Charmed

• Začetnik teme Začetnik teme neven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Miki 13991:
Слободан је у суботу, само ти реци где и када :D 8)

pa u hotelu nekom :D :twisted: :lol: :mrgreen:
e...izvin'te shto ovo kazhem ali ovo nije samo tema za one koji vole chari...ovo je 4um i svako treba da kazhe svoje mishljenje o tome o chemu je tema...ali vanzeRmaljac ga je stvarno preterao kazhesh ne volish ih i odesh shta morash da zezash ove shto vole :x :x :x :x :x
>>>VOLIM CHARI! :cool: (tachnije chrisa :cool: )

Slazem se sa vama!!!
Oni koji ne vole Charmed ne moraju time da se hvale i da se pojavljuju na ovoj temi!
Nama je ovde interesantno i ne trebaju nam koje kakvi likovi da nam kvare uzivanje, jel` da drustvo? :-)

Ta epizoda nije losa sa tim Dzekmenom, ali meni je ipak 8. sezona neprevazidjena!
Danas sam po 100 put gledao posledju epizodu i deo koji mi se najvise svidja je kada Carobnice pred kraj epizode zapisuju svoje utiske u knjigu senki! Cak sam taj deo i naucio napamet!

Sad sam na tv Pink-u odgledao najavu programa za 2006/07, ubacice mnooogo reality show-ova, kao i neke humoristicke(cini mi se seljacke) domace serije, dosta filmova, a od stranih serija su spomenuli samo Smallville!
O Charmed nigde ni traga ni glasa... uzas!!! Ich hasse Fernsehen Pink!!!
:evil: :twisted: :-x

Stvarno zalosno...
Mislim, nisam nikad ulagao neke nade u tv Pink, jer me stvarno zivcira taj kanal, pun im je program spanskih sapunica, katastrofa...
A i kada su pustali Charmed, reklame su nas ubijale u pojam i izmene programa zbog nekih vesti!!!

Back