Charmed

• Začetnik teme Začetnik teme neven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sofffy:
meni je ovo sumnjivo.... skinula sam ja nesto,al se pojavljuju neki dollari... neka hvala...

jesi ti sigura da si skinula pravi program, to ti je program kao i torent, i fazon je u razmenjivanju medju korisnicima, nema nikakvih dolara i naplacivanja, ne skidas ti to sa neta, vec iz racunara drugog korisnika. sa neta skidas samo program i kada ga instaliras direktno te povezuje na druge korisnike i gotovo. ja sam skinula prve tri epizode i danas skidam cetvrtu, ali to je tvoja stvar ako neces, sama si pitala.

vidite mi avatara :) evo i jos jedna slicica.... mmmmmmm.....julian.... :)
julian_14.jpg

Giovanna:
Tesko pitanje.128 kb/s Sve zavisi kad je on line

nisam bas sigurna kako funkcionise tvoj net, jesi ti 24 h na njemu, i da li placas fiksno, tako je kod mene na bezicnom netu, jedino sto sam ogranicena u skidanju do 3000 MB, a preko toga placam dodatno. ako je tako i kod tebe, onda ok.

pa onda ti ne preporucujem bas, jer nikada ne znas koliko se dugo da ti skida, meni je recimo juce sinulo jednu epizodu za sest, sedam sati, dok sam nedavno skidala tri dana.
A Tiksi, ja kad skinem svih deset epizoda, koliko ih trenutno ima iz osmog serijala, dogovoricemo se nekako pa cu ti ja poslati

jao Kelly_ns,zlato si!e pa kad to uradis javi se na PP,pa da se dogovorimo,jer ovde su mnogi obecavali,ali niko nista ne radi,pa nadam se da neces i ti biti takva (bez uvrede).Inace pink vise ne pusta cari jer nije ih kupio.SMRC.

Tiksi:
jao Kelly_ns,zlato si!e pa kad to uradis javi se na PP,pa da se dogovorimo,jer ovde su mnogi obecavali,ali niko nista ne radi,pa nadam se da neces i ti biti takva (bez uvrede).Inace pink vise ne pusta cari jer nije ih kupio.SMRC.

ja se nadam za nekih desetak dana da cu skinuti preostalih pet, pa kada zavrsim, dogovoricemo se, sad mi reci, jel imas DVD, jer sam mislila da ti narezem na jedan dvd cd, na koji ce stati svih deset epizoda, a ako nemas onda mora na divx, i bice ih citavo cudo. i naravno, serije nemaju prevod.

Samo da vas oneraspolozim.Cari se pustaju SAMO SUBOTOM U 7 UVECE,i nema reprize a 8 ciklus je u februaru i bice samo jednom sedmicno.Uzas.inace kelly_ns,moje komsije imaju dvd,a ja treba uskoro da uzmem dvd pa cu moci tako da gledam.

Trenutno skidam neki koncert od 716010 kgb i skinula sam vise od pola.Sve zavisi kad je osoba koja je ima on line.

Pink definitivno ne zna sta radi ! Jednom nedeljno ? Ako nisu mogli nisu trebali ni da otkupljuju....

Ljudi pa poludecu....ne mogu da verujem kakve su drkadzije ovi sa pinka!!! :evil: :evil: :evil:
mislim stvarno 7 ujutru jednom nedeljno,pa sta zamisljaju ko ce to da im gleda??? :-x :-x :-x
pa mislim nemam reci....jel gledao neko mozda?sta je bilo?

znate sta ajde napravimo BOJKOT PINKA
ali stvarno ovo sa reklamama nije normalno...

Back