Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Mnogo je dobra glumica,odgledala sam jednu scenu sa njom a u novom BRAVU ima nesto o njoj.A pinkbh nece pustiti sve dok obican ne pusti.Za sad je smrc!
Ona je bas slatka samo sto odudara od P3,jer one su brinete!Ali ove epizode su super,jedina mana je sto necemo imati inspektora Morisa,a Lea cemo videti jos u 10 epizoda,a sto se tice malih decaka jos je pitanje njohovoh "opstanka".Mnogo su dobre ove nove epizode.
ako imas kablovsku ili satelitsku probaj... vjerovatno ka hrvatskim kanalima.ali sumnjam da mozes imati,jer mi i sa kablovskom nemamo vas pink.imamo samo b92 i BK.
meni je billie skroz slatka,al mi je fibi bez konkurencije najbolja.bilo bi mi dobro da leo ostane "ovakav novi" sad cu negdje naci sliku...
Saqd razumem,a onaj drugi sto dolazi kao buduci Fibin muz je jos sladji.Ne znam ko ce im biti novi belosvitac,ali imam osecaj da sam negde procitala da ce to biti Pejdz,i da ce se ona prepustiti belosvutcima i tako izgubiti valjda jedan deo trojstva i tu je zameniti Bili.Inace do koje su epizode stigli na obicnom pinku?Ja ne mogu da je gledam zbog skole!Kad su reprize?