Charmed

• Začetnik teme Začetnik teme neven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa dobro ja ne znam nikog ko prati avanture te tri ribe, sem moje desetogodiosnje sestre i njenog drustva. na to sam mislila, ali mozda ima jos takvih koji gledaju. i ja sam gledala jedno vreme ali mi dosadilo, ili sam izrasla ili ne znam. ne kazem ja da je losa serija nego ono, suvise

Ma serija je najpopularnija kod osoba u uzrastu od 10-18 godine,po naucnom istrazivanju u SAD.A seriju prati mnoge babe i dede,kao i mladje osobe.Sta fali da se opustis u svet SNOVA.Malo fantastike nije na odmet.Ocete li gledati veceras na Pinku Bh da mi kazete sta je bilo,posto sam promenila smenu?

Tiksi:
Ma serija je najpopularnija kod osoba u uzrastu od 10-18 godine,po naucnom istrazivanju u SAD.A seriju prati mnoge babe i dede,kao i mladje osobe.Sta fali da se opustis u svet SNOVA.Malo fantastike nije na odmet.Ocete li gledati veceras na Pinku Bh da mi kazete sta je bilo,posto sam promenila smenu?
ja cu gledat!

Meni treba!
A znate zasto dolazi ona nova?Jer ce Pejdz da bude belosvitac pa nece biti vise carobnica,bice njihov belosvitac jer je Leo smrtnik.Sta je juce bilo na pinku BH.

Ne znam ja da li ce se to desiti,ja samo nagadjam iz neke logike!A sto se tice sinocne epizode na Pink bh,kako se zavrsila.Gledala sam sve do Zog Wyatta kako uzima malog,sta se dalje desilo?Pejdz je kasnije bas slatka.Imas dosta njenih slika na raznim Charmed sajtovima,i to ona u 8 serijalu,bes je slatka!

Ne postoji stvar kao što je savršenstvo. Jer slika savršenstva varira kod svake osobe, tako da savršenstvo nikad ne može biti dostignuto, jer ne postoji. I ta činjenica da u svakoj osobi ima isto toliko zla, koliko ima i dobra kao što je i to da su ekstremiteti dobrih i loših osobina kod ljudi retki.

sinoc bila zadnja epizoda. unisten neksus,zanku im oteo moci,uzeo fibine i pajperine moci,otkrila ih policija i FBI ,zanku ubio seridanovu, zanku u sebe primio neksus a P3 ga unistile(neksus-suksen) a onda ga ni dobro ni zlo nece imati. unistenjem neksusa unistena i kuca i zanku,a svi misle i da su i njih 3 poginule,a one mijenjaju identitete i leu i svoje. krisa i vajata ostavljaju viktoru,kao i papire o kuci,sva dokuneta,papire o klubu i raspored za V i K... fibi je plavusa,pejdz crnka,a pajper ima kosu do ramena sa pramencicima a leo... imedju dena i krisa seniora.... znaci--koma!akko nekog jos nesto zanima-neka kaze.. odgovoricu.. :)

Gledali smo sinoc,ali veceras nece biti na Pinkubh nista.P3 ce se vec boriti protiv demona,a sutra dolazi ona nova koja se zove u seriji zove Billy.Koje je epizoda na obicnom pinku?

Back