Charmed

• Začetnik teme Začetnik teme neven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Серија је глупа.
Али, волим Juliana.
И Rose McGowan волим.
А и подсећа ме на детињство. Чак сам и Књигу сенки правила кад сам их гледала као млађа.

Него, ја свратих овде из једног другог разлога.
Да ли зна неко како се зове онај диван глумац?
Беше демон у оној епизоди са мрачном свештеницом, што је венчала Пру и њега.
Баш је диван. И убеђена сам да сам знала некад његово име.

Poslednja izmena:
volela sam da gledam ovu seriju kada se prvi put prikazivala, ali sada ne bih mogla jer mi sve deluje previše naivno. pogledajte samo kada se bore protiv demona svaki put neko polomi ormare. ako se dobro sećam to se stalno dešavalo, ali tad mi je bilo simpatično z:)

glupo mi je kad Pru ode..ali posle se naviknem..Cula sam da ima i 9. i 10. sezona..gledala sam na youtube-u kako se u desetoj sezoni vraca Pru ali kao plavusa..a na jednom sajtu sam citala tacno sta se desava u desetoj sezoni i u svakoj epizodi i secam se samo da se Pru vraca iz mrtvih nakon valjda 8god...i tu nastaje moc petorke...zajedno sa onom Bili(plavusom)..ali onda Pru gubi moci i odlazi u skolu magije gde poqsava da ih vrati...i dalje sam zaboravila ..xD..poslacu link ako opet nadjem sajt...

glupo mi je kad Pru ode..ali posle se naviknem..Cula sam da ima i 9. i 10. sezona..gledala sam na youtube-u kako se u desetoj sezoni vraca Pru ali kao plavusa..a na jednom sajtu sam citala tacno sta se desava u desetoj sezoni i u svakoj epizodi i secam se samo da se Pru vraca iz mrtvih nakon valjda 8god...i tu nastaje moc petorke...zajedno sa onom Bili(plavusom)..ali onda Pru gubi moci i odlazi u skolu magije gde poqsava da ih vrati...i dalje sam zaboravila ..xD..poslacu link ako opet nadjem sajt...

Heee, dobra fora!:D

K'o u Hary Poteru j*t...:)

Серија је глупа.

Него, ја свратих овде из једног другог разлога.
Да ли зна неко како се зове онај диван глумац?
Беше демон у оној епизоди са мрачном свештеницом, што је венчала Пру и њега.
Баш је диван. И убеђена сам да сам знала некад његово име.

http://charmed.wikia.com/wiki/Zile

Ime glumcu je Tom O'Brien

I meni se svidjela ova epizoda, pogotovu kada Pajper i Fibi uhvate onu svestenicu Dantelajnz:mrgreen:

serija nije loša, jako sam je volela ranije. sad nemam ni toliko vremena da je pogledam, a i retko uhvatim termin na tv-u, ali imam je na diskovima, pa što propustim...
Inače, ne postoji niti 9. niti 10. sezona, to su bile neke priče za vreme emitovanja poslednje sezone kako bi se, pretpostavljam, povećala popularnost 8. sezone.

Back