NEce bre da umre tema ,samo nisam imao vremena da pisem...
Inache u pripremi je 9 virtuelna sezona serije CHARMED!! Proverite na charrrmed.blogger.ba ...evo vam tekst koji sam postavio na jednom forumu -
Inache druga novost je da vlasnik super Charmed bloga -charrrmed.blogger.ba- odlucio da nastavi CHARMED u devetoj sezoni...
Charmed epizode ce izlaziti svake nedelje (kao sto su se prikazivale) na Creative World Forumu (CW ,hehehe).Pocece 24.09.2006 (tada bi Charmed pocele da ih je The CW otkupio) i icice do maja 2007...
Uskoro se otvara novi podforum u kome ce biti Sinopsis i novosti o gostovanjima...Zaista ce biti super...
Ja sam inache jedan od tri pisca...Za sada smo se dogovorili za 10 epizoda...ja cu pisati 4,6 i 8 -a kasnije cemo videti...
Za kraj -
Glavni likovi ce biti
>
PIPER,PHOEBE,PAIGE,CHRIS,PRUE,BILLIE,PENNY dok ce se Leo slabije pojavljivati...
Prue i Billie se nece pojavljivati u svim epizodama...Moram vam reci da sam procitao dvodelnu ''premijeru'' i zaista mi se dopalo...
Najavu mozete videti na charrrmed.blogger.ba
A OVO SAM PONOVO NAPISAO samo malo kasnije
Evo ovako...
Imamo datume za prvih deset epizoda i ko ce ih pisati...10 epizoda ce inache biti zadnja u ovoj godini...Napisali smo vec 4 epizoda i moram da vam kazem da nisu posebno dugacke(necemo da preterujemo),ali su EXTRA...Nina ce nam se pridruziti nakon desete epizode i to ce biti to kada su pisci upitanju...Ako dobro prodje na CW-u (forum) ,pocecemo od februara da stavljamo epizode na drugim forumima pa do juna i planiramo desetu sezonu...Imamo novo veliko zlo i dosta specijalnih gostiju...Krivo mi je sto Lea nece biti u celoj sezoni,ali jednostavno smo tako hteli...U svakom slucaju od 24 septembra do maja...Vecim delom je sve isplanirano i moram da vam kazem da je finale sezone AWSOME...barem ono sto smo planirali,mada je sasvim moguce da ce se mnogo toga izmeniti...
Kako vam se cini??