9qp2.jpg

Joj jedva sam nasla ovu temu.Od kad se promenila krstarica (prosle godine,ako ne i duze) nisam mogla da vas pronadjem.....
Jedva chekam 9 sezonu,a ako neko zeli da dodje na jos jedan forum,neka mi se javi pa da mu dam adresu....

Lepo je biti ponovo ovde!!!(mada me se vecina vas ne seca)

Pa nesto su najavljivali u septembru,ali nemam pojma da li ce uopshte pink da pusta (mozda RTS) ali sad na tv nova pochinju redovnije (svakim danom) ja misli,a stigli su do 5 sezone,pa ce brze doci do 7 a i 8...

Inache saki8050 ka pre uspe toliko da skupis poruka.....Svaka chast!!!

Саки

Сори, стварно, мислио сам да сам те укуцао :)))

Тикси

Како те се не сећамо, не знам за остале, али ја се тебе сећам, ти и ја смо једно време једини били активни овде :))) поздрав, и надам се да се враћаш назад :)))

Тамара

Штреберко :lol:

Back